ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel Viasat3 - Éden Dániel az élvonalban játszik

Budapest — Igazi sztárt láthatott, aki kilátogatott hét végén a MAFC-BME-Mapei–Csepel élvonalbeli (3-0-ra nyert a MAFC) röplabdamérkőzésre.
A hazaiaknál az Éden Hotelből megismert Bolvári Dániel (32) is pályára lépett.
– Nyáron keresett meg a MAFC, hogy játszanék-e náluk – mondta Dániel a mérkőzés után. – 22 éves koromig röplabdáztam. Aztán abbahagytam, és elmentem úszni. Nem volt könnyű visszarázódni a hosszú kihagyás után. Az alapozás idején mindennap volt edzésünk. A bajnokság alatt heti három tréningünk lesz, s persze a meccsek.
Daninak pazarul sikerült a visszatérés. Kezdőként kapott lehetőséget, és jó játékával hozzájárult ahhoz, hogy simán nyerjen az első fordulóban csapata. A MAFC nem tartozik a tehetős klubok közé, a játékosok a sportág szeretete miatt játszanak.
– Nem kapunk fizetést, de nagyon jó és összetartó közösség vagyunk. Szeretnénk beverekedni magunkat a legjobb négy közé.

Éden Hotel - Egy ismeretlen férfi zaklatja Éden Szandrát

Perverz zaklató keseríti meg az életét Éden Szandrának. A valóságshow-sztár két hete egy tapodtat sem mozdul testőre nélkül, sőt az ismeretlen számról érkező hívásokat is a férfi fogadja.
Egy ismeretlen férfi zaklatja Éden Hotel Szandrát, aki az utóbbi hetekben már ki sem teszi a lábát otthonából a testőre nélkül. Munkatársunk a Viasat székháza előtt fotózta le egy izmos, kigyúrt férfival, akiről kiderült, hetek óta főállásban vigyáz az Éden Hotel sztárjára. A lány ugyanis veszélyben érzi a testi épségét.
– Több ügyvéd tanácsát is kikértem, s feltehetően napokon belül a feljelentést is megtesszük – mondta Szandi. – Néhány hete naponta többször, s a legelképzelhetetlenebb időszakokban rejtett telefonszámokról kapok hívásokat. Sokszor nem szólnak bele, csak hallgatnak, de van, hogy nyögdécselés hallatszik a kagylóból. Azt is mondta már nekem az ismeretlen férfi hang: leszel te még szabad! Nem tudom, mire célzott, de megijedtem, hiszen nincs három hete, hogy telefonszámot cseréltem, s szinte azonnal tudta az újat is. A testőröm közeli barátom, aki átérzi az ügy súlyát, sőt az ismeretlen hívásokat már ő veszi fel. Így egy ideje ő hallgatja a zaklatót – tette hozzá Szandra, akit egykori játékostársa, Aranypart Ádám is félt, hiszen a lány az ô apjának a barátnője.

Éden Hotel Viasat3 - Szexisen szépül Horváth Éva

Hévíz - Egy wellnessközpontban pihenés és szépítkezés közben fotózta Horváth Évát Kasza Tibor. A fotós-énekes borzasztóan örült a felkérésnek, hiszen bár egy ideje már jól ismeri Évát, most fotózhatta először ennyire intim helyzetben. - Bár nem ez volt az első közös munkánk, de itt voltak a legintimebb helyzetek, ahol fotózhattam Évát - állította az énekes. - Elvégre a masszázs alatt egy nő teljesen ellazul, ezért egészen különleges pillanatokat kaphattam el Éváról - tette hozzá Kasza Tibi, miközben csoki- és tradicionális thai masszázzsal kényeztették Évát. - Egyértelmű volt, hogy Tibit kérem fel a fotózásra - jelentette ki Éva. - Fantasztikus képeket készített rólam. Ráadásul az egész munkát végigmókázta, így rengeteget nevethettem - elevenítette fel kellemes élményeit az Éden Hotel műsorvezetője.

Éden Hotel - Játékostársának testvért szül Éden Szandi?

Éden Szandrát egy olvasónk leplezte le, miközben játékostársát, Ádámot arról faggatta, hogy mit szólna egy kis tesóhoz, ugyanis a fiú apja a lány barátja. A történteket Szandra sem tagadta.
Az Éden Hotel Viasat3 felfedezettje, a 21 éves Éden Szandra egy csapásra lett ismert a valóságshow-t követően, igaz, ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy Szandra sosem titkolta magánéletét. Ország-világ előtt vállalta, hogy elszabták a mellét, kihallgatták dubajozás ügyben, és arra is büszke, hogy összejött az Aranypart Ádámjának apjával, Árpival. Ám most egy olvasóriporternek köszönhetően újabb érdekes dolog derült ki a fekete vadmacskáról. – Egy étteremben láttam meg a szomszédos asztaltársaságot, elég hangosak voltak – írta a Borsnak B. Zalán olvasónk. – A kedvesem súgta oda néhány perc elteltével, hogy a fiatal srác most valami valóságshow- ban szerepel. Csak utána állt össze a kép, hogy a vele együtt vacsorázó pár nem lehet más, mint Ádám apja és Szandra. Hatalmas feltűnést keltett a csapatuk. A vacsora végeztével pedig mindketten meglepődtünk, amikor a lány az alábbi kérdést tette fel Ádámnak: mit szólnál egy kistestvérhez? A fiú majdnem félrenyelte az italát. A választ sajnos nem hallottuk, az is lehet, hogy az étteremben már nem is hangzott el, ugyanis mindketten telefont ragadtak, és hosszasan beszéltek – közölte olvasóriporterünk, akinek képeiért természetesen jár a tízezer forint.
Mint ahogyan azt a Bors elsőként megírta, Szandra talán két hónapja sincs, hogy összejött a negyvenkét éves Árpival. Az Aranypart forgatásain ismerték meg egymást, de miután a lány két nap után faképnél hagyta a produkciót, a fővárosban egymásra találtak. A gyors románc a jelek szerint olyannyira erős szerelemmé alakult, hogy Szandra hajlandó lenne gyereket szülni az érett férfinak, de az sem kizárt, hogy máris állapotos.
– Nem titok, hogy nagyon jól kijövünk a párommal, és az sem, hogy felmerült már köztünk a gyerekvállalás. De erről többet nem szeretnék mondani, már csak babonából sem – közölte lapunkkal Szandi, majd bontotta a vonalat. Aranypart Ádámot is szerettük volna megkérdezni, de lapzártánkig nem vette fel a telefonját.