ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel szereplők

Éden Nikolett: ki is ő valójában?
Sok szekszárdinak eddig sem volt ismeretlen Dékány Nikoletta, aki egy belvárosi cipőboltot vezetett.
 Elmondása szerint legkevésbé a 25 millió forintos főnyeremény motiválta Dékány Nikolettát, amikor jelentkezett a Viasat3 csatornán hétfőtől csütörtökig, esténkéént látható Éden Hotel című valóságshow válogatására.
– Vonzott az ismeretlen környezet, Dél-Amerika, Kolumbia, s nem utolsó sorban az, hogy megmutathatom magam a világnak – mesélte a 24 éves szekszárdi lány.
– Amikor láttam a tévében a produkció reklámját, szinte azonnal tudtam, ide jelentkeznem kell. Egyik válogatás után jött a másik, és mindegyiken túljutottam. Ám az igazi kaland csak akkor kezdődött, amikor a szállodában több férfival és nővel összezárva kellett élni úgy, hogy közben forogtak a kamerák.
Nemhogy visszatartotta, inkább erőt adott neki, hogy egy viszonylag kisvárosan él, ahol szinte mindenki ismer mindenkit. Abban bízott, hogy talán többen megnézik a műsort. Tudja, hogy voltak és lesznek, akik kibeszélik, s ezért néha rá is tett egy lapáttal a forgatáson.
Ez egy showműsor amiben mi vagyunk a főszereplők, s az a dolgunk, hogy elérjük, hogy az emberek minél jobban szórakozzanak – mondta Niki.
– Arra gondoltam, hogy fel kell dobni a produkciót, így csókolóztam lánnyal, meztelenkedtem, jól éreztem magam.
Ami ott történik, igazából egy buli, az életben nem biztos, hogy megtenném. Emellett lehetőséget kaptam arra, hogy egy olyan fantasztikus környezetben éljek, amit nem biztos, hogy magamtól el tudtam volna érni – húzta alá.
Azt mondta nem húzott meg határvonalat a műsor előtt, amit nem lépne át. Úgy gondolta, ha már szereplője lehetett ennek a műsornak, nincsenek korlátok. Ha jön egy olyan férfi aki tetszik neki és úgy alakul, akár a szex is szóba jöhet. Szereplése valódi céljáról azt mondta, már korábban is próbált bekerülni televíziós műsorokba, ismertebbé akar válni.