ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel exkluzív - Levi a komoly kapcsolatok híve
Kíváncsiak voltunk, mi történt Levivel, amióta elhagyta az Éden, ezért jól kifaggattuk a terveiről, a műsorról és a csajokról is.
A szőke szépfiú legtöbb idejét edzéssel tölti, szeretne bekerülni egy jó futballcsapatba, de természetesen a bulizásra is marad ideje.
Hogy érezted magad a játékban?
Levi: Nagyon kellemes 6 hetet tölthettem a hotelban, ahol nagyon jól éreztem magam. Aki nézi a műsort, az láthatta, hogy nem maradtak el a hatalmas bulik és a jó kis programok sem. De a kiesésem előtt ez két héttel megváltozott, hiszen előtérbe került a taktikázás, amire a játék elején nem volt szükségem, mivel a párom egy biztos pontnak tűnt számomra. A beilleszkedés is könnyen ment, hiszen az életben is az egyik csapatból a másikba mentem és szinte mindig idegenek közé kellett beilleszkednem, szóval nem volt ismeretlen az érzés. Azt viszont egy életre megtanultam, hogy a színes koktélokat nem szabad összekeverni.
Hogy érintett a kiesésed?
Levi: Igazából számítottam rá, hiszen egy nagyon kockázatos döntést hoztam, tisztában voltam vele, hogy ebben a helyzetben bármi megtörténhet. Tudtam azt, hogy nekem biztos helyem van Alíz és Szandra mögött, de ahhoz, hogy én bent maradjak, az egyik haveromat kellet volna hazaküldenem – Gábort vagy Krisztiánt -, és ezt nem tudtam volna megtenni, ezért inkább a 100% helyett az 50%-ot választottam. Krisztára nem haragudtam, de ha engem választott volna, akkor egy kőkemény páros lehettünk volna, akár a végéig is.
Mi fogadott, amikor elhagytad az Édent? Megváltozott valami az életedben?
Levi: Annyira nem mondhatnám, hogy megváltozott volna, ugyanúgy élem az életem, mint eddig, csak még meg kell még szoknom, hogy lépten-nyomon megállítanak, megismernek és kérdezősködnek, de igazából nagyon élvezem a helyzetet. Sok emberrel ismerkedtem meg, amióta megy a műsor és örülök, hogy ilyen pozitívan álnak hozzám.

A lányok közül volt, aki igazán az eseted?
Levi: Igen volt olyan lány, aki tipikusan az esetem, ő Niki: szőke haj, kék szem, mosolygós, vidám lány.
És most hogy állsz a lányokkal, van barátnőd?

Levi: Most jelenleg nincs barátnőm. Amikor hazaértem Kolumbiából volt egy lány, akivel összejöttem, de sajnos, amikor elkezdődött a műsor csak annyit mondott, hogy ő ezt nem tudja elviselni, amiket lát a tévén keresztül, pedig akkor még nagyon az elején tartott a műsor.
Könnyebb így csajozni, hogy szerepeltél a műsorban?

Levi: Természetesen nagyon sok lány keres meg mostanában, de én nem vallom magam csajozós srácnak, inkább a komoly kapcsolatok voltak eddig is a jellemzőek rám, és nem is szeretnék ettől eltávolodni. De ha ilyen lennék, akkor azt mondanám, hogy ez a műsor nagyon megkönnyítette volna a dolgomat.
Mit tervezel a jövőre nézve?
Levi: Mindenképpen a futballnál szeretnék maradni, kiskorom óta nagy álmom, hogy a Bundesligában játszhassak. De ezen kívül, még sok szálon futnak a dolgaim, úgyhogy most még nem tudok erről nyilatkozni, hogy mi lesz velem. Még az is lehet, hogy Amerikába fogok kikötni St. Louis-ban, mivel ott élnek a rokonaim és nagyon szívesen fogadnának engem.
Legszívesebben mivel töltöd a szabadidődet?
Levi: Nagyon szeretek teniszezni és van is rá lehetőségem, szóval sok időt szoktam a pályán tölteni. Ezen kívül van még egy hobbim, de erről nem sokan tudnak: zeneszövegeket szoktam írni külföldi számokra, és elég jól szoktak sikerülni, tervezem, hogy egy-két számot fel is fogunk ebből venni.
Mi a véleményed a bent folytatott taktikázásról?
Levi: Engem annyira nem érdekelt a taktikázás, nem azért utaztam el egy ilyen gyönyörű helyre, hogy idegeskedjek, inkább buliztam, nyaraltam és próbáltam minden percét kiélvezni ennek az időnek, ami úgy érzem, hogy sikerült is. Nem szóltam bele soha mások játékába, ha valaki taktikázni akart, akkor taktikázott. Kíváncsi vagyok, hogyan alakulnak a dolgok az Édenben, ezért minden részt megnézek a tévében.

Hiányzik valami Kolumbiából?
Levi: A csodálatos környezet hiányzik a legjobban, mindenkinek kívánom, hogy egyszer élje át azt, hogy felül az ágyában, és a gyönyörű Karib-tenger látványa fogadja, az egyszerűen hihetetlen volt. A gyümölcsök is hiányoznak, mindig frissen szedett gyümölcsöket kaptunk, nagyon finomak voltak.
Krisztának kell hazamennie az Éden Hotel -ből
Niki és Kriszta nagyon aggódnak magukért, főleg Niki nem akar hazamenni az Édenből. Szandra letámadja Ádámot is reggel, de a fiú semmit nem hajlandó mondani, se ötletet nem ad, se reakciót nem tud kicsikarni belőle a lány. Szandra azt mondja Robinak, hogy csak jófejségből, a fiú kedvéért tartaná bent Lindát, de a lánynak sokkal rosszabb lenne később, mert ő gyenge embernek tartja őt, az olyanokkal pedig nem tud meglenni hosszútávon, ezért ki fogja csinálni. Ezt elmondja Lindának is, aki először azt hiszi, hogy Szandra lelkileg építeni akarja ezzel, de a lánynak esze ágában sincs, csak meg akarja törni, ahogy őt is próbálták megtörni, de persze őt nem sikerült. Linda szerint Szandra egy nagyon gonosz ember. Szandra elülteti a bogarat Robi fülében, hogy válassza Dettit, hiszen ő sokkal megfontoltabb és erősebb játékos, mint Linda, aztán rábeszéli Dettit is, hogy válassza ő is a fiút. Az esti párválasztó ceremónián a lányok vannak többen, így ők választanak. Szandrán kívül mindegyiküknek van félnivalója, még Krisztának is, bár Danit a lány főzőversenyen elért győzelme miatt Detti és Linda nem választhatja. Éva egy borítékot tart a kezében, abban lapul a fiúk kérdéssorra adott válaszainak eredménye. Szandra kapta a legtöbb negatív tulajdonságot, de mivel ő védett, így nem eshet ki. A második legtöbb negatív jelzőt kapó Jennifernek viszont még a párválasztó ceremónia kezdete előtt el kell hagynia az Éden Hotelt. A lány számított rá, bár nem tartja igazságosnak, de belátja, hogy sokszor hisztis és sértődékeny. Kristófot nagyon megrázza a távozása és Ádám is nagyon bánja, hogy benne volt a keze, mivel ő is elég sok helyre a lány nevét írta. A párválasztás során Kriszta Dani, Linda Robi, Detti Kristóf, Niki Ádám, Alíz pedig Gábor mögé áll. A döntés Szandra kezében van. A lány tovább sétál Ádámék mögé, de aztán visszalép és Dani arcát puszilja meg, így Krisztának kell hazamennie. Szandra elmondása szerint azért választotta Danit, mert Kriszta volt a legkevésbé szimpatikus neki, talán benne csalódott. Bár senkivel nem ápol baráti kapcsolatot, Kriszta fog a legkevésbé hiányozni neki. A lány azt is hozzáteszi, hogy azért nem állt Ádám mögé, mert mindenki arra számított és nem akart örömet okozni nekik ezzel. Kristófot nagyon bántja Jennifer távozása, űrt érez magában. Szandra elmagyarázza Nikinek, hogy miért választotta Krisztát. A lány úgy érzi, hogy Niki egyre inkább kezd szimpatizálni vele, ha Ádám kiesne, akkor akár még jóban is lehetnének. Ádám kiakad, amiért Niki beszélget Szandrával, nem tetszik neki, hogy bár korábban a lány is ugyanúgy utálta Szandrát, mint ő, most elkezdett közelíteni felé...
Ez történ: Éden Hotel Viasat3
Robiék egy szemhunyásnyit sem aludtak az éjjel. A reggeli után levelet kapnak a vendégek: egyénileg kell kérdéssorokat kitölteniük. A fiúknak 30 negatív tulajdonság mellé kell a lányok, a lányoknak pedig 30 pozitív tulajdonság mellé kell a fiúk neveit rendelni. Mindenhova csak egy lány illetve fiú nevet írhatnak. Nem is sejtik, hogy milyen nagy a tétje a dolognak. A kérdéssor kitöltése után a fiúknak fel kell menniük a szobájukba: levelet kapnak arról, hogy lent egy lány vagy azonnal kiesik vagy védettséget kap. Lent a lányok is levelet kapnak: a fekete üvegasztalon a nappali részen van számukra egy levél, ami vagy azonnali kiesést vagy védettséget tartalmaz. A gongszóig bárki elveheti. Szandra azonnal lecsap rá, nem érdekli, hogy mi van benne, úgy érzi, hogy nem veszíthet semmi. Miután rászólnak, hogy ne olyan hevesen, felajánlja a többieknek is, de senki nem elég bátor hozzá, hogy kinyissa. Szerencséje van, védettséget kap. Niki azonnal tudja, hogy a másnapi párválasztón biztosan neki kell majd mennie emiatt. Ádám nagyon ideges lesz és elkeseredett, úgy érzi, hogy hamarosan ő is sakk-matt helyzetbe kerülhet. Niki beszél Robival, megmondja neki, hogy másnap mögé fog állni, aztán rajta áll, hogy kit választ. Kriszta úgy érzi, hogy Szandra talán belefáradt ebbe a taktikába, talán most nem akar már Ádámnak ártani és békénhagyja. Linda is megmondja Robinak, hogy őt fogja választani. Ádám teljesen ki van akadva Szandrától, nem bír vele egy légtérben tartózkodni. Niki annyira számít rá, hogy Szandra hazaküldi, hogy a párválasztó előtt egy nappal már összepakolja a cuccait. Este megint kinyílik Pandora szelencéje és a játékosok már egyre taktikusabban kérdeznek egymástól. Mindenki a másnapi párválasztó ceremónia előtt méri fel a lehetőségeit, illetve igyekeznek Szandrát rávezetni az általuk helyesnek vélt döntésre. A Pandora utána Szandra arról faggatja a lányokat feltételes módban, hogy kit választanának, ha az ő helyében lennének. Robi szerint ezzel csak összezavar mindenkit, mindenkiből őszinte reakciókat akar kicsikarni, ugyanakkor ő senkivel sem egyenes...
Az Éden Hotel játékosainak aranyköpései: „Egy jó szex körülbelül fél óráig tart”
Tény, hogy nem atomfizikusokkal töltötték meg az Éden Hotelt, de milyen unalmas lenne a műsor, ha egy ügyvédnő és egy agysebész beszélgetését néznénk hétköznap esténként. Bár itt a szereplőgárda gyakran cserélődik, azért attól nem kell félni, hogy a csapat kifogyna a röhejes mondatokból. Összeszedtük az Éden Hotel szereplőinek kommunikációs brillírozásait.
Figyelem, 18-as tartalom!„Én az ágyban olyan vagyok, mint egy olasz, olyan heves, na. Odateszem magam.”
(Mr. Nyíregyháza, alias István)
„Nincs két egyforma tojás, nincs két egyforma szex sem… Egy jó szex körülbelül félórás tartalmú.”
(Gábor)
„Én nem smárolok le senkit, ne hányjak a szájába.”
(Mr. Nyíregyháza, alias István)
„Tényleg nem szoktam ilyen alakokkal találkozni, csak a youtube-on és a Mónika-show-ban.”(Alíz)
„Jó voltam, mert egyből állt a kukid.”
(Kata)
„Mások az apukájuktól házakat örököltek, meg autót. Én csak egy dolgot örököltem, a szerszámomat, deennek nagyon örülök!”
(Mr. Nyíregyháza, alias István)

Linda, a pókerosztó szépség - fotókkal

Vajon ki osztja a lapokat?
Egy színes csajjal bővült az Éden Hotel csapata: egy első látásra nagyképű és beszólogatós pókerosztó, Linda keresi a srácok kegyeit. Nézzétek meg az új csaj fotóit!
Dettivel együtt egy másik csaj is érkezett a szállóba. Linda közvetlen, vidám és pörgős lánynak tartja magát, elmondása szerint a környezetében nem sokan tudnak lépést tartani vele. Kitartó és ha kitűz maga elé egy célt, akkor bizonyos határokon belül mindent megtesz azért, hogy elérje. Sokszor akaratos és önfejű, mindig kimondja, amit gondol, ezért sokan nagyképű és beszólogatós lánynak tartják az első benyomás alapján. A férfiak terén szerencsésnek és magabiztosnak tartja magát. Nincs igazán ideálja, de szereti, ha egy fiú magas, szélesek a vállai, sötét hajú és kék szemű, de a legfontosabb, hogy megértse, szeresse és mellette legyen. Kiábrándítja, ha a partnerének ápolatlanok a fogai vagy a körmei és ha koszos a cipője. Ha az Éden Hotelben abban a helyzetben lesz, hogy ő választhat, akkor amennyiben megkapja a jelet, tenni fog érte, hogy megszerezze, akit kinézett magának.
Linda Édenhotel Viasat3
 

Detti, az Éden Hotel diáklánya - fotókkal

A szexi szőke mindenre képes!

Dettinek általában sikere van a fiúk körében. Magabiztos, optimista, kedves és őszinte lánynak tartja magát, aki mindig eléri, amit szeretne. Jelenleg főiskolára jár, emellett hoszteszkedik. Nagyon fontos számára a külső megjelenés, számít, hogy jó legyen a haja, csinosan legyen felöltözve, mert sokat ad mások véleményére is. A magas, nem túlzottan kigyúrt, inkább szálkás izomzatú, barna hajú, barna szemű fiúk jönnek be neki. Az ideálja kedves, jószívű, határozott és céltudatos férfi, aki tudja, hogyan kell bánni egy nővel. Ha az  Éden Hotel 25 milliós nyereményért egy lánytól kellene elvennie a párját, akkor is megtenné, elég okosnak és taktikusnak tartja magát, hogy bármilyen helyzetben játékban tudjon maradni.
Detti Éden Hotel Viasat3
Álarcban érkeztek az új lányok az Éden Hotelbe
A Viasat3 valóságshow-jának április 25-i adásába két új lány érkezett, épp egy álarcosbál közepébe csöppentek.Az Éden Hotel április 25-i adásába két lány érkezett: a főiskolás, szőke Detti és a fekete hajú, bajai pókerosztó, Linda. A jövevények egy rummal és tequilával erősen megtámogatott karibi bál közepén mentek be a többiek közé, és - akárcsak a régebbi szereplők - nem vehették le az álarcokat egész éjjel.
A reality előző hetében két fiú esett ki, ezen a héten várhatóan két lány távozik, hogy a csütörtöki adás után újra tíz szereplő maradjon. A képen Szandra és Robi látható, az észak-kolumbiai Santa Marta egyik strandján.
A két új lány még a reggelinél is hordja a maszkot
A két új lány még a reggelinél is hordja a maszkot, pedig már mindenki nagyon szeretné látni az arcukat. A fiúk levelet kapnak, hogy szavazniuk kell, melyik lányt találják szimpatikusabbnak. Lindát választják mindannyian Robi kedvéért, mert szeretnék, hogy a párválasztón a lány Robi mögé álljon és így kiejtse Szandrát. A győzelemért cserébe Linda magával vihet egy fiút randizni, ő pedig Robit választja. A két új vendég végre leveszi az álarcot. Mind arc, mind személyiség alapján szimpatikusabbnak találja a többi lány Dettit. Linda és Robi hajókázni mennek, elered az eső, ennek ellenére jól szórakoznak, bár Robi jobban élvezi a kalandos randit, mint a folyamatosan sikítozó Linda. Robi igyekszik képbe tenni Lindát, hogy ki kivel van a hotelben, miért van harc Szandra és Ádám között. Azt is elmondja neki, hogy a többiek azt várják tőle, hogy ejtse ki Szandrát. Egy étterembe mennek a csónakozás után, jót beszélgetnek, kölcsönösen szimpatikusnak találják egymást. Miután visszaérkeznek a randiról, Robi elmondja Szandrának, hogy ha ő és Linda állnának mögötte védettség nélkül, akkor nem tudja, hogy kit választana, mivel külsőleg mindketten tetszenek neki. Szandra nem akar taktikázni, nem játssza meg magát, mert szerinte úgy nem tudná irányítani a fiút, inkább maga marad. Este a lányok feladatot kapnak, paprikás csirkét kell készíteniük nokedlivel, a fiúk pedig később sorszám alapján bírálják el a műveket. Amíg a lányok lent sürgölődnek, addig a fiúknak fent az Éden sorsok című riportműsort kell forgatniuk kamerával és mikrofonnal. A lányok először eléggé megijednek, egyikük sem szokott nagyon főzni, főleg nem recept nélkül, de mindannyian nagyon igyekeznek. Eközben fent Dani faggatja a Kristófot a játékról, aztán Ádám kérdez Robitól az alkohol és a szex összefüggéseiről. Kristóf visszavág Ádámnak a fürdőgatyája ellopása miatt és az előző esti Danival való szájra puszijáról kérdezgeti. Közel öt óra telik el, mire a lányok elkészülnek, a fiúk már kidőlnek odafent, de végül elkészül a vacsora, mehetnek pontozni. Nem túl jó a véleményük, egyik kulináris remeket sem találják tökéletesnek, de végül Krisztát hozzák ki győztesként, Alízt pedig az utolsó lesz. Kriszta jutalma, hogy sem Linda, sem Detti nem állhatnak Dani mögé a párválasztón. A főzőverseny után megint levél érkezik: Lindának át kell költöznie Szandra és Robi mellé az ő szobájukba. Ez nem igazán tetszik a lánynak, nagyon feszélyezi a helyzet, ami Szandra szerint vicces. Sem ő, sem Robi nem értik, hogy miért lett a lány olyan zavarodott ettől a helyzettől...
Két új lány Linda (25) Detti (21)
Linda (25)
Linda közvetlen, vidám és pörgős lánynak tartja magát, elmondása szerint a környezetében nem sokan tudnak lépést tartani vele. Kitartó és ha kitűz maga elé egy célt, akkor bizonyos határokon belül mindent megtesz azért, hogy elérje. Sokszor akaratos és önfejű, mindig kimondja, amit gondol, ezért sokan nagyképű és beszólogatós lánynak tartják az első benyomás alapján. A férfiak terén szerencsésnek és magabiztosnak tartja magát. Nincs igazán ideálja, de szereti, ha egy fiú magas, szélesek a vállai, sötét hajú és kék szemű, de a legfontosabb, hogy megértse, szeresse és mellette legyen.

Detti (21)
Dettinek általában sikere van a fiúk körében. Magabiztos, optimista, kedves és őszinte lánynak tartja magát, aki mindig eléri, amit szeretne. Jelenleg főiskolára jár, emellett hostesskedik. Nagyon fontos számára a külső megjelenés, számít, hogy jó legyen a haja, csinosan legyen felöltözve, mert sokat ad mások véleményére is. A magas, nem túlzottan kigyúrt, inkább szálkás izomzatú, barna hajú, barna szemű fiúk jönnek be neki.
A lányokról többet megtudhattok:   Szereplők lányok
Két új vendég, Linda és Detti az Éden Hotelben

 A reggelinél Nikiék arról beszélgetnek, hogy alig várják, hogy lányok jöjjenek be és a héten hazaküldjék Szandrát. Kristófnak is minden vágya, hogy végre megszabaduljanak a lánytól. Délelőtt levelet kapnak: paródiapartyt kell tartaniuk, húzniuk kell egy nevet és azt az embert kell kifigurázniuk. A legnagyobb sikert Dani aratja Szandra megformálásával. A játék után a fiúk a medencében ökörködnek, Ádám felhívására megszabadítják Kristófot a nadrágjától, aki az egyik strandlabda segítségével próbálja meg eltakarni a férfiasságát a kimászásnál. A lányoktól kér könyörületet, Jennifer meg is szánja, de végül Kriszta hajít be neki egy törölközőt, hogy ki tudjon menni a vízből. Este ismét levelet kapnak: álarcosbált kell rendezniük, amihez maszkokat és jelmezeket kapnak. Az álarcokat egész este, egészen lefekvésig viselniük kell. A buli elég lapos hangulatban indul, de aztán Dani és Ádám szokás szerint bedobják magukat és felpörgetik a hangulatot. A buliba érkezik meg a két új vendég, Linda és Detti, de mivel ők is álarcban vannak, így az arcukat nem láthatják a többiek. Robi vezeti körbe őket a hotelben, a többiek lent már elkezdenek kombinálni, hogy vajon mi lehet az, amivel védettséget szerezhetnek, Niki pedig aggódik, hogy a két lány Ádámra és Danira fog nyomulni. Szandra megint elkezdi mondani a szokásos szövegét arról, hogy őt senki nem szereti. Ezúttal Lindát próbálja puhítani. Ádám szerint feltűnő, hogy a lány mennyire simulékony lett az utóbbi napokban, nyilván készül valamire, befolyásolni akarja az új vendégeket. Robi a buliban próbál közelebb kerülni Lindához, egyelőre sikertelenül. Nikit zavarja, hogy mindenkivel táncolt már, egyedül Ádámot nem tudja rávenni, hogy legalább egy kicsit ölelgesse meg. A lány nem adja fel, egy kis csókot akar kierőszakolni, de a bróker fiú hajthatatlan. Végül Niki unszolására a bróker Dani szájára nyom egy puszit, hogy megszabaduljon a zaklatástól. Robi nagyon csúnyán lerészegedik az este végére, túlzottan intenzíven kezd el nyomulni Lindánál, aki kirakja a szobájából. Miután mindenki lekoptatja, befekszik a párja, Szandra mellé, akit szintén elkezd csókolgatni, de nála sem jár sikerrel. Végül a teraszon tölti az éjszakát egy székben...
Indulatok édentől keletre
SANTA MARTA—BUDAPEST - Nem csitulnak az indulatok az édentől keletre sem. A Viasat3 nagy sikerű reality show-jának ar Éden Hotel szereplői ugyanis hazaérkezésük után sem felejtették el a kinti sérelmeket. Sőt Kristóf (25) azóta sem hajlandó egy légtérben maradni Szandrával (21). A futballedző fiú ugyanis visszatetszőnek érzi, hogy a lány azzal kérkedett érkezése után, hogy őt eltartotta a barátja. Szerinte aki ennyivel megelégszik, az bármire képes, és nem sokban különbözik attól, aki mondjuk pénzt fogad el a szexért.
Kristóf Éden Hotel Viasat3
– Én nem tartom sokra azokat a lányokat, akiknek az az életcéljuk, hog y ne kelljen dolgozniuk, inkább találjanak egy gazdag pasit, aki eltartja őket – mondta a Blikknek Kristóf, akinek igen komoly és egyre hangosabb konfliktusai lesznek még a lánnyal. Szandra azonban nem foglalkozott azzal, ki mit gondol, és a cél érdekében mindig mindent bevetett. Nem egyszer és nem is egy férfival bújt ágyba. – Már az elején antipatikus volt, hogy szexelt a cél érdekében, az a fajta taktika, erkölcsi norma és viselkedéskultúra, amit ő képvisel, távol áll tőlem. Hiába mutatta, hogy erős és senkivel sem foglalkozik, egyedül nagyon nehéz. És ő képtelen alkalmazkodni. Pedig ez csapatjáték, mint a futball.
Éden Hotel Viasat3: Szandra tagadja az escortozást
Olvasónk hívta fel a figyelmet az Éden Hotel eddig sem szemérmesként ismert Szandrájára egy escortügynökség oldalán. A valóságshow következő Mária Magdolna-jelöltje tiltakozik a lerittyózás ellen.
Olvasói levelet kapott a Velvet, amelyben egy escortügynökség honlapjára mutató link szerepelt. Az oldalon Éden Szandra adatlapját találtuk, néhány tetszetős fényképpel ellátva. A profil – amit azóta már eltávolítottak – szerint Szandra az Aphrodite Escort Hungary alkalmazottjaként szívesen lesi pénzes urak kívánságait – szolgáltatásai egy órára 300 euróért, fél napra 800 euróért, egy napra 1000 euróért, két napra 1850 euróért vehetők igénybe. A tájékoztató szerint a kuncsaftok örömüket lelhetik mind ajkai közt, mind testében, remekül franciázik és akár úgy is tesz, mint ha a barátnőjük volna.

Valaki rosszat akar neki

Az Éden Hotel szemérmesnek nem nevezhető játékosa korábban váltig állította: a táncolásnál és a modellkedésnél komolyabban nem ártotta magát a szexiparba. "Nem vállalok escortmunkát, és korábban sem vállaltam. Nem tudom, ki akar nekem ennyire rosszat, de ennek semmi köze hozzám" – szögezte le most Szandra, aki nem vacakol a helyzet megoldásával. Felvette a kapcsolatot az ügynökséggel, amely azon nyomban eltávolította a kamuadatlapot, így megúszták a pert.
Éden Szandra egyébként remekül szórakozott a profilból szemlézett információkon – amelyek szerint például nincs tetoválása. "Van egy tetkóm a tarkómon, és már készülök a következőre, szóval ez is hülyeség." Az Eszter nevű szolgáltatóval nyújtandó leszbiműsoron – amit szintén említ az adatlap – jóízűen nevetgélt, majd közölte: ebből mondjuk annyi igaz, hogy szokott más lányokkal dolgozni egyes fotózásokon. Korábban egyébként Éden Nikol is pornógyanúba keveredett, amit aztán jól kikért magának.
"Táncoslány voltam, ezt nem tagadom, egy ideje pedig modellkedem. Készültek rólam erotikus fotók is: félaktok és művészi aktok. Most valaki vagy valakik felhasználták a fotóimat, ennyi." Szandra azonban nemcsak ezt sérelmezte, hanem Éden Krisztián, a káposztafesztiválok Fred Astaire-jének szavait is. Krisztián korábban ugyanis azt fejtette ki a Velvetnek: azt gondolta, odaadja magát, hogy az általa butácskának tartott Szandra tíz percre belecsücsülhessen, és ez pont így történt.

Krisztiánnak nem ment gumiban

"Ha ő nem simogat, akkor én sem kezdeményezek. Nem én másztam rá, kölcsönös volt a dolog, de hát Krisztián nem kicsit hazudós. Amúgy az egész menet két percig sem tartott, mert Krisztiánnak gumiban nem ment a dolog."
A lány egyébként saját bevallása szerint már túlesett a sokkon, hogy intim helyzetben látja viszont magát a tévében. "Kellemetlen, mert a magánéletemet rosszul érinti. Akkor nem gondoltam arra, hogy nekem lesz bárkim is a műsor után. És persze a családom sem örült neki, de azért nem okozott túl nagy problémát" – mondta el a Velvetnek.
Éden Hotel Viasat3: Szandra örülhetett a végén
A Viasat3 Éden Hoteljéből két játékos távozott csütörtökön, név szerint Krisztián és Toldi. Így elég alaposan beszűkültek Szandra lehetőségei.
Az Éden Hotelbe ezen a héten két fiú is érkezett, ráadásul Robi, hála színlelt bunkóságának, védettséget is élvezett a csütörtök esti párválasztón. A srác végül Szandra mögé állt, de mivel így cselekedett Krisztián is, az utóbbinak távoznia kellett.
A párválasztón Jenni mögé állt Toldi és Kristóf is. A lányjó taktikai érzékkel végig kétségek között tartotta a fiúkat, majd mégis eddigi párját, Kristófot választotta, így Toldi kiesett a valóságshowból.
- Én örültem, hogy Krisztián hazament. Kicsit szítottam is a tüzet a párválasztón. Amúgy Robi velem, mivel tudta, hogy én senkivel se vagyok jóban, normálisan viselkedett. Meg így legalább volt társasága - mesélte a tatabányai származású Szandra, aki azt is elmondta: a többi srác se bánta, hogy Krisztián esett ki, úgy voltak vele, hogy ha valakinek mennie kell, akkor az ő legyen.
Az, hogy Niki és Krisztián összejöttek, nem zavart. Csak a tiszteletet hiányoltam a fiútól - tette hozzá Szandra, aki nem folyt bele túlságosan a Jenni-Kristóf évődésbe, de amikor látta őket kint, vagy már idehaza a televízióban, jókat derült rajtuk.
- Jenni tényleg ilyen, hogy jó-e a hajam, jó-e a sminkem. Nincs ezzel semmi baj - mosolyodott el Szandra, aki szerint a páros aranyos volt együtt.
Éden Hotel Viasat3 - Kata visszavágyik Kolumbiába
Az Éden Hotel kiesett szereplőjével, Katával beszégettünk, aki mesélt nekünk a játékról, az ismerkedésről és a madárpókokról is.
Hogy érezted magad a műsorban?
Kata: Nagyon jól, örülök, hogy ott lehettem. Nagyon jó társaság jött össze és sokat számított, hogy bekerültem a kezdőcsapatba, így nem ismeretlenként mentem be. Az első négy nap alatt összebarátkoztunk a lányokkal, ekkor még egy másik helyszínen voltunk, ott készültek rólunk a fotók a plakáthoz és a bemutatkozó videók. Az első adás párválasztója előtt nem is találkozhattunk a fiúkkal. Nagyon élveztem a fotózást, az egyik legjobb szakasza volt az egésznek.
Mi az, ami hiányzik Kolumbiából?
Kata: Igazából minden. Kinn nincsenek problémák, gyönyörű az idő, még az emberek mentalitása is más. Nyugisak, nincs stressz. Bármikor visszamennék. Ha most azt mondaná valaki, hogy holnap induljak, akár ugyanezzel a társasággal, akár a barátaimmal, gondolkodás nélkül belemennék.
És a többiek? Ők is hiányoznak, vagy azért tartjátok a kapcsolatot?
Kata: Igen, májusban is találkozunk majd. A jó kapcsolat szerencsére megmaradt. Azt nem mondanám, hogy napi szinten, de heti szinten beszélünk. A legjobb kapcsolatot Nikivel, Ádámmal és Kristóffal alakítottam ki bent, így négyesben lógtunk miután Dani kiesett. Nagyon jó barátok lettünk, rengeteget hülyültünk és beszélgettünk. Ezt hiányolom is kicsit a műsorból. Mert úgy jön le, mintha 24 órából 24 órában mi csak a taktikázásról beszélgettünk volna. Pedig abszolút nem ez volt a helyzet. Hiányolom, hogy a nézők jobban megismerhessék a versenyzőket, ne csak azt az oldalukat lássák, hogyan taktikáznak. Persze nyilvánvalóan nehéz egy nap eseményeit negyvenöt percben összevágni.
 Emlitetted a taktikázást. Neked mi volt a taktikád?
Kata: Először ugyebár Kristóf volt a párom. De kiderült, hogy Ádámmal jobban egy hullámhosszon vagyunk, és létre akartunk hozni egy tartós szövetséget. A taktikám abból állt, hogy olyan ember legyen a párom, akivel hasonló elveket vallunk a játékban, akivel jól megértjük egymást és akivel sokáig el lehet vinni a játékot. Sajnos akadtak rajtunk kívülálló, befolyásoló tényezők is.
Mint a kiesésed körülményei?

Kata: Igen. A kiesésemen nem tudtam változtatni, nem volt menekülési útvonalam, sajnos nem rajtam múlott. Nagyon rossz volt, szomorú voltam. De igazából éreztem, hogy ez lesz. Az utolsó két napot azzal töltöttem, hogy leültem és gondolkoztam, felkészültem rá, hogy ki fogok esni. A legrosszabb az volt, hogy egyedül jöttem haza és nem tudtam mi van a többiekkel, pedig iszonyúan foglalkoztatott, hogy mi történhet velük odabent.
Nézed a műsort?
Kata: Persze. Szerintem nagyon izgalmas és érdekes. Lehet, hogy elfogult vagyok, de úgy gondolom, hogy Magyarországon ez az első színvonalasabb valóságshow. Egyébként nem vagyok a műfaj nagy rajongója, nem jellemző, hogy ilyesmit néznék. A mostanában futó reality-k már kissé elcsépeltek, viszont az Éden Hotelhez hasonló stratégiai játék eddig nem volt még szerintem Magyarországon.
Hogy jött az ötlet hogy jelentkezz? Mi motivált?
Kata: Igazából nem is tudtam a műsor indulásáról. Egy ismerős hívta fel rá a figyelmemet, hogy menjek el a castingra. A kíváncsiság vezérelt. Utána pedig azon kaptam magam, hogy indulhatok Kolumbiába a kezdőcsapat tagjaként. Szerettem volna világot látni, jó kalandnak tűnt, egy kirándulásnak. Ráadásul Kolumbiába nem sűrűn jut el az ember. Ezek mind motivációs tényezők voltak. Különben is, imádok utazni! Kolumbia után úgy érzem, szeretnék több hasonló helyre eljutni, ahol még érintetlen természetet talál az ember és nem lepnek el mindent a turisták. Azt is el tudom képzelni, hogy később külföldön éljek. Például Hawaii-n. Egy nagy álmom, hogy oda is eljussak.
Kolumbiában nem volt honvágyad? Nem hiányoztak az itthoniak?
Kata: A hotelben nem használhattunk mobiltelefont, meg internetet, nem kommunikálhattunk a külvilággal. Ez a része nem hiányzott, jól megvoltam internet nélkül. A családom viszont nagyon, főleg anyukám, akivel nagyon szoros a kapcsolatom. Egyben a legjobb barátnőm is.
A családod és a barátaid mit szóltak mikor jelentkeztél?
Kata: Nagyon kevés embernek mondtam el. Leginkább csak anyukáméknak. Ők hihetetlenül féltettek, főleg hogy nem kommunikálhattunk a külvilággal. Az első két hét anyunak iszonyúan rossz volt, azt sem tudta, megérkeztem-e. De egyébként, amikor látták, hogy tényleg mennyire lelkiismeretesen foglalkoznak velünk, elintéznek mindent, az útlevelet, oltást, vízumot, akkor picit megnyugodtak. Látták, hogy jó kezekben leszünk.
Nem értek kellemetlen meglepetések a játék során?
Kata: Nem, viszont mindennap rácsodálkoztunk valamire. Például az állatokra. Kolumbiában minden túlméretezett volt. Óriási sáskák, csótányok, rengeteg gekkó. A gekkókhoz hozzászoktunk, mindig bejöttek a szobánkba. Ők jobban féltek tőlünk, mint mi tőlük. A madárpókok viszont nagyon félelmetesek voltak. Az egyik pont a mi szobánknál ment el, Gabi rádobott egy fehér leplet, hiszen féltünk, hogy megcsíp. Szerencsére tényleg figyeltek ránk, be is jött egy helyi ember, aki leütötte, és figyelmeztetett, hogy valószínűleg a kicsinye is itt lesz valahol. Meg is találták azt is. Az lett volna csak a meglepetés, ha itthon kinyitom a bőröndöm és egy madárpók ugrik ki belőle!
Miben változtatta meg a műsor az életed?
Kata: Gyakorlatilag semmiben. Maximum annyiban, hogy felismernek az utcán, odajönnek hozzám. Nagyon kedvesek velem, ez igazán jól esik. Sokan mondták már, hogy én voltam a kedvencük. Internetes fórumokon olvastam negatív kritikákat is, igazából ott kaptam hideget-meleget egyformán. De úgy gondolom, hogy név nélkül, arc nélkül könnyű kritizálni bárkit. Ha valaki szemtől-szembe odajönne hozzám, az más volna, akkor meghallgatnám a véleményét és lehet, hogy el is fogadnám. Az elején elolvastam az összes ilyen kommentet. Most már nem érdekel, ha valakinek ez a véleménye, akkor ez a véleménye. Szerencsére sokkal inkább pozitívak a tapasztalataim. Mindenki nagyon kedves.
Kicsit mesélsz a pasikról? Könnyebbé vagy nehezebbé tette az Éden Hotel az ismerkedést? Milyen tulajdonságok fontosak neked egy férfiben?
Kata:
Erre én nem stresszelek rá. Úgy vagyok vele, hogy ha valaki szeretne engem megismerni, azt saját magam miatt tegye, ne azért, mert szerepeltem egy ilyen műsorban. Nem veszem észre, hogy nehezebb, vagy épp könnyebb lenne az ismerkedés. Egyébként vicces, mert inkább lányok jönnek oda hozzám kérdezősködni. Egy férfiben mellesleg elsősorban az lényeges, hogy legyen intelligens. Szeretem azt is, ha van valami, amit szenvedéllyel csinál, legyen az akár egy sport vagy bármi más. Fontos, hogy fel tudjak nézni rá.

Neked van valami, amit szenvedéllyel csinálsz? Mi a hobbid?
Kata: Olyan nincs, amiért kifejezetten rajongok. Régen a festés volt, állandóan festettem. Illetve a lovaglás, amit sajnos elhanyagoltam mióta felkerültem Pestre. Nagyon hiányzik. Szabadidőmben szeretek sportolni, mivel egy futópálya közelében lakom, majdnem mindennap futok. Emellett a barátaimmal töltöm az időmet, bulizok, mozizok. Nagyon szeretem a filmeket. A barátaim sokat cukkolnak miatta, hogy nem szeretem a happy endes filmeket. A drámát szeretem. Az a jó, ha egy film elgondolkodtat, főleg ha csattanó is van a végén. A kedvencem a Viharsziget. Leonardo Di Caprio mostanában nagyon jó filmeket csinál!
Jelenleg mivel töltöd az időd, illetve milyen terveid vannak a jövőre nézve?
Kata: Egy barátnőm divattervező, nála vagyok modell, illetve hostesskedem is. Szeptembertől szeretném folytatni a tanulmányaim az ELTE-n. Tanítani szeretnék. Kezdetektől fogva oda szerettem volna járni. Addig persze akadnak még felkérések az Éden Hotellel kapcsolatban is. Fotózásokra hívnak, illetve promóciós bulikra. Picit több munkalehetőségre számítottam a műsor után, de ezzel is elégedett vagyok. Szerencsésnek érzem magam, hogy részt vehettem a műsorban. Izgalmas kaland volt!
Ez történt az Éden Hotel Viasat3 -on
Robi úgy érzi, a saját helyzetét nehezíti meg az esti párválasztón azzal, hogy összehaverkodott Krisztiánnal. Azt gondolja, hogy nagyjából addig barátkozik vele az Ádám féle keménymag, amíg hazaküldi Szandrát. Jennifer még mindig foglalkozik a gondolattal, hogy maga mögé állítja Toldit. Robin kívül mindenkinek van félnivalója az esti párválasztón. Ádám első alkalommal pakolja össze rendesen a bőröndjét. Niki botrányra esküszik, ha Robi mögé áll az este folyamán. A fiú tudja, hogy a kezében van a döntés kulcsa. Ádám kezdi a párválasztást, Niki mögé áll, Gábor Alízt, Toldi pedig Jennifert választja, ami nagyon megijeszti Kristófot és Ádámot is. Krisztián Szandra, Dani pedig Kriszta arcára ad puszit. Kristóf szintén Jennifert választja. Robi marad utoljára, ő a Krisztiánnal való szimpátiája ellenére is Szandra mögé áll. Nem tud Krisztián szemébe nézni. A fiú elég csalódott, persze tudta, hogy ez is előfordulhat. Szandra látványosan kiakad annak ellenére, hogy titokban többször is próbálta meggyőzni arról Robit, hogy álljon mellé. Mivel túlzottan felháborodik, így a saját csapdájába esik bele, hiszen a fiú elmeséli, hogy az első pillanattól kezdve próbálta őt puhítani. Azt persze már maga Szandra árulja el, hogy az ajánlatában az is szerepelt, hogy Robi először egy erős játékost küldjön haza (Ádámra célzott), aztán folytassák együtt a játékot. Elmondása szerint azért megkönnyebbült, hogy végül Krisztiánnak kellett hazamennie. Jennifer is nagy hatalmat kapott a kezébe: Toldit csendesebb, de megbízhatóbb embernek tartja, míg Kristóf csalódást okozott neki, ami nem esett jól, így már tudja, hogy nem szeretné, hogy bármi kialakuljon kettőjük között. Szerinte Toldival biztonságosabban tudná folytatni a játékot, mégis Kristófot választja, így Toldi a másik kieső játékos. Jennifer szerette volna ezzel a lépésével kicsit megijeszteni a párját és a többiek reakciójára is kíváncsi volt. Taktikai lépést tett, hiszen sejti, hogy lányok fognak érkezni, így nem rossz dolog, ha Kristóf egy kicsit lekötelezve érzi magát neki. Jennifer örül, hogy sikerült meglepetést okoznia a többieknek. Krisztián egyszerre búcsúzik el mindenkitől, elmondja, hogy sajnálja, hogy Szandra miatt hazugságokra kényszerült, megbánta, hogy vele játszott, a testi-lelki kapcsolatot egyaránt, mert hazugság volt az is. A többieknek nagyon imponál, hogy Krisztián az utolsó lépésével még egy fricskát dob Szandrának. A lányt egyáltalán nem zavarja, hogy mindenki utálja, játszani fog ugyanúgy, mint eddig. Ádám azt mondja, hogy ő is. Szandra elkezdi agitálni Robit, de hiába tűnik úgy, hogy megegyeznek, ha arra kerülne a sor, mindkettő gondolkodás nélkül kiejtené a másikat...
A reggelinél levelet kapnak az Éden Hotel vendégei: dönteniük kell, hogy a két új fiú közül ki a szimpatikusabb nekik.

Azonnal megkezdődik az agyalás, hogy vajon mi lehet a helyes döntés, nem akarják eltaktikázni magukat. Robi az ellenszenves viselkedése ellenére is fej fej mellett halad a szavazatokkal, ezért nagyon ideges, hiszen tudja, hogy nem nyerhet, mivel az a cél, hogy ne legyen szimpatikus. Szerencséjére végül 6-4-re Toldi nyer. Robi levelet kap, hogy teljesítette a küldetést, így védettséget kap a másnapi párválasztón. Elmesélheti a többieknek, hogy mi volt a feladata. Ádámék nagyon boldogok, hogy Robi védett lett, mert úgy érzik, hogy velük van és ezt az előnyt Szandra hazaküldésére fordíthatják majd. Kristóf és Jennifer összezördülnek kicsit, mert Kristóf hisztisnek nevezi a lányt az előző napi, tengerparti viselkedése miatt. Ádámék próbálják őket viccesen békíteni, de a lány nagyon felhúzza magát. Az is megfordul a fejében hirtelen, hogy Kristóf helyett a párválasztón taktikai szempontból jobb lenne, ha Toldit választaná. Szandra és Krisztián arról beszélgetnek, hogy érzik, hogy Toldi mögéjük fog állni. Robi is tudja ezt, erről próbálja meg lebeszélni a fiút. Este megint kinyílik Pandora szelencéje: ez az első olyan, ami viszonylag oldottabb hangulatban zajlik, elvicceskedik a kérdések nagyrészét, az is szóba kerül, hogy vajon ki festette be Krisztián haját. Este iszogatnak, táncolgatnak, aztán szépen lassan mindenki elszivárog lefeküdni, kivéve Nikit és Krisztiánt meg Robit, aki nem akar lekopni, pedig Nikiék szívesen folytatnák kettesben, amit a hétfői buliban elkezdtek. A fiú egyáltalán nem veszi a lapot, talán azért, mert szörnyen be van rúgva. Idegesíti Nikiéket, akik próbálnak trükközni vele még akkor is, amikor felfelé mennek az emeletre, de Robi befekszik melléjük a fenti kanapéra is. Niki végül feladja és elmegy lefeküdni Ádám mellé...
Két fiút hazaküldenek az Éden Hotelből
Általában az Éden Hotel párválasztóin tizenegy szereplő szokott lenni, de az április 21-i adásban hét fiú áll be öt lány mögé, így ők kénytelenek lesznek hazaküldeni két lakótársat. A nézők pár napig szavazhattak kedvenc szereplőjükre: hamar kiderült, hogy a legtöbbet taktikázó Ádám a nézők favoritja.
A Viasat3 valóságshow-jában újabb párválasztó ceremóniára kerül sor, de ezúttal nem tizenegy, hanem tizenkét ember kerül Horváth Éva elé. Mivel öt lány van játékban, és mindenki csak egy lakótársat választhat közülük, az április 21-i adásban várhatóan két fiú esik ki. A nők mellett biztos bennmaradó Robi, aki a korábbi napokban teljesített egy titkos küldetést, védettséget kapott - így rajta is sok múlik, előfordulhat, hogy ő dönt a fiúk sorsáról is.
Az olvasók szavazhattak a kedvenc Éden Hotel-szereplőjükre. A régóta, a kezdetek óta képernyőn lévő játékosok előnyben voltak azokkal szemben, akik csak pár nappal korábban kerültek be a műsorba, és ez az eredményből is kiderült. 7172 szavazat után a nyertes a legtöbbet kavaró, sokat taktikázó, irányító szerepet birtokló Ádám lett, a voksok 26,4 százalékával. Fegyverhordozója, hű bajtársa, Kristóf került a második helyre, 14,8 százalékkal, az öngyilkos lépéssel önmagát a játékból váratlanul kiejtő Levi pedig 11,9 százalékot szerzett - ez is jelzi, hogy a reality inkább a nők körében népszerű, illetve erősebb jellemek a műsorban lévő fiúk, mint a lányok. A középmezőny élén Aliz áll (10%), őt Kriszta (7,3%), Niki (6,4%) és Szandra (5,2%) követi.
Ez történt az Éden Hotel -ben
Kristóf és Dani hajnalban elindul, hogy megszerezzék Toldi hajgumiját, mert nála is láttak egyet és biztosak benne, hogy ez is a titkos küldetés része. Kristóf terepszínű alsógatyát húz a fejére, hogy álcázza magát a bevetés közben, amit Dani sikerrel teljesít. A két fiú viszont ezzel nem áll le, meglátják, hogy Krisztián lent alszik a hajóhintában, ettől vérszemet kapnak és befestik a hajának egy részét vörösre. A fiú reggel próbálja találgatni, hogy mi lehet az, először azt hiszi, hogy vér, de aztán Szandra felvilágosítja, hogy Alíz hajfestéke. Ádám ki van akadva Robitól, elmeséli Daninak és Kristófnak, hogy mekkora bunkó volt vele a srác előző este. Robi egyre nehezebben viseli a feladatot, de tudja, hogy jól csinálja, hiszen már senkivel sincs jóban. Ádám rákérdez reggel, hogy Szandra miért zárta ki Krisztiánt, a lány azt mondja, hogy senkinek semmi köze hozzá és ha úgy tartja kedve, akkor a következő éjjel is ki fogja zárni. Robi tovább játssza, hogy aggódik az elveszett hajgumi miatt. A reggelinél levelet kapnak egy régi pár és egy lány az egyik új fiúval mehetnek négyes randira. Kristóf Jennifert, és mivel ő a párja, így egyúttal magát javasolja kimenőre. Szandra megy még, aki Robit választja partneréül. Krisztián érzi, hogy Szandrával nagyon ingatag a kapcsolata. A randi négyes a Santa Marta-i tengerpartra megy „banánozni”. Nagyon jól szórakoznak, többször is beleborulnak a vízbe, de egyáltalán nem bánják, kivéve Jennifert, aki nem szeretné, ha vizes lenne a haja. Dobálják egymást a vízbe, aztán megisznak együtt egy üdítőt, majd Kristóf elviszi Jennifert sétálni. Eközben Szandra újra elkezdi rágni Robi fülét azzal kapcsolatban, hogy legyenek egy pár, küldjék haza először Krisztiánt, aztán majd Ádámot. A hotelben Niki és Toldi arról beszélgetnek, hogy vajon Robi miért lehet olyan bunkó, Niki nem ilyennek ismeri a fiút. A négyes visszaérkezik a randiról. Toldi elmondja Robinak, hogy észrevette, eltűnt az ő hajgumija is. Jót nevetnek azon, hogy mindenki azt hiszi, azzal kapcsolatban van valami trükk. Szandra megkörnyékezi Toldit is, de a fiú átlát rajta, pontosan tudja, mit várhat a lánytól. Este levelet kapnak, Szandrának arról kell beszélnie a többiek előtt, hogy miért zárta ki az előző éjjel Krisztiánt és mi a konfliktusuk oka. A lány nem hajlandó beszélni róla, szerinte senkinek semmi köze hozzá. Újabb levelet kapnak, mert nem beszéltek, abban az áll, hogy azonnal fel kell menniük a szobába és reggelig nem jöhetnek le. Szandra persze azonnal megpróbálja fent elcsábítani Krisztiánt, aki arra kíváncsi, hogy mi a lány hisztijének az oka. Kiderül, hogy Szandra azért van kiakadva, mert Krisztián részletesen beszámolt a szexről a fiúknak. Eközben lent Ádám arra oltogatja az új fiúkat, hogy segítsenek hazaküldeni Szandrát. Toldi és Robi később megbeszélik, hogy Szandra mindkettőjüknél bepróbálkozott ugyanazzal a szöveggel...
Éden Hotel történései
Este Kriszta és Dani tisztázza a dolgokat Levente kiesése után. A reggelinél Gabi teljesíti Levi utolsó kérését, ugrik egy bombát a medencébe a fiú párducmintás alsógatyájában. Levelet kapnak: új lakó érkezik hozzájuk, egy fiú, Toldinak hívják. Ádám és Dani vezetik körbe a hotelben. Az ebédnél az egyik pincérhölgy körbehordoz egy fotót, amin Niki felismeri az egyik szekszárdi barátját, egy fiút, ujjong az örömtől, hogy ő lesz a következő vendég. Ádám azonnal aggódni kezd magáért. Este a másik új fiú, Niki ismerőse, Robi érkezik a hotelbe és rögtön titkos küldetést kap, hogy Toldival szemben kiegyenlítse az esélyeit: a régi játékosok két nap múlva szimpátiaszavazáson döntik el, hogy kit küldenek haza. A feladata, hogy folyamatosan ellenszenvesen viselkedjen, így a többiek majd őt küldjék el. Ha sikerül neki, akkor védettséget kap a csütörtöki párválasztón, ha nem, akkor Toldi kiesik miatta azonnal és ő is veszélybe kerülhet a hétvégi ceremónián. Senkinek sem szólhat róla és nem eshet ki a szerepéből. Bemutatkozik mindenkinek, Nikit már ismeri otthonról, a lány arra számít, hogy a többieknek szimpatikus lesz. Szandra vezeti körbe a házban. A fiú számít rá, hogy a küldetése miatt elég rossz visszajelzéseket fog kapni, de a célja, hogy mindenképpen bent maradjon. Mindenki nyit felé - Szandra egyből megkörnyékezi, de Ádám is igyekszik haverkodni, hiszen fél, hogy a srác Nikit fogja majd kiszúrni magának. A beszélgetések során észreveszik, hogy Robi kezén van egy lila hajgumi az órája fölött, egyből elkezdenek agyalni, hogy biztosan az is a titkos küldetés része. Dani-Kristóf-Gabi eltervezik, hogy még az este folyamán leszedik róla. Niki megpróbálja elkérni, de nem adja. Robi örül ennek, mert legalább eltereli a figyelmet a valódi feladatáról. Szandra azonnal elkezd ajánlatokat tenni Robinak, hogy együtt vigyék végig a játékot. Este jelmezes bulit rendezhetnek az új vendégek tiszteletére: a párok páros jelmezekbe öltöznek be, a két új fiú közül Robi ördög, Toldi pedig angyal jelmezbe bújik. A buli nagyon jó hangulatban zajlik, táncolnak, a medencébe ugrálnak, aztán szokás szerint fokozódik a hangulat: vetkőzni kezdenek, Niki Alízzal, majd Krisztiánnal csókolózik a medencében. A fürdőben folyatják a mókát. Szandra elmondása szerint nem féltékeny, de a tiszteletet nem érzi, ezért haragszik nagyon mindkettőjükre. Niki nem akar továbbmenni, ezért visszamennek a buliba, ahol a többiek még mindig Robit szekálják a karkötő miatt. A medencébe ugrálás közben Ádám megcsúszik és ráesik a könyökére. Robi elveszíti a karkötőt, nem emlékszik, hogy ki vette le róla. Szandra bár tagadja, őrülten féltékeny és kizárja Krisztiánt a szobájukból majd a fejére olvassa, hogy miért szapulja őt a háta mögött. Robi kiakasztja Ádámot a bunkó stílusával, aztán Szandránál keresi tovább a karkötőjét, de nála sincsen...
Két Új fiú érkezet az Éden Hotelbe
Toldi (20)
Őrült hülyegyereknek tartják általában az emberek, mert nagyon kevés dolog van, amiben ne lenne benne. Szeret bulizni, táncolni, túrázni, évek óta capoeira-zik és röplabdázik is. Kreatív léleknek tartja magát, állandóan alkot, dolgozik valamin. Később formatervezőként szeretne majd továbbtanulni. Nincsen nőideálja, szereti, ha egy lány kitűnik a tömegből, ha megfogja őt a személyiségével és elvarázsolja. Az életben boldogságra és nagyon sok kalandra vágyik.


Robi (25)
Robi fiatal kora ellenére már cégtulajdonos vállalkozó. Céltudatos, nyitott és határozott fiúnak tartja magát, aki jó kommunikációs készséggel rendelkezik és könnyen teremt kapcsolatokat. Elsőre azt szokták gondolni róla, hogy nagyképű, de ezt a tévhitet általában egy pár perces beszélgetés alatt eloszlatja. Hamar megtalálja a hangot új társaságban is, amit véleménye szerint a kompromisszumkészségének és a jó humorérzékének köszönhet. Nincs nőideálja, de szereti a magas, sötét hajú, kreol bőrű, nőies lányokat.

Többet is megtudhatsz a fiúkról a következő linken: http://eden--hotel.blogspot.com/p/szereplok-fiuk.html
Fülledt erotika! Elszabadul a pokol az Éden Hotelben
A fülledt erotikáé lett a főszerep az Édenben. Niki a felforrósodott hangulatban előbb Alízzal, majd Krisztiánnal is csókolozott.
Jelmezes bulit rendezhetnek az új vendégek tiszteletére az Éden Hotel lakói. Kristófék cowboy párnak, Daniék indiánnak, Gabiék rendőrnek, Krisztiánék orvos-nővérnek, Ádámék pedig lakáj-szobalány párnak öltöznek.
A buli nagyon jó hangulatban zajlik, táncolnak, a medencébe ugrálnak a szereplők, majd elszabadul a pokol: egyre többen kezdenek vetkőzni. Az egyik pillanatban Niki Alízzal csókolózik, a következő percekben pedig már Krisztián karjai közt van a medencében. Később a fürdőben folyatják a mókát.
- Az hogy a Krisztián és a Niki összebonyolódott, ezzel semmi probléma nincsen. Akkor álljon mellé, akkor legyen az o játékostársa. Ebben semmi féltékenység nincsen, csak annyi, hogy itt van a személyes tisztelet és a játékostársi tisztelet. Mert, ha én megbeszélek vele valamit, akkor nem fogok az Ádámmal csókolózni, akit ugye ő is ki akar ejteni - fejtette ki a véleményét Szandra, aki a történtek miatt kizárja Krisztiánt a szobájukból és a fejére olvassa, hogy miért szapulja a háta mögött.
Levi kiesett
Ostobaság, jóhiszeműség, becsület? Nem lehet tudni mi vitte rá Levit, hogy a párválasztó ceremóniánk egykori párját Krisztát válassza a biztos Szandra helyett.
Levi kiesett az Éden Hotel -ből
Az esti párválasztó komoly meglepetéseket hozott az Éden Hotel játékosai számára. Először is szembesülniük kellett azzal, hogy Levi beáll Kriszta mögé, amire senki nem számított. A srác 2 órát egymagában gondolkodott ezen a remek döntésen, ami a vesztét hozta.
Bízott benne, hogy Krisztában megmozdul valami és korábban megbeszélt dolgok előhozak benne némi emberiséget és úgy dönt Őt választja. Kriszta azonban érzelmeket táplál Dani iránt, és nem tud a játékra és a biztos párjára Levire koncentrálni. Ki mondja Dani nevét és megfagy a levegő.
Ez azonban még nem minden dani titkos küldetésen volt, amelynek a célja az volt, hogy Krisztát maga mellé állítsa, hogy egy pár lehessen vele a kiválasztón. Saját bevallása szerint enélkül is Krisztát választotta volna, de ez a tény Krisztát hidegen hagyja. Összetörve és becsapva érzi magát. Nem tudhatja, hogy Dani csak a bennmaradásért választotta vagy mert valóban szimpatikus neki.
Levi tehát búcsúzott a játéktól, mert rossz döntést hozott. Szanr pedig kénytelen még egy hetet kihúzni Krisztián mellett, azonban a jövő héten egy szőke csaj érkezik, aki bizony Szandra végét jelentheti hamar.

Éden Hotel hiradó
Kriszta beszélget Levivel, a fiú elmondja, hogy mivel a lány elhagyta, így rákényszerült arra, hogy játssza a játékot, amit egyre jobban élvez. Krisztián kérdezgeti Szandrát, hogy mitől nyugodott meg ennyire Gábor, a lány ködösít, tagadja a fiúnak, hogy le akarná cserélni őt. Levi aggódik, hogy Szandra nem fogja őt vagy Gabit választani, annak ellenére, hogy a lelkére beszélt. Kizárólag Gabi és a maga biztonsága érdekében hajlandó lepaktálni a lánnyal, de tart tőle. Kriszta megpróbálja rendezni viszonyát Ádámmal, de a fiú nem hagyja, nem nyit felé. A lány továbbra is vívódik, megint beszél Levivel, meg akarja nyugtatni a lelkiismeretét, mert aggódik a fiú biztonságáért. A múlt hetihez hasonlóan ismét viharos párválasztó ceremóniára kerül sor, az időjárás mellett a hangulat is elég feszült. Levi érzi, hogy véget ért a nyaralás, hiszen az elmúlt napokat már taktikázással kellett töltenie. Kristóf Jennifer, Ádám Niki, Dani Kriszta, Krisztián Szandra, Gábor pedig Alíz mögé áll. Levi marad utoljára. Gabi úgy indokolja a döntését, ami szerint Alíz mögé állt, hogy az valójában Levié volt, ő alkotta meg a közös taktikájukat. A fiú a legváratlanabbul Szandra helyett Kriszta mögé áll, amivel nemcsak a lányt, de a többieket is sokkolja. Azt mondja, hogy ez a saját döntése, ő tudta, hogy így tarthatja bent Gabit és bízott abban, hogy Kriszta a javára dönt. A lány úgy érzi, hogy nagyon rossz helyzetbe került, nem érti, hogy a fiú miért tette ezt vele. Annak ellenére, hogy az indoklásában azt mondja, hogy Leventéhez kötik emlékek, érzelmek, Danihoz pedig csak szimpátia, mégis őt választja. Levente nagyon bízott benne, hogy Krisztára tud hatni, mégsem sikerült. Mindenki megsiratja Levi távozását, maga Kriszta is. Gabi sajnálja, hogy Levi esélyt sem adott magának Szandrával, akivel talán bent maradhatott volna a játékban. Levi elmondja, hogy csak magának köszönheti, hogy így történtek a dolgok, Kriszta nem a játékra, hanem az érzelmeire koncentrált, szerinte ezzel rossz döntést hozott. Éva elmondja, hogy Dani titkos küldetéssel érkezett vissza a hotelbe: csak úgy folytathatta tovább a játékot, ha Krisztát állítja maga mögé. Sikerült neki. Kriszta becsapva érzi magát, nem büszke rá, hogy hazaküldte a legjobb barátját azért, hogy a bizonytalant válassza. A vacsorát csendben fogyasztják el. Vacsora után Gábor kap egy tortát a születésnapjára és egy levelet Levitől, amiben azt írja, hogy sajnálja a történteket és hogy érezze jól magát. Gabi úgy érzi, hogy igaz barátot kapott a játéktól. Ádám beszélget Gabival este, elmondja a fiúnak, hogy ő ugyanezt élte át Dani elvesztésekor. Szeretne a fiú mellett lenni, kezet nyújtani neki és reméli, hogy elfogadja. Kristóf is békét köt Gabival. Kriszta teljesen kiborul, elnézést kér Gabitól, amiért kiejtette Levit. Dani nem érti, hogy Kriszta miért elutasító vele. Ádám szerint türelmesnek kell lennie, mert még frissek a lány élményei, de valójában azt gondolja, hogy az egész helyzet jó apropót szolgáltat a lánynak, hogy sajnáltassa magát...
Niki, azaz Miss Éden.
A mai műsorban Éden Niki-t a legszebb nőnek választották meg a bentlakó fiúk. A Miss Éden választáson a most a hotelben lakó hat lány vehetett részt és normális szépségversenyhez hasonlóan bikiniben illetve estélyiben is fel kellett vonulniuk.
Niki a MISS ÉDEN
Nap közben helyi fodrász smink és manikűr-pedikűr mesterek lepték el a Hotelt, hogy a lányokat rendbe szedjék az esti Miss Éden választásra, amelyre a fiúk is lázasan készültek. A versenyen mindenki hozta, amit tudott, Szandra gyakorlatilag szart bele az egészbe Jennifer és Szandi egyértelműen nem a kifutóra lettek teremtve, Kriszta Alíz és Niki pedig értelemszerűen felállhatott a dobogóra. Szerintetek is ez a sorrend? Szavazzatok, de előtte nézzétek meg a versenyt újra.
Szandi levelet kap reggel, hogy elvihet egy fiút randizni
Szandi levelet kap reggel, hogy elvihet egy fiút randizni. Danit választja, aki magukkal hívja még Krisztát is. Táncolni mennek egy helyi bárba, ahol egy fiatal táncos fiú és lány segít nekik betanulni pár tánclépést. Amíg ők jól szórakoznak, a többiek a hotelben levelet kapnak arról, hogy egy valaki biztos nem tér vissza a randevúról hármuk közül, de hogy ki, azt csak később tudják meg. Ádám nagyon aggódik Dani miatt, nem szeretné még egyszer elveszíteni. Eközben a randin Dani is levelet kap, választania kell, hogy melyik lánnyal szeretné folytatni a játékot. Krisztára esik a választása, így Szandinak el kell hagynia az Édent. Dani sajnálja, hogy nem Szandrát vitte randizni, hiszen akkor rögtön hazaküldhette volna. Ádám ki van akadva Krisztától, azt mondja, hogy a lány feltűnően sokat jópofizik velük, amióta Dani párja lett. Szandrát bosszantja Krisztián viselkedése, szerinte túl sok időt tölt Nikivel, ezért arra készül, hogy gonoszkodni fog vele. Átmegy Levihez és Gáborhoz és megkéri őket, hogy valamelyikük álljon mellé a másnapi párválasztón, hogy kiejthesse Krisztiánt. Este a vendégek levelet kapnak, hogy mivel a hét elején volt a Pandora ceremónia, így aznap este az „Én még soha” játék keretein belül lehetnek őszinték egymással. Alíz nagyon elemében érzi magát, ő szervezi a játékot, szexuális kérdésekkel indítanak, aztán az őszinteség felé terelődik a téma. Niki úgy érzi, nem tarthatja magában, hogy szerinte Krisztián háta mögött összeesküdött Szandra, Gabi és Levi. Mivel szimpatikusnak találja, így szeretné felnyitni a szemét. Szandra rátámad, hogy tetszik neki Krisztián, amit Niki tagad. Ádám csendesen rászól, hogy hagyja abba, mert szerinte ezzel a lány nemcsak maga alatt, hanem alatta is vágja a fát. A fiú nem tartja jónak, hogy Niki mindenki előtt mondta el a megérzését. Tovább folytatódik az agyalás a párválasztáson. Krisztián elmondja Alíznak, hogy nem akarja kiejteni Szandrát, de már nem akarja vele folytatni a játékot. Eközben Levi, Gabi és Szandra is beszélgetnek, Levi szerint szólniuk kéne Krisztiánnak, de Szandra nem akar, ő haza akarja küldeni a fiút, amiért tiszteletlen volt vele...
Nagy nap előtt állnak a lányok: este Miss Éden választás lesz
Nagy nap előtt állnak a lányok: este Miss Éden választás lesz, fodrász, manikűrös érkezik hozzájuk és gyönyörű estélyi ruhákat is kapnak. A fiúknak eközben meg kell tanulniuk az „Álmodj királylány” című dal szövegét és hozzá egy koreográfiát, amit elő kell majd adniuk a győztes lánynak.  Dani elmondja Ádámnak, hogy ő Krisztával képzeli el a játék folytatását, így szerinte Ádámnak is meg kell majd békülnie vele, újra meg kell kedvelnie neki és Nikinek is. Kristóf egyre közelebb kerül Jenniferhez, nagyon jól érzik magukat együtt, húzzák egymást, játszanak, viccelődnek. Szandrát zavarja, hogy össze vannak zárva Krisztiánnal, mert ő nem szokott a szex-partnereivel ilyen sokáig együtt lenni. Krisztiánt viszont abszolút nem érdekli a lány, egyáltalán nem érez iránta semmilyen kötelezettséget és idegesíti, hogy mindig féltékenykedik, ha valaki mással beszélget. Levi érzi a vesztét Dani bejövetelével, tudja, hogy meginoghat a kapcsolata Krisztával, de szerinte a lány annyira őszinte, hogy ha ketten állnának a háta mögött, akkor őt választaná biztosan. Élete első nagy csalódása lenne, ha a lány átverné. Vacsora után megrendezik a Miss Éden választást: Szandra végig nagyon unottan vonul, Krisztián legszívesebben nulla pontot adna neki. Szandi nem egy modellalkat, ezért nem kap túl sok pontot. Alíz nagyon bedobja magát, mindegyik bemutatónál mosolyog, flörtöl a zsűrivel. Szandra végig borzasztóan kelletlen, tudja, hogy mivel a legtöbben utálják, így biztos, hogy nem nyerhet. Nehezen döntenek a fiúk, végül Nikit hozzák ki győztesként a versenyből, a két udvarhölgye Alíz, illetve Kriszta. Az eredményhirdetés után a fiúk előadják az egész nap betanult dalt, Kristóf szívószálakból készült gitárral szólózik. A Miss Éden választás után bulizni kezdenek, Levi és Kriszta elvonulnak, a lány bevallja a fiúnak, hogy szeretne Danival lenni, vele folytatni a játékot, ami a focista szerint nagyon rossz döntés. Levi amellett, hogy nagyon csalódott, aggódik maga és Gabi miatt, de nem akarja azt sem, hogy Krisztián menjen haza. Szandra ezt nem bánná, nagyon idegesíti, hogy a fiú másokkal flörtöl és túl sokat van Nikivel. Úgy érzi, hogy a párja vonzónak találja a lányt és talán több is lehet köztük hamarosan. Levi úgy érzi, hogy már nem nyaral, hanem kőkeményen belefolyt a játékba, taktikáznia kell, hogy megvédje a hozzá közel állókat...
Szerenádot adnak Miss Édennek
Egész napos szépítkezéssel készülnek Miss Éden megválasztására a lányok a luxushotelben.

Miközben Niki, Kriszti, Aliz és Szandra hatalmas lelkesedéssel, egész nap készülnek a megmérettetésre, addig a fiúk egy meglepetés nótát tanulnak be a majdani győztesnek.
Miközben a csajok szépítkeztek, a fiúknak bőven jut idejük arra, hogy betanulják Homonyik Sándor Álmodj királylány című örökzöldjét.
Kedd este kiderül, kinek adják elő közös szerenádjukat.
Kiből lesz Miss Éden?
BUDAPEST - Szépségversenyt rendeztek a Karib-szigetek partján, a Viasat3 valóságshow-jában ugyanis megválasztották Miss Édent. A hotel hölgy vendégeinek bikiniben és nagyestélyiben kellett felvonulniuk a fiúkból álló zsűri előtt, akik eldöntötték, kinek a fejére kerülhet a korona. Niki, Kriszti, Aliz és Szandra közül a fiúk leginkább a vörös hajú szépségtől voltak elájulva, aki mosolyával próbálta levenni a lábáról a zsűrit, a nem éppen közkedvelt Szandra pedig unott felvonulásával egyáltalán nem segített a megítélésén, sőt a fiúk teljesen kiakadtak, hogy ennyire nem érdekelte a verseny.
Szexi és dögös Alizt imádják a show fiúszereplői
– Szandra borzasztóan rossz volt, hiszen semmi eredetiség nem volt benne. Fáradtan, flegmán csinálta végig, én szívem szerint nullát adtam volna rá – bírálta a fekete hajú lányt párja, Krisztián, aki a többi fiúhoz hasonlóan Aliztól volt elragadtatva. – Aliznak borzasztó jó a kisugárzása, nagyon szép mosolya van. Hogy deréktól lefelé egy kicsit vaskosabb, igazából nem is probléma, még talán jól is áll neki – mondta az új fiú.
Szandra és Krisztián újra szexeltek Éden Hotel + 18
Szandra és Krisztián rákaptak az Édenben történő szex kellemes ízére. Napi rendszerességgel gyakorolják a gyönyörszerzést egymás részére és láthatólag jól is érzik egymást.
Legutóbb Dani visszatérésének éjszakáján bújt ágyba az Éden Hotel két lakója, akik nem kimondottan vették ki részüket az örömünnepből. Ennek legfőbb oka, hogy Szandrának az összes számítását keresztbehúzta Dani, aki olyan töltést hozott a társaságba, amilyet este Krisztián is beléje. A fürdőszobában kezdték, amikor is a fenék masszázstól Krisztián kicsit beindult és legszívesebben már tolta volna be a cerkát. Finom petting kezdődött, majd az ágyban folytatták, ahol bizony végre bekerült ismét a szerszám Szandra puncijába.


Több kép:     http://eden--hotel.blogspot.com/p/eden-hotel-18.html
Dani visszatért az Éden Hotelbe a legtöbb szereplő nagy örömére
Megannyi találgatásra került most végre pont. Dani vissaztért az Éden Hotelbe, aminek a legtöbben nagyon örültek.
Végre mindenki újra kivirult, mókáznak kacagnak és örülnek egymásnak. Dani hatalmas töltést hozott a játékosok számára, de vajon mi lesz az ára?
Kriszta közben elkezdett nagyon Dani felé húzni és érzelmeket táplál felé, amik miatt akár Levivel szőtt terveit is képes lenne félrevetni.
Új hét, új lakó: ezúttal egy lány, Szandi érkezik az Éden Hotel -be
Új hét, új lakó: ezúttal egy lány, Szandi érkezik az Édenbe. A vendégek a reggelinél levelet kapnak, este váratlanul megnyílik Pandora szelencéje, hogy Szandi megismerhesse a többieket. A lányok keresik a békét, Niki megfésüli Szandrát, Kriszta pedig segít majd neki edzeni. Ő vezeti körbe Szandit is a hotelben, elmondja neki a viszonyokat, hogy ki kivel van. Kristóf szerint nem túl jó a hangulat a hotelben, így sajnálja kicsit Szandit, hogy most érkezett a játékba
Kriszta viszont örül, hogy végre egy olyan lány jött, aki természetében hasonlít rá és tud vele barátkozni. Szandra szerint az új csajban semmiképpen nincs annyi, hogy robbantson, még akkor sem, ha védettséget kap. Szerinte befolyásolható lány, úgy jelenthet veszélyt számára, ha Ádám hatása alá kerül. Este a Pandorán tovább nő a feszültség: Levente azt mondja, hogy nem Gábor ösztökélte arra, hogy Alízt válassza. A fiú csak nevet ezen, szerinte a többiek szeretnék, ha valaki irányítaná őt. Szandra azt mondja, hogy azért zavarja az „illetőket”, mert nem ők hozták a döntést. Megint egymásnak feszülnek Ádámmal, de senki nem áll a fiú mellé, a többiek hallgatnak vagy ködösítenek. Gabi és Kristóf vitája is folytatódik, de Kristóf nem hajlandó belemenni, mert szerinte Gabi nincs egy szinten vele. Szandit meglepik az egymásnak feszülő ellentétek, amiket a nap folyamán egyáltalán nem érzett. Jennifer azt mondja, nem fél Gábor haragjától.
Váratlanul felbukkan Éva a ceremónián. Mindenki azt hiszi, hogy megint hazaküldésre kerül a sor. Elmondja, hogy a mai nap egy újabb fordulatot tartogat mindannyiuk számára, át kell gondolniuk, hogy kik is ők valójában és mit akarnak az Édenben. Leülnek vacsorázni elég feszült hangulatban, senki sem tudja, hogy mire számíthat, amikor egyszercsak felbukkan Dani. Ádám öröme leírhatatlan, Niki is nagyon boldog, el is sírja magát. Dani nem számított rá, hogy ennyire mély érzelmeket válthat ki az érkezése. Kriszta szerint megváltozik a hangulat majd, újra vidámság költözik a hotelbe. Szandra kicsit bánja, hogy az eddig meggyengített csapat most hiphop feltöltődött és kezdheti előről a kis játékait, ha egyáltalán lesz lehetősége.
Dani úgy érzi, hogy most sokkal inkább magát tudja majd adni, mint eddig. Az esti buliban Levente salsázni tanítja Szandit, de kiderül, hogy a lány jobban tud nála. A csapat egyik fele igyekszik jól érezni magát, amíg Ádámék drámáznak. Dani odavan, hogy Levi nincs velük, kiakad, szerinte menjen mindenki haza, aki nem velük van. Niki Kriszta szemére veti, hogy soha egy Pandorán nem vetette Levi szemére, hogy megbántotta. A lány már nem Levire, hanem Danira szeretne koncentrálni, eléggé odavan a fiúért...