ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel - Egy ismeretlen férfi zaklatja Éden Szandrát

Perverz zaklató keseríti meg az életét Éden Szandrának. A valóságshow-sztár két hete egy tapodtat sem mozdul testőre nélkül, sőt az ismeretlen számról érkező hívásokat is a férfi fogadja.
Egy ismeretlen férfi zaklatja Éden Hotel Szandrát, aki az utóbbi hetekben már ki sem teszi a lábát otthonából a testőre nélkül. Munkatársunk a Viasat székháza előtt fotózta le egy izmos, kigyúrt férfival, akiről kiderült, hetek óta főállásban vigyáz az Éden Hotel sztárjára. A lány ugyanis veszélyben érzi a testi épségét.
– Több ügyvéd tanácsát is kikértem, s feltehetően napokon belül a feljelentést is megtesszük – mondta Szandi. – Néhány hete naponta többször, s a legelképzelhetetlenebb időszakokban rejtett telefonszámokról kapok hívásokat. Sokszor nem szólnak bele, csak hallgatnak, de van, hogy nyögdécselés hallatszik a kagylóból. Azt is mondta már nekem az ismeretlen férfi hang: leszel te még szabad! Nem tudom, mire célzott, de megijedtem, hiszen nincs három hete, hogy telefonszámot cseréltem, s szinte azonnal tudta az újat is. A testőröm közeli barátom, aki átérzi az ügy súlyát, sőt az ismeretlen hívásokat már ő veszi fel. Így egy ideje ő hallgatja a zaklatót – tette hozzá Szandra, akit egykori játékostársa, Aranypart Ádám is félt, hiszen a lány az ô apjának a barátnője.