ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel 2 Viasat3 - Éden Máté és Edina kapcsolata megromlott

Az Éden Hotel első és második szériájában sem láttunk olyan őszinte kapcsolatot, mint Máté és Edina kibontakozó szerelme. Tegnap megtörtént az első veszekedés és Máté csúnyán elutasította Edinát az Éden Hotel 2-ben.
Edina az Éden Hotel 2 kezdetekor Krisztián mellé került párnak, de nem találták meg a közös hangot. Krisztián ugráltatta Edinát és folyamatosan megmondta neki, hogy mit és hogyan csináljon. A végén Edina már kifejezetten gyűlölte a fiút és a kaktusz ceremónián saját párját küldte volna haza.
Még Krisztiánnal volt együtt, de már alakult kapcsolata Mátéval. Mindketten nagyon szimpatikusnak találták egymást és az első párválasztó ceremónián már biztos volt, hogy Edina lecseréli Krisztiánt Mátéra.
Úgy tűnt, hogy kapcsolatuk akkor is jól működik, ha közel vannak egymáshoz és egy ágyban is alszanak. Egyre jobban izzott körülöttük a levegő és már mindketten azt nyilatkozták, hogy akár közelebbi kapcsolat is kialakulhat közöttük.
Tegnap este Máté alaposan felöntött a garatra és Noémi a beszélgető társa sem volt már szomjas. Noémi elmesélte, hogy volt egy 41 éves szlovák férfi az életében. Máté erről a kapcsolatról alkotott véleményt, mellyel megsértette Noémit. Edina az egyetlen józanként próbálta csillapítani a kedélyeket.
Miután visszavonultak a hálóba Edina próbált beszélni Mátéval, hogy ne igyon ennyit. Kiderült, hogy Edina családjában voltak már alkohol problémák, ezért Edina nehezen viseli a másikat ilyen állapotában. A beszélgetés alatt Edina Mátét véletlenül Ádámnak szólította, melyen Máté nagyon felszívta magát.
Megkérte Edinát, hogy fejezzék be éppen csak bimbózó kapcsolatukat és ne is álljon mögé a párválasztó ceremónián. Vajon józanúl képesek lesznek-e helyrehozni a félresiklott kapcsolatot?