ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel Viasat3 - Gyerekek örülhetnek Éden Linda új melleinek

Éden Linda, a Kolumbiában forgatott valóságshow győztese bekerült a mellnagyobbító műtéten átesett celebek körébe. Ráadásul sebészével, Pataki Gergellyel úgy döntöttek, az operáció árát szegény gyerekek gyógyítására fordítják. Többek között plasztikai sebészeti műszereket vásároltak belőle. A Pataki doktor által idén alapított programban – sérült és fejlődési rendellenességgel született gyermekek és nők műtéteit finanszírozzák és végzik a világ egyik legszegényebb országában, Bangladesben.
– Az volt a célunk, hogy felhívjuk a figyelmet arra, milyen óriási szegénységben is élnek emberek, és hogy jót tenni szokatlan módon is lehet – magyarázza Pataki doktor. Linda operációjának árából annyi műszert és eszközt tudtak vásárolni, hogy ezek segítségével 50 rászoruló gyermek műtétje válik lehetővé.
– A világ nagyon sok pontján élnek olyan szegény gyerekek, akik kénytelenek sérülésekkel, rendellenességekkel élni, mert a szüleik nem tudják megfizetni a szükséges helyreállító plasztikai sebészeti beavatkozást – folytatja a plasztikai sebész. – Pedig felnőttkori boldogulásukat is meghatározza az, hogy fiatalon hogyan viszonyultak a testükhöz. Linda csak igazolni tudja mindezt. – Egy ilyen testi változás kicseréli az embert, másnak érzem magam, magabiztosabb lettem, harmonikusabb lett az életem és örülök, hogy segíthetek másoknak is! – lelkesedik Éden Linda, aki azt mondja, bármikor újra belevágna a műtétbe.