ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel - Szandra nem tagadja, hogy Dubajban dolgozott

Bódi Szilvi születésnapi buliján Éden Szandrával forgatott a Tabu Tv. Az öntörvényű reality hősnő nem rejtette véka alá dubaji munkáját.
A születésnapi parti vendége volt Éden Szandra is, aki arról mesélt, hogy mit jelentett számára a relityben való szereplés. Beszámolt arról, hogy a tévéműsornak köszönhetően hétről-hétre igen sok felkérést és megkeresést kap.
Az interjú kapcsán szóba került a “dubajozás” téma is és sokakkal ellentétben a szabad szájú lány nyíltan vállalta, hogy járt Dubajban. A dubajozás körüli pletykákat merő hazugságnak tartja, hiszen ő tapasztalatból beszél. Szandra felkérése is kizárólagosan hostess munkára szólt és elmondása szerint ez fedte is a valóságot. A munka során még csak beszélnie sem kellett a vendégek közül senkivel, pusztán az esztétikai élmény emelésére  szolgáltak a jelen lévő lányok az egyes összejövetelek alkalmával.
A bőbeszédű szépség azt is kikotyogta a kameráknak, hogy egy-egy ilyen alkalom 400-600 dollár bevételt jelentett számára a munkától függően.