ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Véget ért az Éden Hotel! Megvannak a győztesek: Kristóf, Linda, Robi
48 nappal az indulás után véget ért az Éden Hotel valóság showjának első szériája! Ahogy azt a műsor szlogenje is mondja itt bármi megtörténhet! Így történhetett meg az is, hogy egyszerre hárman állhattak fel a dobogó tetejére! Az Éden Hotel nyertesei: Kristóf, Robi és Linda.
Az Éden Hotel nyertesei: Kristóf, Robi és Linda.

Keményen indult az utolsó adás, hiszen mindenkinek el kellett vonulni a párjával megbeszélni mennyire hűségesek egymáshoz. Linda 98%osan bízik meg Robiban míg saját magában 100%-osan, hogy mindent megtesz majd a párjáért. Alíz simán lecserélné Kristófot a 25 millióra, Kristóf azonban azt mondja a végsőkig kitartana.
A ceremónia a régi játékosok szereplésével kezdődik. A játékosokat a bennlévő Robi+Linda és Alíz+Kristóf párosoknak kell meggyőzniük arról, hogy álljanak mögéjük. Aki mögé több régi játékos áll az viszi haza a nyereményt. A választás végén Kristóf és Alíz mögé Ádám, Attila, Dani és Niki állnak be míg Robiék mögé mindössze Szandra.
Ezzel tehát Kristóf és Alíz nyerték volna meg az Éden Hotelt azonban az utolsó megmérettetés még hátra maradt! Éva bejelenti a hűségjátékot. A játék egyszerű a pénzt 2,5 milliónként elkezdik felpakolni az asztalra. Fél percenként még 2,5 millió érkezik. Alíz és Kristóf kapnak egy-egy labdát, aki leejti a labdát azt jelenti, hogy nem hűséges cserébe elviheti az asztalon addig felgyülemlett pénzt. A másik játékos értelemszerűen nem kap semmit.A várakozás meghozta gyümölcsét, amint elért a pénzösszeg a 25 millió feléhez Kristóf eldobja a labdáját. A biztosra ment a srác, de mindenki nagyon meglepődött. Kiderül Kristóf már nem bízott Alízban és ezért inkább úgy döntött viszi a kevesebb zsetont csak vigyen valamennyit.
Ezután pedig érkezett a csavarás. Éva bejelenti, hogy van még egy meglepetés, egy utolsó amiről senki nem tudott. Mivel a játék nyereménye 25 millió forint ezért ki kell osztani az egészet a pénzt így Linda és Robi viheti haza, akik mindenkivel együtt nagyon komolyan meglepődnek.
Ezzel tehát véget ért az Éden Hotel első évada. A pénzelosztás a következő lett:
Kristóf: 12 500 000 HUF
Linda: 6 250 000 HUF
Robi: 6 250 000 HUF
Az Éden Hotel 2 válogatása már lekezdődött, oldalunk természetesen üzemel tovább, hozzuk napról-napra a híreket a játékosokról, hiszen pár hónapig úgyis a csapból is ez folyik majd. Maradjatok továbbra is velünk/egymással.