ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Szereplők Fiúk

István (23)
foglalkozása: Nyíregyháza
lakóhelye:     Nyíregyháza
magassága:  185 cm
súlya:           77 kg
csillagjegye: Szűz
István Nyíregyházán él, modellkedik, egyszer Mr. Nyíregyházának választották egy férfi szépségversenyen. Megbízható, kedves, alkalmazkodó srácnak tartja magát, aki képes levenni a lányokat a lábukról a dumájával. Szeret udvarolni, nincs nőideálja és még nem igazán voltak hosszútávú kapcsolatai. Nagyon rossz gyerek volt, igazi tanárok réme, egyszer felgyújtott egy pálmafát az iskolában. A csajozás miatt jelentkezett a játékba, bulizni szeretne és szórakozni, nem igazán motiválja a nyeremény sem. Úgy gondolja, hogy méltó versenytársa lehet a fiúknak, mindent képes lesz megtenni azért, hogy párt szerezzen magának, el fogja hódítani azt, aki neki tetszik.


Norbi (19)
foglalkozása: Egyetemi hallgató
lakóhelye:     Szolnok
magassága:   178 cm
súlya:           75 kg
csillagjegye: Vízöntő
Norbi igazi sportember, 6 évig judozott, 12 évig vízilabdázott és 2 évig extrém-kerékpározott. Szeret búvárkodni és snowboardozni. Elmondása szerint a mellizmával a legelégedettebb a testén. Magabiztos, kitartó, győztes típusú pasinak tartja magát, aki bármelyik nőt képes befűzni. Nincs nőideálja, de szereti a vékony, ápolt, jólöltözött lányokat, akik vagányak és belevalóak. Véleménye szerint a nála fiatalabb, visszafogott, csendes lányoknak jön be, pedig az ő figyelmét a vadócabb, rámenős csajok keltik fel. Általában a fenekét nézi meg egy nőnek elsőre. Vidám, barátságos, csajok kedvencének tartja magát, aki sokszor telhetetlen és hiperaktív. Attól tart leginkább, hogy jelentéktelenül hal meg. Az életben szeretne sikeres lenni, rengeteg egzotikus helyen búvárkodni és valahol egy búvár-bázist alapítani.

Ádám (25)
foglalkozása: Bróker
lakóhelye:     Budapest
magassága:   179 cm
súlya:           78 kg
csillagjegye: Halak
Ádám átlagos pasinak tartja magát, akinek előnye, hogy korán elkezdett dolgozni, így hamarabb felnőtt, mint a kortársai, ezáltal a nők, az idősebbek is, komolyabban tudják venni. Általában a csajok választják ki, sikere van náluk, mindenféle barátnője volt már, soha nem volt gondja a csajozás terén. Első ránézésre félre szokták ismerni, rosszat feltételeznek róla, nagyképűnek tartják. Nincs nőideálja, de az alacsonyabb, sportos testalkatú hölgyeket előnyben részesíti. Elsőre a kezét nézi meg minden nőnek, aztán a lábát, a bőrét. A munkája során a tárgyalóasztalnál is mindig kezeket lát, ezek szerinte sok mindent elárulnak az emberről. Kitartó, humoros, céltudatos embernek tartja magát, aki mindig mindenkinek őszintén megmondja a véleményét. Sokszor akaratos, hangulatember és makacs, amit nem szeret magában. Nem szerelmet keres a játékban, egy életreszóló kalandot szeretne átélni. Boldog családra és anyagi biztonságra vágyik az életben.

Levi (21)
foglalkozása: Labdarúgó
lakóhelye:    Jászkarajenő
magassága:  184 cm
súlya:           75 kg
csillagjegye: Ikrek
Levi 8 éves kora óta futballozik, a mai napig ebből él. Legutóbb Cipruson játszott 6 hónapig. Kedvenc könyve a Biblia, az Éden Hotelbe is ezt vitte magával. Nagyon szeret bulizni, kedveli az extrém helyzeteket az élet minden területén. Véleménye szerint bejön a lányoknak, nem szokott nyomulni, általában a lányok mennek oda hozzá. Elégedett magával külsőleg és belsőleg is, boldognak érzi magát úgy, ahogy van. A lányok tekintetében a szőke haj-kék szem párosítás rabja, de a külsőségeken kívül fontos számára, hogy egy lány vidám és kiegyensúlyozott legyen. Első benyomásra nagyképűnek tartják, aki kicsapongó életet él, pedig hűséges típus a kapcsolataiban. Az első dolog, amit megnéz egy nőn, az a cipője. Bármennyire is furcsa, szerinte a cipő mindent elárul egy nőről. Közvetlen fiúnak tartja magát, aki könnyen ismerkedik és az őszinte beszéd híve, rossz tulajdonsága pedig elmondása szerint nincsen. Hajlamos nem odafigyelni a dolgaira, nagyon szétszórt. Egyszer a buszon ült már, amikor észrevette, hogy táska nélkül indult el az iskolába. Az álma, hogy futballistaként tudjon minél többet elérni.

Kristóf (25)
foglalkozása: Labdarúgó edző
lakóhelye:     Budapest
magassága:   175 cm
súlya:           73 kg
csillagjegye: Mérleg
Kristóf most fejezte be a Testnevelési Egyetemet, egy utánpótlás-nevelő egyesületnél dolgozik óvodásokkal és általános iskolásokkal. Élete a labdarúgás és a különböző extrém sportok. Nem tartja egyértelműen jó pasinak magát, de a visszajelzések alapján tudja, hogy van egy férfias sármja, amivel el tudja csábítani a nőket. Nagyon fontos számára az első benyomás, hogy megakadjon a szeme egy nőn, de legalább ennyire számít a közös érdeklődési kör, az ápoltság, a szép arc és a szép szem. A kedvenc testrésze a női nyak. Szerinte a hosszútávú kapcsolat titka az őszinteség és az, hogy a nő tudjon titokzatos maradni. Vagány, sportos, céltudatos és magabiztos srácnak tartja magát, aki néha túlpörög és nagyon kritikus, emiatt hajlamos konfliktusokba kerülni. Sokan félreismerik és a céltudatosságát nagyképűségnek értékelik. Kiábrándítja, ha egy lány ápolatlan. Fontosabb számára a szerelem, mint a pénz, mert az utóbbi megszerezhető, mérhető dolog, míg az őszinte szerelem nem az. Az álma, hogy külföldön edzősködhessen.

Dani (32)
foglalkozása: Személyi edző
lakóhelye:     Vöröstó
magassága:   193 cm
súlya:            90 kg
Dani személyi edző, de végzettsége alapján bőrdíszműves és asztalos is. Vöröstón élt, ami egy kis település Veszprém megyében, mindössze kilencven lakosa van, így amikor Budapestre költözött elég „sűrűnek” találta az életet. Saját vállalkozásában gördeszkalapokat gyárt. Régen kaktuszokat gyűjtött. Sportos múlttal rendelkezik, 16 évig röplabdázott. Vidám természetű fiú, kerüli a konfliktusokat, elmondása szerint még sohasem verekedett. A sportosabb, vagány lányok jönnek be neki, fontos számára, hogy egy lánynak legyen kisugárzása. Elsőre az arcát és az alakját nézi meg egy nőnek, de a legfontosabb számára, hogy a lány szimpatikus legyen, mivel a külsőségek egymagukban semmit sem érnek. Jószívű, hűséges, kitartó srác, aki néha lusta, ami nem kelti fel az érdeklődését, azzal nem tud hosszabb ideig foglalkozni. Az életben az a vágya, hogy a családjában mindenki egészséges legyen, szeretne saját házat, vállalkozást, családot.

Szöszi (24)


foglalkozása: Biztonságtechnikai mérnök
lakóhelye:     Budapest
magassága:   190 cm
súlya:            92 kg
csillagjegye: Vízöntő
Szöszi eredeti neve Ádám, de mivel az Édenben csak egy Ádám lehet, így ő ezt a becenevet kapta, ami még középiskolás korában ragadt rá. Szókimondó, segítőkész és toleráns fiúnak tartja magát, aki néha akaratos és gőgös is tud lenni. Tíz évig versenytáncolt, az utóbbi években pedig versenyszerűen thai-boxol. A sport nagyon fontos szerepet tölt be az életében, így attól tart a leginkább, hogy egy esetleges baleset miatt mozgássérült lesz. Nyerni érkezett az Éden Hotelbe, a célja az, hogy utoljára hagyja el a játékot. Empatikus embernek tartja magát, úgy gondolja, hogy nem lesz problémája a beilleszkedéssel. Az ideálja egy szép arcú, barnahajú, barnaszemű, kreol bőrű, kisportolt lány. Kiábrándítja, ha egy nő köpköd vagy annyira leissza magát, hogy nem tud magáról, de ugyanígy elrettenti az igénytelenség is.
Gábor (23)
foglalkozása: Bártender
lakóhelye:     Biharkeresztes
magassága:   186 cm
súlya:            83 kg
csillagjegye: Nyilas
Gabi kommunikáció és média szakon diplomázott Budapesten, aztán Londonban dolgozott bártenderként. Az Éden Hotelt egy nagy lehetőségnek és hatalmas bulinak tartja, azért jelentkezett a játékba. Új vendégként nem számít kitörő lelkesedésre a többiektől, de reméli, hogy sikerül baráti kapcsolatokat kialakítania. Nincs előre kidolgozott taktikája. Jóhumorú, jóképű, jókedvű srácnak tartja magát, aki szeret viccelődni, az embereket kifigurázni, de ha kell, akkor komoly is tud lenni. Az életben attól fél a leginkább, hogy elveszíti a szüleit. A számára ideális lány csinos, szép arcú és szép a mosolya, érti a humorát és intelligens. A külső a legfontosabb a számára, de az is lényeges, hogy megtalálják a közös hangot a partnerével. Szeretne sikeres és híres lenni az életben.

Danny (23)
foglalkozása: Közgazdász
lakóhelye:     Esztergom
magassága:   173 cm
súlya:           73 kg
csillagjegye: Oroszlán
Danny 13 éve birkózik, korábban úszott és focizott is, a sport gyermekkora óta meghatározó szerepet tölt be az életében. Tavaly diplomázott közgazdászként. A sötét hajú, sötét szemű, kreol bőrű lányokat szereti, fontos számára, hogy a partnere igényes legyen magával szemben. Kitartó, magabiztos, értelmes fiúnak tartja magát, aki sokszor makacs és önfejű is tud lenni. Az életben szeretne üzletemberként érvényesülni és sikereket elérni. Az Éden Hotelbe egyetlen cél miatt jelentkezett, hogy megnyerje a játékot. A célja, hogy a lehető legtöbb csajt két vállra fektesse a hotelben és elhódítsa őket a párjuktól.

Krisztián (25)
foglalkozása: Táncos-koreográfus
lakóhelye:     Vecsés
magassága:   178 cm
súlya:           75 kg
csillagjegye: Bak
Krisztián 7 évig focizott, 13 éve táncol, 7 éve saját tánciskolája van, ahol több, mint száz diákot oktat. A célja, hogy minél több embernek átadja a tudását, nagyon büszke a kinevelt táncosaira. 7 hónapig dolgozott egy luxushajón táncosként és DJ-ként. A szülei hobbizenészek, a szabadidejében ő maga is szeret zeneszerzéssel foglalkozni. Felelősségteljes, céltudatos és kitartó fiúnak tartja magát, aki mindezek mellett maximalista, hiszen azt vallja, hogy az életben mindenki azt ér el, amit csak szeretne - a sorsunk a saját kezünkben van, a lényeg a helyes hozzáállás. A nők terén nincs meghatározott ideálja, szereti, ha a partnere okos és szép, valamint van kisugárzása. Egy lányon először az arcát és a fenekét nézi meg, kiábrándítónak tartja, ha egy nő haja nem ápolt. A célja a műsorban, hogy az összes hölgyet elhódítsa a párjától.

Toldi (20)

foglalkozása: Pultos
lakóhelye:    Vác
magassága: 176 cm
súlya:          70 kg
csillagjegye: Rák
Őrült hülyegyereknek tartják általában az emberek, mert nagyon kevés dolog van, amiben ne lenne benne. Szeret bulizni, táncolni, túrázni, évek óta capoeira-zik és röplabdázik is. Kreatív léleknek tartja magát, állandóan alkot, dolgozik valamin. Később formatervezőként szeretne majd továbbtanulni. Nincsen nőideálja, szereti, ha egy lány kitűnik a tömegből, ha megfogja őt a személyiségével és elvarázsolja. Az életben boldogságra és nagyon sok kalandra vágyik. Szeretné, ha minél több olyan dolgot élhetne át, amiből tanulhat és amire később örömmel emlékezhet vissza. Az álma, hogy híres formatervező legyen és a kreativitásából tudjon megélni. Azért jelentkezett az Éden Hotelbe, hogy jól érezze magát, jókat bulizzon és esetleg haza sétáljon akár 25 millió forinttal.

Robi (25)
foglalkozása: Vállalkozó
lakóhelye:     Szekszárd
magassága:  188 cm
súlya:           82 kg
csillagjegye: Rák
Robi fiatal kora ellenére már cégtulajdonos vállalkozó. Céltudatos, nyitott és határozott fiúnak tartja magát, aki jó kommunikációs készséggel rendelkezik és könnyen teremt kapcsolatokat. Elsőre azt szokták gondolni róla, hogy nagyképű, de ezt a tévhitet általában egy pár perces beszélgetés alatt eloszlatja. Hamar megtalálja a hangot új társaságban is, amit véleménye szerint a kompromisszumkészségének és a jó humorérzékének köszönhet. Nincs nőideálja, de szereti a magas, sötét hajú, kreol bőrű, nőies lányokat. Kiábrándítja, ha a partnere ápolatlan. Már kevésbé vonzzák a diszkók és klubok, mint régebben, de ha jó társaságban van, akkor gyakorlatilag bárhol jól tudja érezni magát. Az életben szeretne sikereket elérni a saját vállalkozásában, és sokat utazni. A játékba a kalandvágya miatt jelentkezett és mert nagyon kedveli a hölgytársaságot.

Laci (19)
foglalkozása: Főiskolai hallgató
lakóhelye:     Budapest
magassága:   190 cm
súlya:            91 kg
csillagjegye:  Oroszlán
Laci vidám, szókimondó, segítőkész srácnak tartja magát, aki nagyon szeret sportolni. Tavaly érettségizett, jelenleg a Budapesti Gazdasági Főiskolára jár, kis- és középvállalkozási menedzsmentet tanul. Színes egyéniség és igyekszik a társaság középpontjában lenni, mindenre nyitott és bármilyen őrültségben benne van. Mindig érdekelték a kihívások, szeret új emberekkel megismerkedni, kapcsolatokat építeni. A vékony testalkatú, magas, sportos és dúskeblű lányok tetszenek neki, akik talpraesettek, magabiztosak és minden helyzetben kiállnak magukért. Kiábrándítja, ha egy lány igénytelen. Nagyon szeretne későbbiekben egy saját vállalkozást.

Attila (24)
foglalkozása: Barista
lakóhelye:     Budapest
magassága:   183 cm
súlya:           77 kg
csillagjegye: Nyilas
Attila vendéglátással foglalkozik, mixerként és baristaként dolgozik. Őszinte, segítőkész, és jókedvű fiúnak tartja magát, aki elsősorban a nyereményért érkezett az Éden Hotelbe, de szeretné jó érezni magát, bulizni és a lányokkal flörtölni. A csinosan vékony, sötét és göndör hajú, sötét szemű lányok tetszenek neki, de a külső mellett legalább annyira fontosak számára a partnere belső tulajdonságai is. Az ideális lány számára kedves, megértő, családcentrikus és szeretetreméltó. Elmondása szerint gyakran félreismerik és simlis alaknak gondolják, de a tévhiteket egy beszélgetés alatt mindig sikerül eloszlatnia. Szeretné fiatalon megalapozni a maga és családja jövőjét, biztos anyagi hátteret teremteni nekik és olyan munkát végezni, amiben örömét leli.