ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Együtt járnak az Éden Hotel sztárjai

Ádám és Alíz Éden Hotel Viasat 3
Többek szerint is találgatásokra ad okot, hogy mostanság egyre többet láthatjuk együtt az Éden Hotel egykori játékosait, Alízt és Ádámot. Ám az egykori ellenfelek, azért, mert szeretik egymást, még nem alkotnak egy párt és az együtt járás a közönségtalálkozókban ki is merül.
- Nem járunk együtt, de nagyon szeretjük egymást - szögezte le mindjárt az elején Örkényi Alíz, aki bár a Víz, Zene, Virág fesztivál alkalmából a tatai tó környékén hosszú sétával kapcsolódott ki Ádámmal, akkor még a Stereo 2.0 énekesével alkotott egy párt. A lány elmondta: Leoval való néhány hetes kapcsolatuk csak nyári fellángolás volt, Ádámmal pedig közönségtalálkozókra járnak csupán.
- A közönségtalálkozókra általában 4-5 embert szoktak hívni: Krisztit, Danit, Kristófot, Ádámot és engem. Az utóbbi időkben viszont csak hárman, Kristóf, Ádám és én járkáltunk, ezért is láthattak minket többet együtt, néhányan el szoktunk menni bulizni is. Ádámmal nagyon jól elvagyunk, sokat hülyéskedünk, lehet velem szórakozni, nem veszek mindent véresen komolyan! Ha beszól valamit, akkor vagy elröhögöm magam, vagy visszaszólok. Engem könnyű megnevettetni, s ha elkap a röhögőgörcs, akkor órákig nem tudom abbahagyni, ekkor már azon röhögnek a többiek, hogy én hogy nevetek. Van, hogy két-három órás az út, míg leérünk a közönségtalálkozókra, így az utazás alatt is folyamatosan húzzuk egymás agyát - mesélt Ádámmal való kapcsolatáról a STOPnak Éden Alíz, aki a játék során Levivel és Gáborral került közelebbi kapcsolatba, de a többi fiúval tartotta a három lépés távolságot, hogy a féltékenykedés, vagy a hiszti nehogy a játék rovására menjen.
Alíz egy ideje ismét szingli, úgy véli, nehéz ismerkedni a közönségtalálkozókon, hiszen a legtöbben már nem idegenként közelednek hozzá.
- Sokan úgy jönnek oda, hogy már megismertek a tévé képernyőjén keresztül, de én jobban szeretem, amikor mindketten ismeretlenek vagyunk egymás számára. Mostanában sok dolog történik a munkahelyemen is, de ha belém botlik éppen a szerelem, vagy valami kaland, akkor állok elébe! Jelentkező van bőven, sorra kapom az üzeneteket, de egyelőre olyan nincs, akivel komolyan gondolnám - mesélte Alíz, de hozzátette: ő nyitott mindenre.