ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel 2 - Éden Levente Alexának adta a védettséget

Leventének választania kellett az Éden Hotel 2 11. részében, hogy kinek adja majd a védettséget a harmadik párválasztó ceremónián. Levente döntésének Alexa nagyon örült, Kíra pedig magába roskadt. Az Éden Hotel 2-ből valaki holnap kiesik!
Edina nehezen viselte, hogy Noémivel aludt Máté. Bár megbízik a lányban, azért aggódik. Kíra nem találja a helyét Peti nélkül. Kíra problémája, hogy nem tetszik neki Levente. Ha sikerül bent maradnia a játékban Levente mellett, akkor is lecseréli amint lehet.
Niki szerint Noéminak olyan srácra van szüksége, aki egy kicsit oltja, mert a bujós pasik nem jönnek be neki. Levente úgy döntött, hogy Alexa lesz az akinél próbálkozni fog, Kírát túl nagy “játékosnak” tartja. Levente akit választ azzal alkothat egy párt, a másik lány viszont védettséget kap! Kíra Alexát küldené legszívesebben haza, mert nagyképűnek tartja.
Niki a reggelinél bevállalta műtéteit. A száját hatszor műtötte, orrát kétszer és a mellét műtette meg. A többiek még fenék implantátumra is gyanakodtak.
Levente úgy döntött, hogy Alexának adja a védettséget mindenki legnagyobb megelégedésére. Kíra összeköltözhet Leventével.
A többiek szerint Alexa nem fogja robbantani az erős párosokat. Noémi azonban tartott tőle, hogy Alexa kikezdi Píttel való párosát. Noémi azt szeretné, ha Alexa Levente mögé állna be és Kírát ejtenék ki. Pandora szelencéje újra kinyílt az Éden Hotelben
Mindenki öt kérdést tehetett fel az Éden Hotel valamely lakójának név nélkül.Alexa bevallotta, hogy a párválasztó ceremónián nem fog szembe menni a társasággal. Levente mindenképp Kírát választotta volna taktikai szempontból a többi lány közül is párjának. Kíra sem akar a többiek ellen tenni a párválasztón.
Niki elárulta, hogy Ő is veszélyben érzi magát. Krisztián viszont elmondta, hogy Niki az akivel végig akarja vinni a játékot. Máté szerint Edinával jó a kapcsolata, de ez a szerelem dolog egy kicsit fel van fújva. Noémi jól látja, hogy Máténál nem jönnek olyan gyorsan az érzések, mint Edinánál.
Alexa úgy tűnik, hogy Kírát szeretné kitenni és a Levente mögé fog állni. Ha ezt megtiltják neki, akkor Pít mögé áll. Igazi párjaként egyébként is Pítet tudja elképzelni maga mellé.
Máté és Edina kapcsolata az Éden Hotelben
Az Éden Hotel lakóit nagyon izgatja Máté és Edina kapcsolata, hiszen az egyetlen őszintének tűnő szerelmi szál a hotelben. A névtelen kérdéseknél is érdeklődtek a többiek, hogy mennyire komoly a kapcsolatuk. Akkor Máté kitérő választ adott. Amikor viszont együtt vannak láthatóan jól érzik magukat egymással. Mindketten azt állítják, hogy ez még nem szerelem, de akár az is lehet belőle. Az látszik, hogy Edina jobban akarja ezt a kapcsolatot és erősebbek az érzései Máté iránt.
Krisztián este újra próbálkozott Nikinél, de megint lepattant a lányról. Anikó közben Leventéből próbált információkat kiszedni. Kíra Edinával próbálta megbeszélni félelmeit. Edina szerint Kíra kezdi feladni a játékot lélekben.
Máté, Tamás és Krisztián között kezd egy szövetség kialakulni. Szeretnék irányításuk alá vonni a játék lefolyását. Alexa is érzi, hogy a három sráccal kéne jóban lennie.
Alexa, Pít, Krisztián és Máté taktikai megbeszélésre jöttek össze, melyen arra jutottak, hogy Kírát kell kirakni a következő párválasztó ceremónián. Kíra az ajtó mögött kihallgatta megbeszélésüket!