ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel 2012 - Sarah teszi apává Levit

Jarvas Levente (Levi) élete a tavalyi évben fenekestül felfordult! Előbb az Éden Hotel első szériájában szerepelt a Viasat3 jóvoltából, majd az Aranypartban domborított! Már az Aranypartban is feltűnt féltékeny szerelme Sarah, aki most terhes tőle!
Mint az Aranypart sorozatról megírtuk Levi akár közeli viszonyba is kerülhetett volna Bekivel, ha Sarah – Levi barátnője – nem jelent volna meg időnként az Aranyparton! Nem volt könnyű dolga a lánynak, hiszen a sorozat nem a szolid visszafogott fiatalok életét igyekezett bemutatni, így egy-egy alkalmi kapcsolat belefért volna! A lány jól taktikázott és Levi “hűséges” maradt.
Azóta hatalmasat fordult az életük! Levi lassan családapává válik, hiszen öt hónapos terhes tőle. A bulizásoknak így egy időre vége szakad. Most már az új családjára kell koncentrálnia!
A pár össze is költözött, de lakásukat megosztják még a leendő keresztapával Ádámmal. Az új család életét mennyire fogja megkönnyíteni ez az összeköltözés az egykori ivócimborával még a jövő zenéje. Mindenesetre Ádám ugyanolyan temperamentumos, mint az Aranypartban. Nemrég súlyos testi sértés miatt került bíróság elé!