ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Mérethibás cicit kapott Éden Hotel -es Szandra

A plasztikai beavatkozástól még szebb külsőt remélt Éden Hotel Szandra, ám nem elégedett a végeredménnyel. Implantátumait ugyanis felcserélték, így az egyik melle nagyobb, mint a másik.
Szandra eredeti idomokkal nevezett be az Éden Hotelbe, és vadóc természete miatt hamar felfigyelt rá az ország. Ám többször hangoztatta, hogy szívesen változtatna mellméretén. A műsort követően a plasztikai sebészek szinte harcba szálltak azért, hogy megműthessék. A beavatkozás meg is történt, a Viasat 3 sztárja pedig egy újabb lehetőséget kapott az Aranypart című balatoni valóságshow-ban, ahonnan már a második napon lelépett. Most ráadásul az is kiderült, az új mellek nem úgy sikerültek, ahogy tervezte. Legalábbis Szandra szerint.
 – Eredendően is volt némi különbség a két mellem között, a műtét után pedig ez a különbség csak nőtt – magyarázta Szandra.
– Érzésem szerint nem kizárt, hogy felcserélték a két implantátumot. Ránézésre szerintem 10-15 százalék különbség is van a két cicim között. Mindenesetre az egyik D, a másik pedig C kosaras, ha melltartót akarok vásárolni, ami sokat elárul – tette hozzá.
Az Éden Hotel sztárja a napokban egy orvos szakértőt is felkeresett a problémájával, aki egyelőre türelemre intette.
– Azt mondta, hogy ő is úgy látja, a melleim korrekcióra szorulnak. De arra kért, várjunk még fél évet, hiszen nemrég műtöttek, így az újabb beavatkozással egyelőre még legalább eddig várni kell, illetve addig még alakulhat is a melleim formája – magyarázta Szandra, majd egy esetleges perrel kapcsolatban is elmondta a véleményét.
– Korai még erről beszélni, de benne van a pakliban, hogy jogi úton keresem az igazam. De csak akkor, ha plasztikai műhibákban jártas orvos szakértők papíron is leírják, valóban történt mulasztás a műtétem során – tette hozzá Szandi, aki mindezek ellenére továbbra is boldog párjával, az Aranypart című műsorból megismert Ádám édesapjával, Árpival. A férfit ugyanis egyáltalán nem zavarja a különbség, próbálja nyugtatni kedvesét. Számára a fekete hajú lány így is tökéletes.