ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Lebuktatták a pincérnek öltözött Éden Hotel-szereplőt
Két új fiú érkezett a Viasat3 valóságshow-jába: egyikük feladata az volt, hogy egy egész estén át elhitesse a reality szereplőivel, hogy kolumbiai.
Az Éden Hotel-ből két lány esett ki előző héten, a május 2-i adásban pedig két új fiú mutatkozhatott be. Laci a Budapesti Gazdasági Főiskolára jár, kis- és középvállalkozási menedzsmentet tanul, Attila szintén fővárosi, a vendéglátásban dolgozik mixerként.Utóbbi (a képen) nehéz, csak faarccal, nagy önfegyelemmel teljesíthető feladatot kapott: helyi, kolumbiai pultost kellett alakítania egész este, egy zajos, zavaros buli során, miközben a tizenegy, egyre ittasabb, vígan nótázó lakó megpróbálta lebuktatni. A fiúk magyar szavakat ismételtettek vele, a lányoknak kék szeme volt gyanús, de végül nem tudta teljesíteni legfőbb feladatát, nem hódított el egy lányt sem korábbi párjától.
Nála nagyobb esélyt kapott Laci, aki úgy választhat randipartnert a keddi adásban, hogy ezzel egyben haza is küldi annak szobatársát - így lehet, hogy hetek óta benn lévő alapszereplő esik ki.