ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel Viasat3 - Szandrát három órán át faggatták a rendőrök

Három órán át kérdezgették Éden Hotel Szandrát a dubajozásról. A valóságshow-hőst múlt csütörtökön „látták vendégül” a Nemzeti Nyomozó Irodában.Múlt héten közel három órán át faggatták a rendőrök Éden Szandrát a Nemzeti Nyomozó Iroda épületében dubaji látogatásáról. A Viasat valóságshow-inak felfedezettje nem titkolta, hogy járt az egzotikus szépségű országban, és azt sem, hogy nem a hasát süttetni utazott az arabokhoz. Úgy tudjuk, hogy Szandrának – csakúgy, mint az ügyben minden más kihallgatott lánynak – részletesen el kellett mesélnie, mi történt az alatt az idő alatt, amit kint töltött. Így az utazás menetéről, az érkezésről, az elszállásolásukról is faggatták, sőt arról is, hol és mikor ismerte meg az ügyben előzetesben lévő, és üzletszerű kerítéssel vádolt Sz. Vivient, valamint két társát, K. Zoltánt és P. Szilviát. Természetesen szerettük volna megkérdezni az Éden Hotel sztárját is a kihallgatással és Dubajjal kapcsolatban, ő azonban csak nagyon szűkszavúan számolt be a történtekről.
– Valóban kihallgattak, de hogy mi mindenről kérdeztek és kellett beszélnem, arról nem szeretnék nyilatkozni. Amit elmondhatok: jártam kint és nem feküdtem le senkivel pénzért – magyarázta a nagyszájú lány munkatársunknak.
Nem Szandra az egyetlen, akinek a nyomozók előtt is fel kellett elevenítenie a kint történteket. A ValóVilág Gigije az elsők között volt, akit beidéztek, igaz, eleinte azt nyilatkozta, egy teljesen más útjával keveredett a történetbe. Iszak Esztert pedig a Bors „leplezte le”, hiszen ijedtségében tagadni akarta, hogy járt kint a gazdag arab országban, később viszont belátta, jobb, ha elismeri.
– Abu-Dzabiba utaztunk, ahol egy nap után a beszélgetésekből kiderült számomra, hogy a lányok egy része a hoszteszkedésen túl erotikus munkát is vállal. Ekkor pánikba estem, és szóltam a szervezőknek, hogy haza akarok menni. Ők ezt elfogadták, így másnap összecsomagoltam, és eljöttem – mondta el lapunknak másfél hónappal ezelőtt Eszter.