ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Melyik cici a legszebb az Éden Hotelben?
A Viasat3 valóságshow-jában ugyanis a kezdeti szemérmeskedés ellenére szinte már az összes lány megmutatta bájait, és vannak, akik már egy percig sem zavartatják magukat, ha meztelenkedésről van szó. Kata (20), Alíz (22) és Niki (23) ugyanis már nemcsak a tus alatt, vagy öltözködés közben szabadul meg szégyenlősködés nélkül az összes ruhájától, hanem bizony a medence partján is szívesen monokiniznek, Niki ráadásul még a fiúk előtt is bátran mutogatja formás szilikonmellét.

Az egyetlen lány, aki még mindig takargatja magát, és még mindig a kameráknak háttal állva tusol, az nem más, mint Kriszta, akinek bájait azonban párja, Levi nagyon szívesen megcsodálná végre.
Kriszta mellett azonban Jennifer is egyelőre még csak a négy fal között dobta le a ruháit, holott bemutatkozása során belevaló lányként jellemezte magát. Niki, Alíz, Kata és Jennifer pikáns képeit látva azonban egyértelmű, hogy igencsak édeni körülmények között tengetik a napjaikat a hotel férfi vendégei, akiknek már biztosan megvan a maguk favoritja.