ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel - Szandra: alakul a románc!

 Alig két hete a Bors olvasó-riportere leplezte le Éden Szandrát, amint egy negyvenes, jóképű, sportos fiatalemberrel keveredik forró csókcsatába. Lap akkor azt is megtudta, hogy a képeken szereplő férfi, az Aranypart című Viasat reality Ádámjának édesapja. Szandra most először mesélt arról, hogyan ismerkedett meg a férfival, és hol tart azóta a kapcsolatuk.
– Az Aranypart  forgatása során ismertem meg őt, és akkor sem szakadt meg a kapcsolatunk, amikor én önként eljöttem a műsorból – mondta Szandi. – Való igaz, egy hirtelen szervezett házibulimba hozta magával az egyik barátnőm - és egymásra találtunk. Ádám azóta is forgat, bár már tudja a hírt, hiszen látta az erről szóló újságcikket. Mi azóta is együtt vagyunk, történnek az események, sodródunk az árral, bár egyelőre nem tudhatjuk, mit hoz a jövő. Ha mégsem úgy alakul, akkor legalább mindkettőnknek lesz egy újabb szép emléke, és rengeteg új tapasztalat, amelyet a későbbiekben felhasználhatunk az életünkben – tette hozzá a nagyszájú modell. Szandi az új pasijának köszönhetően egy vele egyidős meglett szépfiú pótanyukája is lett.
– Nem hiszem, hogy anyaként bármi teendőm is lenne majd Ádámmal, amennyiben véget ér a balatoni kiruccanása – tette hozzá ezzel kapcsolatban, majd érzéseivel kapcsolatos kérdésünkre csak annyit felelt: „Szerelmes ugyan még nem vagyok, de már alakul a románc!