ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Két rúdtáncos költözött be az Édenbe, Nikol és Szandra.
Nehezen találjuk a szavakat a két új jövevény láttán. Két csaj egy szőke brutál szilikon dudákkal és egy fekete természetes testalkattal. Két csaj, akik nyíltan vállalják nem kapáltak sose a kertben azért, hogy pénzhez jussanak. Táncolnak és egyéb szolgáltatásokat nyújtanak itthon és külföldön most pedig az Éden Hotelben...
 Elsőként itt van Szandra, aki Tatabányáról származik, de egy ideje Pesten él. A jelenleg 21 éves csaj 19-éves korában ment ki Olaszországba táncolni a rúdon és más kemény dolgokon. Mióta nem táncol azóta modellkedik... nem csak sima modellként hanem vetkőzik is lévén nehéz elszakadni a múlttól. Rajta látszik, hogy rafkós csaj a csinos külső sunyi belsőt takar. Közel sem nevezhető bomba nőnek elég átlagosan csak szép, de vannak nála szebbek már jó ideje a Hotelben. Képeit a galériában tekinthetitek meg, holnapi összefoglalónkban pedig már ruha nélkül is láthatjátok majd.
A másik csaj aki beköltözött Nikol jelenleg 24 éves foglalkozását tekintve sztriptíz táncos. Debrecenben élt majd tavaly költözött Budapestre előtte végigtáncolta Európát volt Máltán, Franciaországban és Olaszországban is egy kicsit. Hatalmas műmell méretekkel rendelkezik és cseppet sem szemérmes. Rémes stílusa van nagyszájú és valószínűleg nem sokáig fogjuk látni a Hotelben, hacsak nem sikerül valakit magára húznia.

Holnap az egyik lány valószínűleg távoozik a társaságból, de hogy ki az este kiderül.



Műsorídő: minden hétköznap 21.15 a Éden Hotel Viasat3 - on