ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel 2012 - Vissza az Édenbe taktikázni!

Idén a mexikói Puerto Vallartában taktikázhatnak a fürdőruhás reality szereplői, ugyanis március 5-én elindul az Éden Hotel 2. A tét most is 25 millió forint, a szabályok változatlanok, lényegében nincsenek is. Egy a fontos, szövetségest találni a párválasztó ceremóniára. Örkényi Alizzal arról beszélgettünk, hogyan emlékszik az első napokra a Paradicsomban. ermészetesen megnéztem a bemutatkozó kisfilmeket, hajtott a kíváncsiság. Valamilyen szinten párhuzamot is vontam a két évad játékosai között: mennyi hasonlóság, illetve különbség fedezhető fel közöttünk – fejtette ki  Örkényi Aliz, az első Éden Hotel széria döntőse, akitől azt is megtudtuk, neki bizony van már kedvence: – A fiúk közül Peti, a lányok táborából pedig Edina és Anikó a legszimpatikusabb a videók alapján. De ez csak az első blikk, miután elkezdődik a műsor, kérdezzétek meg újra, mert könnyen előfordulhat, hogy az adásban teljesen mást fognak mutatni, mint az image videókban – figyelmeztetett a kecskeméti, egykori szereplő. Idén Mexikóban, a Csendes óceán partján, Puerto Vallartában forognak a kamerák. Mi pedig március 5-től követhetjük esténként az Éden Hotel 2 történéseket. – A forgatás megkezdése előtt azt hittem, nagyon zavarnak majd a kamerák, de egy-két nap alatt teljesen megszoktuk, ugyanis ott voltak mindenütt, nem lehetett kikerülni őket – árult el egy-két kulisszatitkot a vörös szépség.
A tét most sem kisebb, mint az első évadban: kereken 25 millióért folyik a párválasztó reality. Ahogy a műsor szlogenje is szól, „Nem elég jól mutatni a fürdőruhában, okosnak is kell lenni", vagyis, aki játékban akar maradni, taktikáznia is kell, persze csak mértékkel. A műsor készítői ebben az évadban is nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy időről-időre meglepjék a játékosokat, és keresztül húzzák a számításaikat: elvégre az Éden Hotelben bármi megtörténhet! – Az első héten kiderült, hogy teljesen felesleges izgulni, mert úgy sem az történik, amit mi szeretnénk – emlékszik vissza mosolyogva Aliz.
És, mit tanácsol Aliz, aki a legtöbb fiú oldalán fordult meg az Éden Hotel -ben, és eljutott a végső megmérettetésig, mindezt úgy, hogy eredetileg csak egy nagy bulinak és nyaralásnak fogta fel a párválasztó valóságshowt? – Próbáljanak meg minél nyitottabbak lenni, és ne kombinálják túl a dolgokat, felesleges! Az első héten még nem biztos, hogy a számukra legmegfelelőbb párt találják meg, de cserére még ezer meg egy lehetőségül adódik, nem kell aggódni.