ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel VIASAT3 - Éden Szandra újra kés alá fekszik

Az Éden Hotel - ből ismertté vált Szandra úgy döntött, hogy újra vállalja a szépészeti beavatkozásokkal járó fájdalmakat. Döntése ezúttal helyzetének javítására szolgál.
Elrontott plasztikai műtétjét szeretné korrigáltatni Éden Szandra az újabb orvosi beavatkozással. A reality egykori játékosa mellnagyobbító műtéten esett át korábban, melynek eredményével teljes mértékben elégedetlen.
Melleit elmondása szerint különböző méreti implantátumokkal nagyobbították mely, melynek végeredménye számára elfogadhatatlan. Kezdetben a műtétet végző helyen azzal nyugtatták, hogy az idő múlásával a méretkülönbség kiegyenlítődik majd, ám ő három hónapnyi türelmi idő után már nem hitt a változásban. Hogy saját igazát bizonyítsa ügyvédhez és igazságügyi orvosszakértőhöz fordult. Elsődleges célja ugyan a peren kívüli megegyezés, ám ha ez nem vezet sikerhez tovább is hajlandó menni az ügyben.
Hamarosan kezében tarthatja majd a szakértői véleményt és ezt követőben ismét aláveti magát a beavatkozásnak annak érdekében, hogy a tükörbe nézve a várt végeredményt láthassa. Természetesen orvost is vált ugyanis semmi bizodalma nincs már az első műtétet végző orvosban.
Szandrát édesanyja és párja is támogatja majd a műtétet követő nehéz időszakban.