ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel 2 - Két álomszuszék lány csomagolt az Éden Hotelben

Bizonyára vannak fiatalok, akik háromszor húsz percre meg tudják játszani magukat, és el tudják hitetni egy komplett, általában rutinos, több realityn edződött castingstábbal, hogy ők voltaképp ragyogó valóságshow-karakterek, hátuk mögött csak perpetuum mobile a nevük, és már óvodában is összeesküvés vagy cselszövés volt a jelük. A Viasat3 válogatóit sikerrel vette Reni és Petra, a csatorna jóhiszeműen kiutaztatta őket Mexikóba, drága pénzért, abban reménykedve, hogy aktív, de legalábbis látható szereplői lesznek majd az Éden Hotel második évadjának.
Nem így történt, mindkettő rendkívül gyenge, introvertált valóságshow-szereplő volt, olyasféle, akivel a szerkesztők sem nagyon tudnak mit csinálni: végtelenül lelassult táplálkozásból, félálomban történő napozásból és ötórás sziesztából nem lehet izgalmas összefoglalót készíteni. Egyszer úgy tűnt, hogy megmozdul a két lány, de később kiderült, hogy csak optikai csalódásról volt szó. Petrának nagy esélye volt eljutni a végéig, mivel Pít volt a párja, aki a gitáros Tamás kiesése óta egyfajta vezérféle a játékban: a hétalvó szőke lány ezt a nagy lehetőséget sem tudta kihasználni, és amikor érezte, hogy baj lehet, akkor sem tett semmit ellene. Reni pedig a Délmagyar szerint gogotáncos: talán a legsótlanabb és legfélénkebb ebben a műfajban, mert négy nap alatt semmit nem mutatott, a szomorkás pislogást leszámítva. (Reni majdem bekerült korábban a VV5-be is - nem lett volna nagy túlélője a műsornak.)

Éden Hotel 2 - Két új lány költözött az Éden Hotelbe

Két új lány érkezett az Éden Hotelbe és a régiek azonnal féltékenykedni kezdtek, talán nem is véletlenül. Több párkapcsolat is meginoghat Reni és Andi érkezésével az Éden Hotel 2-ben.
Petra tart tőle, hogy új lányok érkeznek majd az Éden Hotelbe. Úgy gondolja, hogy most már nagyon kis dolgok is a kiesés szélére sodorhatnak bárkit. Dávid nagyon szeretné megnyerni Noémi bizalmát, ezért sokat beszélget vele és próbálja erősíteni párkapcsolatukat.
Edina ki akarta zárni, hogy belezúgjon valakibe. Ez nem sikerült, Máté szerint is sokkal több érzelmet visz bele a dolgokba. Mindenki úgy érzi Edinán kívül, hogy nagyon egyoldalú ez a kapcsolat. Kíra elkezdett anyáskodni Márk felett. Márknak Kíra a legszebb lány az Éden Hotel lányok közül.
Anikó és Levente egyre többet bújnak össze, ennek ellenére Anikó nem érez semmit Levente iránt. “Úgy eljátszogat vele!” Táncjáték az Éden Hotelben
A pároknak egy papírlapon kellett táncolniuk, melyet gongszóra mindig meg kellett felezniük. Előbb-utóbb mindenkinek fel kellett vennie a párját. Máté nehezített pályát kapott Edinával, aki folyamatosan nevetett a nyakába és nem tartotta magát. Ők estek ki először. Pít és Petra nyerte meg a játékot. Karibi parti az Éden Hotelben két új lánnyal
Miután végetért a táncos játék már indult is a Karibi parti, amelyre öltözéket is kaptak. A parti alatt két új lány érkezett az Éden Hotelbe.
Reni táncos, 22 éves és Hódmezővásárhelyről érkezett. Reninek azok a fiúk jönnek be, akikben van egy kis rosszaság. A másik lány Andi, aki 21 éves edző. A magas barna hajú, barna szemű férfiak jönnek be neki. Nyitott egy új kapcsolatra is az Éden Hotelben.
Mindkét lány karibi öltözékben vonult be a karibi partira. A fiúk természetesen szemrevételezték a lányokat, pusztán szakmailag. A párok lánytagjai azonnal kifaggatták fiú partnerüket, hogy mennyire kerültek veszélybe. Mindegyik fiú tagadta, hogy tetszene neki bármelyik lány.
Petra úgy érzi, hogy nem tartotta Pít a megállapodásukhoz magát. Körbevezette a lányokat, ahelyett, hogy közömbös maradt volna. Petra még beszólt Pítnek a testével kapcsolatban is, melyre Pít már hevesen reagált.
Kíra szerint az az alapvető probléma, hogy nagy az életkor béli különbség kettejük között. Petra nem ért még a férfiakhoz és nem tudja mire lenne szüksége Pítnek. Pítet lecsapta Petra kezéről az újonnan érkezett Andi
Mindkét új lány igen nehéznek érzi a helyzetét, mert nagyon összetartónak látják a társaságot. A régi lányok pedig foggal-körömmel ragaszkodnak párjaikhoz. Andinak Pít és Dávid tetszik. Reni a kigyúrt, kicsit maffiózó fiúkat szereti, de ennek ellenére Máté tetszik neki. Máté sokat beszélgetett Renivel és Edina nehezen viselte. Tudja, hogy Máténak az új lány, Reni az ideálja.
Anikó bújik, csókolózik, de nem érez semmit Levente iránt. Ugyanakkor parancsolgat neki és megmondja, mit csináljon, mit vegyen fel. Levente elég jól tűri a dolgokat, de néha kifakad. Ilyenkor is megkapja Anikótól, hogy ne üvöltsön vele.
Pít és Andi már az első este egymásra talált. Jót fürödtek a medencében, majd csókolózni kezdtek egymással. Petra így igen nehéz helyzetbe került, Pít hamar túllépett rajta.
Ingyenes apróhirdetés feladása NEThirdetes.com

Éden Hotel 2 - Anikó kényezteti papucsát az Éden Hotelben

Sokáig Máté és Edina volt az egyetlen pár az Éden Hotelben, akik közel kerültek egymáshoz. Most úgy tűnik Anikó is nyitott Levente felé, ha éppen magasabban van nála a maligánfok.
Anikót játékát egyre többen ismerik ki. Pít egyenesen kétszínűnek tartja a lányt és nem is bírja elviselni. Már többször kerültek szóváltásba, ahol bizony Anikó sem fogta vissza magát.  A lány úgy érzi, hogy kezd elfogyni a levegő körülötte, sorban hullanak ki szimpatizánsai. Az egyetlen biztos pont a jó papucs Levente.
Levente teljesen megbízik benne, bár a háta mögött Anikó Őt is többször ki akarta tenni. Levente mindent elnéz Anikónak. Ugráltatja és befolyásolja a fiú játékát a lány. Alkohol hatására Anikó viszont elengedi magát, a pulton táncol és az esze helyett a hormonok veszik át az irányítást.
Pár napja elcsábította Leventét, aki először nem is tudta hova tenni az esetet. Anikó ismét kissé kapatosan hozzá bújt este az ágyban, melyet eleinte hárított a fiú. Nagy nehezen kapcsolt, hogy mit is kéne tennie, aztán láthatóan jól érezték magukat. A következő este már sokkal tudatosabban gyűrték a lepedőt, bár Anikóban ekkor is megvolt a nyomás. Úgy látszik Anikó a kissé hiperaktív lány alkohollal és az alkohol hatására egy kis testedzéssel vezeti le a feszültséget, melyhez Levente ismét alkalmazkodott.

Ingyenesen feladható apróhirdetések NEThirdetés.com

Éden Hotel 2 - Két régi játékos repült az Éden Hotelből

Omár és Krisztián hullott el a Viasat3 valóságshow-jában, Kíra pedig egy döntésével szerzett magának pár pillanat alatt néhány ellenfelet. Az Éden Hotel második szezonja túl van a felén, lassan a végjátékba fordulnak a szereplők, így aki eddig kihúzta, nem szívesen ment volna haza. Márk védettséggel érkezett a párválasztó ceremóniára, Kíra mögé állt, a lány pedig őt választotta a szintén ott toporgó, szemeit meresztgető Krisztiánnal (a képen) szemben. Utóbbi volt párja kiesése óta nem találta helyét benn, a választáskor higgadtságot, nyugalmat mímelt, de látszott, hogy nagyon ideges. Kiesése nézői szempontból sajnálatos, mert realitybe való, szórakoztató figura, hamisítatlan ösztönlény volt - még úgy is, hogy egyszerűsége miatt néha feliratozni kellett hőbörgéseit. Szintén elhullott ezen az estén Omár, akinek párja mögé beállt a vízisí-jelenet óta láthatatlan embert alakító Dávid - mivel utóbbinak átadta a védettséget a szintén újonc Márk, biztos volt bennmaradása, így a szegedi felszolgáló utazhatott vissza a napsütötte, mexikói óceánpartról a hólepte Alföldre (a most leadott jeleneteket februárban vették fel).
Horváth Éva műsorvezető a jövő hétre "soha nem látott megpróbáltatásokat" ígért vérfagyasztó hangon: mivel a karóba húzás vagy az elevenen történő elégetés szinte kizárt, elképzelhető, hogy napi tízről öt üvegre csökkentik a csapat tequila-adagját?
Ingyenes hirdetés feladása NEThirdetes.com

Éden Hotel 2 - Elemeznek az első Éden Hotel játékosai

Az Viasat3-on javában megy az Éden Hotel 2, melyet úgy-ahogy az előző széria szereplői is követnek. A hajdani nyertes, Kristóf, a fődíjról éppen lemaradt Aliz és az új kör castingjába is besegítő Ádám mellett négy másik volt versenyző is mesél arról, hogy milyennek látja a mostani műsort. Kik a kedvenceik? Mennyire jön be nekik az új helyszín? Van-e esetleg valami tanácsuk a játékosok számára?
Kristóf
- Az elején nekem kicsit lassan indult a játék, de aztán kezdtem jókat derülni Kíra és Peti macska-egér harcán. Az biztos, hogy ez a széria sok mindenben különbözik a miénktől, sokkal több benne az érzelem is: olyan igazi szerelmi kapcsolat, mint amilyen Edináé és Mátéé, nálunk nem nagyon volt. Jobban előtérbe került a szexualitás is, úgyhogy nem nagyon lehet összehasonlítani az első szériával. A nézők most sokkal több információt is kapnak a szereplőkről, mert van egy kísérőműsor a Viasat6-on - és az a plusz fél óra rengeteget jelent.  Mindennel együtt ez a széria is nagyon szórakoztató, ugyanúgy odaragaszt a tévé elé, de valahogy más módon, más eszközökkel.
- Amikor Horváth Éva bement, és pénzösszegeket ajánlott a játékosoknak, az szerintem zseniális volt - a játék feléhez közeledve nagyon messze volt a főnyeremény, és lehetett érezni, hogy egy-két embernek nulla esélye van a győzelemre: számukra nagyon nagy nyomás lehetett, ahogy Éva egyre emelte a tétet. Jól megmutatkozott az emberek igazi arca is: Tominak volt például akkor egy megnyilvánulása, miszerint az órája többet ér, mint amennyiért a kedves lány felállt - az vérlázító volt az én szememben. Ez a szituáció akarva-akaratlanul is lerántotta a leplet pár emberről, emiatt sajnálom, hogy nálunk nem volt hasonló. Tanácsot nem nagyon tudnék adni a versenyzőknek - még úgy sem, hogy az előző szériát megnyertem -, mert érezhetően sűrűbb most a játék. Sokkal több beérkező játékos és sokkal több fordulat van, ebből a szempontból örülök, hogy az elsőben szerepeltem. Ott úgy érezhettük, hogy a saját szerencsénknek vagyunk a kovácsai, itt sokkal inkább a véletlenre van bízva a dolog, illetve olyan fordulatokra, amelyekkel nem lehet előre számolni - joggal érezhetik úgy a szereplők, hogy nem az ő kezükben van az irányítás.
Aliz
- A lakótársaim is nézik a műsort, úgyhogy vannak olyan esték, amikor közösen leülünk a tévé elé - de ha épp nem is tudok megnézni egy-egy részt, utólag azt is pótolom az interneten. A lányok közül Edina a legszimpatikusabb, és Anikó vidám természete is bejön: ő ráadásul többször kéri, hogy a hátuk mögött is tisztességgel beszéljenek a többiekről - ez nagyon hiányzott volna nálunk is. A fiúk közül Mátét tartom a legaranyosabbnak, a múltkor épp azt kaptam el, hogy Edina haját fonja: ők ketten jók együtt, ahogy kergetőznek, elvannak a saját kis világukban. A többiek is jobbára próbálják élvezni a helyzetet, bár páran eléggé erőltetik a taktikai vonalat. Ami nagyon nem tetszett, hogy Tamás elkezdte használni a "feláldozható" szót, nekem pedig ezzel a megnevezéssel már az előző szériában is bajom volt - durvább dolgot azonban nem láttam. 
- Én annak idején többször mentem volna randizni, az hiányzott. Most sokkal több a történés, szinte minden este van valami tematikus buli vagy játék - a mi társaságunkat talán nehezebben is lehetett volna megmozgatni. A mostani játékosok pár évvel fiatalabbak is, valószínűleg ezért vannak benne minden mókában, sőt kezdeményezik is, ami nekem nagyon tetszik.
- Gyönyörű az új helyszín: ami nagyon látszik a tévében, hogy legalább háromszor akkora az új hotel és a medence, mint a miénk volt. Sokkal több tér van, nekem ez hiányzott az előző szériából: ott a szobák mellett volt ugyan két-három hely, ahova le tudtál hemperedni, de ez ahhoz kevés volt, hogy el tudj bújni valaki elől, vagy egyedül legyél a gondolataiddal. A búvóhelyek mellett nagyon tetszenek a függőágyak is, sokkal több a kényelmi megoldás. 
- A játékosoknak csak azt tanácsolnám, hogy élvezzék ki a helyzetet, élvezzék, hogy ilyen környezetben vannak - amikor lehetőség van rá, akkor igenis bulizzanak, ne vonuljanak el taktikázni. Nem kell túlkombinálni a dolgokat. Rólam sokszor azt gondolták, hogy nem vagyok képben - miközben nagyon jól tudtam, mi folyik a hátam mögött, de vagy nem érdekelt, vagy úgysem tudtam ellene mit tenni, ezért nem is foglalkoztam vele. Ha már kiutaztam, és egy jó társaságba kerültem, ki akartam élvezni.
Ádám
- A játékosok közül néhánnyal találkoztam már a castingon, de akkor természetesen még nem tudtam, hogy bekerülnek-e a műsorba. Már akkor volt egy-kettő, aki szimpatikusnak tűnt, de azt kell mondjam, nagyobb részben nem olyan szimpatikusak. Különösen Krisztián és Máté az, akiket nem szívesen nézek: Krisztián ugyan még fiatal, elképzelhető, hogy ezt a kivagyi stílust ki fogja nőni, Máté viszont nagyjából egyidős velem, és - ahogy a műsort állandóan néző barátaim mesélik - minden estéje arról szól, hogy be van rúgva. Nálam ez annyira nem nyerő, de lehet, hogy van, akinek pont ez szimpatikus vagy vicces.
- Én csak pár adást láttam, de azok alapján úgy érzem, a lányoknál most erősebb a mezőny, mint tavaly, itt inkább ők irányítják a játékot. Közülük is Noémi a kedvencem, nagyon bejön a stílusa - mellette Anikóra figyeltem még fel, őt nagy taktikusnak tartom. Ezzel együtt sokat hallom, hogy a mostani csapat nem annyira kreatív, mint a miénk volt, és náluk nincs is olyan nagy összetartás - de szerintem nem szabad összehasonlítani, még egy ugyanolyan társaságot úgysem lehet összeszedni. A tanácsom az volt a castingon is, hogy bár biztosan látták az első szériát, ne próbáljanak meg az ottani játékosokra hasonlítani.
- Egyetlen nagyobb fordulatról hallottam, amit utólag meg is néztem az interneten: ez az volt, amikor pénzt ajánlottak fel annak, aki önként távozik a hotelból. Ezt nagyon jó ötletnek tartottam, és örültem volna, ha nálunk is bedobják, mert kíváncsi lettem volna, ki hogyan reagál. Biztos lett volna nálunk is olyan, aki a pénzt választja - szívesen megnéztem volna, hogy ki az. Amúgy sokkal több a fordulat, mint nálunk, sokkal jobban meg vannak pörgetve a srácok. 

Ingyenes apróhirdetés feladása NEThirdetes.com


Kriszta
- Ha időm engedi, mindig nézem a műsort, abszolút leköt a mostani széria. Teljesen másfajta játékosokat sikerült összeválogatni, mint amilyenek mi voltunk: mi valahogy visszafogottabbak voltunk, ők eléggé beledurrantottak a közepébe. Mi annyira nem is tudtuk, hogy mire vállalkozunk, mi fog történni, nem láttunk ugye soha Éden Hotel-t: nekik van már egy előképük, szerintem ennek is köszönhető, hogy bevállalósabbak. Vannak, akik szimpatikusak nekem, közülük is Edinát emelném ki, a saját karakteremhez talán őt érzem a legközelebb. Akit nagyon nem értek, az Krisztián, de így sem mondanám, hogy kiraknám a játékból, mert valamilyen szinten feldobja a műsort.
- A táj és a környezet Kolumbiában sokkal vadabb volt, nekem ezáltal szebb is - a mexikói látkép nekem kicsit kopár. Maga a ház és annak dizájnja azonban egyértelműen jobb a második szériában. A párducszoba nagyon tetszik, szívesen eltöltenék ott pár napot. Úgy látom, hogy a mostani versenyzőknek sokkal nagyobb az életterük, és a medence valami káprázatos.
- Csak azt tudom tanácsolni, hogy adják önmagukat, és azt a célt, amit kitűztek maguk elé, mindenképpen próbálják megvalósítani, ne hagyják eltéríteni magukat. 

Dani
- Nagyjából mindenki szimpatikus, de Edina az, akinek igazából drukkolok: őt régóta ismerem, modellként volt egy pár közös munkánk. Szerintem a mostani játékosok jobban fel tudtak már készülni, tudhatták, hogy lesznek különböző csavarok. Azt a részt például pont láttam, amikor valaki kiesett, de egy retúrjeggyel visszamehetett. Igazából erre is lehetett számítani, hisz annak idején én is visszaköltöztem, csak más módon, nem ezzel a retúrjeggyel. A mostaniak jobban odafigyelnek a dolgokra, jobban taktikáznak; mi végül is naivan mentünk oda. Bár igazából úgysem lehet felkészülni mindenre, mindig akadnak váratlan események: szerintem csak az a lényeg, hogy az ember ne csináljon ott olyat, amit később megbánna.
- A környezet nagyon tetszik, tágasabbnak tűnik a hotel is. Régebben nagyon nagy vágyam volt eljutni Mexikóba, mert nagy kaktuszmániás vagyok: mindig is Mexikóban vagy Arizonában, természetes környezetükben szerettem volna látni ezeket a növényeket.
Niki
- Néhány részt nem láttam, de alapvetően próbálom követni a szériát. Az eleje szerintem ugyanúgy indult, mint nálunk, kicsit állóvíz volt: meg kellett ismerkedniük egymással a játékosoknak, és a nézőknek is képbe kellett kerülniük azzal, hogy ki kicsoda. Mostanra már elkezdtek bonyolódni a dolgok, Niki például kiesett, most már van izgalom, és van erotika is.
- Nekem a Máté-Edina páros tetszik a legjobban, ők a legkedvelhetőbbek, az én szememben ők a legjobb karakterek. Az is tetszett, amit Niki és Krisztián alakított a Niki kieséséig, miattuk is szerettem nézni a műsort - bár az elején Krisztiánt elviselhetetlennek tartottam, nagyon előadta magát, hogy tizenkilenc éves létére milyen tapasztalt. Kíra volt még unszimpatikus, nekem nagyon sok volt, illetve Tomi az, akit nem kedveltem meg.
- Azt biztosan nem szabad csinálni, amit Niki csinált a másik Nikolett nevű lány bejövetelekor: nagyon fölényes volt, nagyon magabiztos, a viselkedése nem bizonyult célravezetőnek, a nézőknek és a többi játékosnak sem tetszett. Ki is ejtette Nikolett, ahogy lehetősége volt rá.
Kata
- Rendszeresen nem szoktam nézni, de egy-egy adásba azért becsatlakozom, és folyamatosan hallom, hogy mi történik benne. Nyilván elfogult vagyok, de úgy gondolom, hogy a mi csapatunk összetartóbb volt, a mostaniaknál picit jobban megy a taktikázás meg az ellenségeskedés - de a legtöbben így is aranyosak. Krisztián és Niki kapcsolata különösen szimpatikus volt, párhuzamokat véltem felfedezni benne az Ádám és köztem lévő kapcsolattal - bár náluk az érzelmek jobban domináltak, azért ugyanúgy el tudtak hülyéskedni, mint mi. Aki nagyon unszimpatikus volt, az Tomi, de úgy láttam, ezzel nem voltam egyedül. A mi szériánkkal párhuzamba vonva, engem kicsit Szöszire emlékeztet: bement mint új szereplő, és egyből irányítani akart - ez azonban nem jött be mindenkinek.
- Egy ilyen műsorban az a legjobb, ha saját magát adja az ember, és nem koncentrál állandóan a taktikázásra. Ha valaki folyamatosan színészkedik, meg lehet kattanni, pedig végül is ez egy nyaralás: arra is kell energiát fordítani, hogy az ember élvezze az ottani létet, mert tényleg gyönyörű környezetben lehet.
-  Nekem a mexikói helyszín egyébként jobban tetszik, mint Kolumbia, bár az ellen sem lehetett kifogásom. A hotel kicsit zegzugosabbnak tűnik, jobban el lehet bújni, ha egyedüllétre vágyik az ember - ezáltal az egész közeg otthonosabb, barátságosabb kicsit.

Éden Hotel 2 - Rajongókkal nézték a párválasztó ceremóniát a játékosok

Csütörtökön került megrendezésre az Éden Hotel 2 Road Show első állomás turnéja. A szegedi bulin a műsor játékosai rajongóik társaságában tekinthették meg a műsor aznapi adását, így az aktuális párválasztó ceremóniát is.
Szegeden köszönthették rajongóik az Éden Hotel 2 játékosait, ahová Horváth Éva is elkísérte őket.
A műsorvezetőnő ismerve pártfogoltjait már a nap kezdetén kilátásba helyezte a fergeteges buli hangulatot. Jóslata be is igazolódott, hiszen a fiatalok estéje nagyon jól telt.

Ingyenes apróhirdetés feladása NEThirdetes.com

Éden Hotel 2 - Kíra visszatért az Éden Hotelbe

Újabb fordulat az Éden Hotelben! Kíra visszatért a hotelbe és feladatot kapott. Krisztián nehezen szedte össze magát Niki kiesése után és most egy újabb csapás sújtja!
Krisztiánt megrázta Niki kiesése és nem is hajlandó újragondolni a stratégiáját. Fásultan üldögél, magányosan. A Viasat3 szerkesztői próbálták felrázni Őt, zenés edzést kellett tartania a többieknek. Noémi nem örült ennek, hogy korán reggel kellett ugrálnia. Krisztiánt felrázta az edzés és a többiek is élvezettel hajtották végre a gyakorlatokat. Máté szerint Krisztián nagyon jól töltötte be az edző szerepét, poénos volt, kiabált. Pít szerint minden olyan feladat, amelyben Krisztián oroszlánrészt vállal az jót tesz az önbizalmának.
Pítnek panaszkodott Krisztián, hogy mennyire szerette Nikit és mennyire fáj neki, hogy el sem búcsúzhatott. Pít szerint ilyenkor mutatkozik meg, hogy Krisztián mennyire fiatal, hiszen nem tudta tartani magát.
Máté és Nikolett az Éden Hotelben
Edina próbálta kifaggatni Nikolettet, hogy meddig jutott Mátéval. Edina tart tőle, hogy Máté esetleg az éjszaka folyamán közeledik Noémihez. Levente szerint nagyon rosszul titkolják Nikolett elől, hogy kik az igazi párok. Anikó attól tart, hogy a lebukás miatt Nikolett védettséget fog kapni!
Máté lódított a többieknek amikor előadta, hogy már közelednek Nikolettel egymáshoz. Elmondása szerint volt már csók is és simogatás is. Az aggasztja Mátét, hogy az új lány nem közeledik senkihez és ezt rajta kívül más is furcsállja.
Kíra visszatért az Éden Hotelbe
Egy bejátszást kellett megnézniük az Éden Hotel lakóinak, melyben megtudták, hogy valaki vissza fog térni. A videón azt látták, hogy Péter egy retúrjegyet adott Kírának. Ezen kívül Kíra válaszát is látták, ahol bosszút esküdött.
Petra megijedt, mert Pít örült a legjobban neki. Petra azonnal átértékelte, hogy esetleg Krisztián mögé kell majd beállnia. Kíra nem számított arra, hogy ennyire kedvesen fogadják majd. Krisztián maga alatt volt, hogy elveszítette Nikit, majd visszajött Kíra akit nagy nehezen ejtettek ki.
Kíra csak akkor maradhat bent a játékban, ha meggyőzi Krisztiánt, hogy egy párt alkossanak! A párválasztó ceremónián mögé kell állnia és vele kell elhagynia a ceremónia helyszínét holnap. Krisztiánnak nem tetszett, hogy a többiek milyen pálfordulatot csináltak. Akik kiejtették Kírát, azok most kedveskednek vele. Azon mindenki meglepődött, hogy Anikó mennyire keresi Kíra kegyeit. Talán attól fél, hogy Kíra rajta áll bosszút?!
Kinyílt Pandora szelencéje
Petra szerint nem színtelen az egyénisége, inkább taktikus. Kíra úgy gondolja, hogy tanult a hibáiból és nem fogja ugyanazokat újra elkövetni. Krisztián továbbra sem szimpatizál Kírával és ezt nem is tagadja. Nikolett nehéz helyzetben érzi magát, hiszen egy összeszokott társaságba kellett beilleszkednie.Krisztián szerint egy alapjátékost szórt ki Nikolett és ezért ne is fognak tudni Ők együttműködni. Máté megkapta azt a kérdést, hogy Nikolettel képzeli-e el a közeljövőben a játékot, melyre igennel válaszolt! Edina nagyon reménykedett abban, hogy Máté nem mondott igazat.
Pítet megkereste Kíra, hogy szeretne vele egy párt alkotni, de előtte Krisztián mögé kell állnia. Ezután Krisztiánnak vallotta meg Kíra, hogy szeretne a párja lenni. Krisztián úgy gondolja, hogy azért kereste meg Kíra, mert szégyelli magát!
Edina Pít vállán sírta ki bánatát Mátéval kapcsolatban. Közben Máté Nikolettet masszírozta a másik szobában!
Omart nagyon idegesíti Anikó játéka, kétszínűnek tartja. Edinának és Pítnek játszotta el Omar Anikó kétszínű jeleneteit.

Éden Hotel 2 - Éden Niki kiesett az Éden Hotel játékából

Az új lány, Nikolett érkezése alaposan felkorbácsolta az indulatokat. Megjelenése egyben az egyik játékos számára a véget is jelentette az Éden Hotel 2-ben.
Anikó elhatározta, hogy ösztöneinél fogja Leventét magához láncolni. Kihasználva Levente érzéseit igyekszik megóvni saját magát az Edina jelentette veszélytől. Krisztián is azon dolgozik, hogy érzelmi szálakat és még nagyobb kötődést alakítson ki maga és Niki között.
Nikolett kirándulása
Az új lány Nikolett lehetőséget kapott, hogy az általa korábban kiválasztott fiúk újdonsült partnereivel Nikivel és Noémivel kirándulni menjen. Nikolett egyáltalán nem örült ennek, mivel elmondása szerint nehezen ért szót lányokkal. Persze azonnal elindult a találgatás, hogy mi lehet a kirándulás szerepe a játék során. Omárban felmerült az a gondolat, hogy az egyik lány nem tér majd vissza a kiruccanásról. Omar taktikai szempontból inkább Noémit látná szívesebben visszatérni, ha választania lehetne.
Nikolett választhatott az Éden Hotelben, hogy Nikit vagy Noémit ejti ki
A kirándulás során egy váratlan pillanatban megjelent a műsorvezetőnő Horváth Éva. Nikolettának választania kellett, hogy mely lány jelenlegi párjával szeretne összeköltözni. Omár és Máté között kellett választania. Akit választ, annak a párjának azonnal el kell hagynia a hotelt és ezzel számára véget ér a játék. Nikolett Mátét választotta ezzel Niki számára véget ért a játék. Leginkább azt sajnálta, hogy méltatlanul esett ki a játékból és még tenni sem tudott ellene.
Krisztián bosszút esküdött, ha kiejti Nikolett Nikit. Anikó nagyon örült, amikor meglátta Noémit és tudatosult benne, hogy Niki kiesett az Éden Hotelből. Anikó szintén sajnálta Nikit de örült, hogy kiesett. Niki annyit üzent Krisztiánnak Noémin keresztül, hogy keresse meg az Éden Hotel vége után.
Máté úgy gondolja, hogy jó neki Noémi visszaérkezése. Levente is úgy érzi, hogy jobban járt Niki távozásával mind taktikai, mind pedig érzelmi szinten. Edina azt furcsállta, hogy Nikolett nem érzett velük együtt semmilyen szinten. Máté szerint jó hatással lesz Krisztián játékára Niki kiesése.
Minden kapcsolat felborult Éden Niki távozásával
Petra Pítben bízik a legjobban. Nikolett Mátét szeretné maga mellé édesgetni, ehhez úgy érzi csak egy kis idő kell neki. Noémi bevallotta Pítnek, hogy akármi történjen vele folytatja a játékot. Pít nem hisz neki, mert közben Noémi Omarral flörtöl. Noémi szerint Pít csak féltékeny és azért mondja mindig, hogy nem akarja vele folytatni a játékot. Krisztián Petrával akarja folytatni a játékot, de Petra nem bízik Krisztiánban. Csak akkor hajlandó Krisztián mögé állni, ha Pít Noémit választja.
Edina próbálja terelgetni Noémit, Pítet javasolja neki. Noémi rádöbbent, hogy a játék a bizalomról szól. Rájött, hogy ugyan jobban tetszik neki Omar és harmonikusabbnak látja, de Pítben jobban megbízhat. Próbálta rábeszélni magát Pítre, Pít pedig egy ideig kérlelte magát.
Máté igyekezett elhitetni Nikolettel, hogy Niki volt a párja és egy hasonlóan megbízható párt keres. Edina úgy látja Krisztián feladta a játékot lélekben. Krisztián félrevonultan pityergett és azt kérte, hogy elbúcsúzhasson Nikitől!

Éden Hotel 2 - Edina: Megbántam a szexet Mátéval

Máté és Edina az Éden Hotel 2 egyik legstabilabb párja. Azonban az első szex után a fiú elárulta, a kinti életben van egy másik barátnője is, és ezzel szinte gyomorszájon vágta játékostársának. Az Éden Hotel 2 szerelmespárjának életébe a szexszel együtt beköltözött a féltékenység és a szomorúság is. Máté ugyanis miután néhányszor lefektette Edinát a mexikói luxusvillában, elárulta neki, valójában van neki egy másik barátnője is Magyarországon. A huszonöt éves bróker ezzel teljesen aláásta játékbeli párjának az önbizalmát. Nagyon-nagyon rosszul érintett a dolog, hiszen egészen mély érzelmeket tápláltam iránta, és azt hittem, hogy ő is hasonlóan érez irántam. Elhitettem magammal, hogy szeret engem. Butaság volt, de most már mindegy – magyarázta Edina, aki azt is elárulta, a benne kavargó érzések ellenére muszáj volt tartania magát, hiszen taktikailag óriási hiba lett volna, ha összerúgja a port az egyébként nagyon is stabil párjával. A játék után, kamerák nélkül aztán leültünk megdumálni az egész kapcsolatunkat, de erről nem igazán szeretnék bővebben beszélni. Hogy Mátéval az életben hogy alakul a kapcsolatunk, az majd kiderül – tette hozzá Edina.

Éden Hotel 2 - Éden Máté megcsalta kinti párját Edinával

Az Éden Hotelben Máté és Edina kapcsolata az egyetlen, ahol valódi érzelmek is szerepelnek a játékban. Kiderült, hogy Máténak barátnője van odakint, aki nem örült az Éden Hotel 2-ben való szereplésének.
Mind a nézők, mind pedig a benti játékosok nehezen ítélik meg Máté és Edina kapcsolatát. Edina rajongva szereti Mátét, de Máté mintha hűvös és távolságtartó lenne Edinával. Természetesen hamar kiesnének, ha állandóan egymáson csüngenének az egész játék alatt, hiszen ezt nem néznék jó szemmel a többiek. Az viszont mindenkinek feltűnt, hogy jellemzően Edina a kezdeményezőbb.
Pít tegnap este meg is jegyezte Edinának, hogy nem tudja eldönteni mennyire őszinték Máté érzései, mennyire a taktika része nála ez a kapcsolat. Este Edina őszinte beszélgetést kezdeményezett Máténál és éppen egy őszinte pillanatát kapta el a fiúnak.
Máté bejelentette Edinának, hogy van az Éden Hotelen kívül kapcsolata. Úgy költözött be az Éden Hotelbe, hogy szerelmes volt abba az elvált nőbe, akit kint hagyott. Edinával való kapcsolata után már nem tartja valószínűnek, hogy kinti párja még várna rá. Elmondása szerint sokat tanult az elvált nőtől.

Ingyenesen feladható apróhirdetés. akár 1 perc alatt is !   NEThirdetes.com
Edina természetesen meg akarta tudni, hogy Máté most tulajdonképpen kit szeret. Máté amikor bejött még szerelmes volt, most is sokat gondol a kinti nőre, de már nem biztos benne, hogy szerelmes. Érdekes, hogy ezt a bejelentést Máté egy nappal később tette meg, miután kialakult a testi kapcsolat is közöttük.

Éden Hotel 2 - 850 ezer forinttal lépett le egy Éden Hotel-szereplő

A Viasat3 valóságshow-jából hazautazott Alexa, teljes jogú szereplőként megérkezett Omar. Az Éden Hotel-ben a párválasztó ceremónia megpróbáltatásai után mindössze egy napot henyélhettek a szereplők a Csendes-óceánhoz közeli ingatlanban, amikor betoppant Horváth Éva műsorvezető, és új elemként felajánlott százezer forintot annak a játékosnak, aki feladja a stratégiai játékot. A licit folyamatosan emelkedett, végül 850 ezernél a párjában amúgy sem bízó Alexa megtört és vállalta, hogy összecsomagol és kiköltözik (volt olyan lakótársa, aki elmondása szerint feleekkora összeget sem látott még egyben, de maradt.)
Még ki sem hűlt a szőke lány helye a kanapén, amikor új játékosként érkezett Omar: az arab származású fiú (a képen) napok óta járkált be az objektumba, de mivel nem bukott le, nem fedezték fel a társak, hogy tud magyarul, védettséget kapva beköltözött. A szingliszobát Tomival kellett megosztania, utóbbi ezen erősen kiakadt, hőbörgött egy sort. "Nem vagyok hajlandó fiúkkal aludni! Nem vagyok homofób, de nem ezért jöttem ide. Harmincnégy éves vagyok, van egy egzisztenciám. Fél Budapest ismer, semmi szükségem arra, hogy rajtam röhögjenek" - morogta sebzetten a kigyúrt, de frusztrált vállalkozó.
Az önmagát menő vállalkozónak beállító Tomi - aki azt vallotta, hogy legfeljebb két-három millióért hagyta volna félbe a realityt - valószínűleg a keddi adásban felvidul majd, az előzetes szerint két új nő érkezik a hotelbe.