ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Szereplők Lányok

Alíz (22)
foglalkozása: Animátor
lakóhelye:     Kecskemét
magassága:   164 cm
súlya:            53 kg
csillagjegye: Nyilas
Alíz egyetemista, a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán tanul Budapesten. Aktívan kiveszi a részét a közösségi életből, a Hallgatói Önkormányzat tagja és gólyatáborokban rendszeresen közreműködik animátorként. Rosszul viseli a semmittevést, igazi hiperaktív lány, aki szeret irányítani legyen szó a magánéletéről vagy akár egy egyszerű buliról. Nem szereti, ha a párkapcsolatában beszabályozzák és kiábrándítja, ha egy fiú nem tudja, hogyan kell bánni egy nővel. Nőcis nőnek tartja magát, akiért meg kell küzdeni, nem tartja nőiesnek, ha egy nő megy oda a férfihoz. Szerinte olyan fiú fogja őt választani, akinek bejönnek a belevaló nők és nemcsak a hosszú combú, műcicis csajok. Szereti a humoros fiúkat, akik benne vannak mindenféle játékban. Egy fiún először az arcát nézi meg. Őszinte, megbízható és segítőkész embernek tartja magát, aki néha türelmetlen és sajnos sokszor hiszékeny is. A szerelmet sokkal fontosabbnak tartja a pénznél. Az életben arra vágyik a leginkább, hogy elismert legyen a szakmájában és boldog családban éljen.

Kata (20)

foglalkozása: Modell
lakóhelye:     Törökszentmiklós
magassága:  168 cm
súlya:           57 kg
csillagjegye: Nyilas
Kata modell, Törökszentmiklóson született, de már Budapesten él. Vidám természetű, optimista, dögös lánynak tartja magát, aki megszerzi, amit akar. Leginkább az izmos, sportos pasik jönnek be neki, egy szép, kockás has képes levenni a lábáról, azonban ha megfelelő belső tulajdonságok nem társulnak a jó testhez, akkor nem jöhet szóba a fiú. Számít neki, hogy a srác intelligens és udvarias legyen, szereti, ha virágot visznek neki és kinyitják a kocsiajtót. Kiábrándítja, ha egy férfi nem tud viselkedni bizonyos helyzetekben és nem bírja az ”anyuci kedvence” srácokat sem. Bízik benne, hogy a legjobb pasi fogja őt választani az Éden Hotelben. Közvetlen, empatikus, kíváncsi és jóhumorú lány, de nem szereti magában, hogy gyakran a hangulata irányítja. Ha őszinte szerelmet talál a játékban, akkor mindenképpen az érzelmei döntenek majd és nem a pénzt fogja választani. Elmondása szerint a magánytól fél leginkább. Egyszer szeretne külföldön élni és dolgozni.

Jennifer (20)

foglalkozása: Tanuló
lakóhelye:     Budapest
magassága:  168 cm
súlya:           53 kg
csillagjegye: Vízöntő
Jennifer fodrásznak tanul. Belevaló csajnak tartja magát, aki minden őrültségben benne van. Akkor érzi magabiztosnak magát, ha jól néz ki, amit a visszajelzések általában alátámasztanak, elmondása szerint tízből nyolc pasinak bejön. A magas, kidolgozott testű fiúkat szereti, fontos számára a külsőn kívül, hogy egy srác belevaló legyen és tudjon bohóckodni. Tapasztalata szerint inkább az intelligens pasiknak jön be, akik első benyomásra azt gondolják róla, hogy határozott és szép. Először egy férfin a szemét nézi meg, az ugyanis mindent elárul. Hisztis és akaratos, amit nem szeret magában. Semmilyen esetben nem vállalna szexet a játékban. Boldog, egészségben és utazásokban gazdag életre vágyik.

Kriszta (25)
foglalkozása: Újságíró
lakóhelye:     Kistelek
magassága:   170 cm
súlya:           52 kg
csillagjegye: Kos
Kriszta egy életrevaló, vidám, dekoratív lánynak tartja magát, nagyon szeret nevetni, fontos számára, hogy jókedvűen teljenek a napok. Magabiztos, a visszajelzések alapján tudja magáról, hogy csinos nő. Nincsen férfi ideálja, a lényeg számára, hogy kiegészítsék egymást a párjával és összhang legyen a párkapcsolatukban. A sportos testalkatú fiúk jönnek be neki, de egy szép arc, egy markáns tekintet is le tudja venni a lábáról. Egy fiún a fogait és a száját nézi meg először, szereti, ha valakinek szép a mosolya. Az ostobaság és az igénytelenség bosszantja egy fiúban. Életrevaló, céltudatos embernek tartja magát, viszont sajnálja, hogy nem tud bánni a pénzzel. Szeret kiöltözni és szépen kisminkelni magát, de az sem zavarja, ha edzőcipőben, kócos hajjal kell lemennie a boltba. Rossz tulajdonságának tartja, hogy állandóan túlszervezi az életét, egyidőben sokszor két-három emberrel beszél meg találkozót, de aztán egy helyre irányít mindenkit és összevonja a társaságokat! Kiegyensúlyozott, boldog életre vágyik sok utazással.

Niki (23)
foglalkozása: Eladó
lakóhelye:     Szekszárd
magassága:  165 cm
súlya:           58 kg
csillagjegye: Skorpió
Niki belevaló, csinos nőnek tartja magát, aki a szőke nőkkel kapcsolatos előítéletek ellenére egyáltalán nem üresfejű. Ezt a játékban is szeretné majd bebizonyítani. Akaratos és mindenáron eléri a célját. Imád bulizni, pasizni és csábítani. A szép tekintet, szép mosoly, szép arc fogja meg egy pasiban. Rámenős, temperamentumos csajnak tartják, sokan félreismerik és egyenesen nagyképűnek, önimádónak hiszik, ami nagyon zavarja. Kiábrándítja egy fiúban, ha ápolatlan. Úgy érzi, hogy általában a machóbb, kigyúrt, flegma stílusú pasiknak kelti fel elsőre az érdeklődését, de szerinte alapvetően minden pasinak bejön. Belevaló, kedves és jókedvű lánynak tartja magát, aki néha hisztis, gonoszkodó és előfordul, hogy kiállhatatlan. Ha szerelmet talál a játékban, akkor mindenképpen azt választja a pénz helyett. Irtózik a csúszómászóktól. Nagyon szereti az állatokat, imád kutyákkal foglalkozni, tanítani őket. Nagyon fontos számára, hogy amit eddig kapott a családjától, azt a jövőben majd ő tudja biztosítani nekik. Szeretne egy jól működő, boldog párkapcsolatot.

Rea (22)
foglalkozása: Sminkes
lakóhelye:     Budapest
magassága:  172 cm
súlya:           57 kg
csillagjegye: Bika
Rea tavaly diplomázott a Budapesti Kommunikációs Főiskolán, emellett sminkes végzettsége is van. Azért jelentkezett az Éden Hotelbe, mert szeretne találni egy srácot, akivel jól érzi magát, még akkor is, ha el kell vennie valakitől. Az ideális partner számára megbízható, határozott és szórakoztató, aki mellett nem lehet unatkozni. Egy fiún először a kezét és a szemét nézi meg. A műsort játékként fogja fel, de ha nyer, akkor a pénzből álmai autóját szeretné megvenni. Szabadidejében szeret futni. Elmondása szerint nagyon kitartó és életvidám, de sokszor makacs és türelmetlen, amit nem annyira szeret magában.

Nikol (24)
foglalkozása: Sztriptíztáncos
lakóhelye:     Debrecen
magassága:   170 cm
súlya:            55 kg
csillagjegye:  Bika
Nikol Debrecenben élt, tavaly költözött Budapestre. Sztriptíztáncosként keresi a kenyerét főleg külföldön, dolgozott már Máltán, Olaszországban és Franciaországban is. Kedves, segítőkész, szenvedélyes lánynak tartja magát, aki sokszor önfejű és nagyon makacs. Egyáltalán nem szégyenlős, viszont nagyszájú és bevállalós. Ha új társaságba kerül, igyekszik felhívni magára a figyelmet. Többnyire rövidtávú kapcsolatai voltak eddig, általában a túlzott féltékenység volt az oka, hogy véget vetett a románcoknak. Életében egyszer volt igazán szerelmes. Régen szeretett volna már szerepelni egy, az Éden Hotelhez hasonló műsorban, így nagyon örült a lehetőségnek, amikor beválogatták. Bulizni akar és hódítani, nem bánná, ha a végén ő kerülne ki győztesen a játékból, de saját bevallása szerint erre nem lát sok esélyt. Nincs olyan, amit ne vállalna be a kamerák előtt, bármire képes, hogy megszerezze magának a kiszemelt fiút, tánccal, flörttel szokott hódítani. Az ideális pár számára magas, izmos, jóképű, jóhumorú és mindenképpen monogám. Kiábrándítja, hogy ha a partnere túlságosan rámenős. Nincsenek hosszútávú tervei a jövőre, a mának él.

Szandra (21)
foglalkozása: Modell
lakóhelye:     Tatabánya
magassága:   170 cm
súlya:           51 kg
csillagjegye:  Szűz
Szandra Tatabányán született, de már közel négy éve Pesten él. Modellkedik, korábban táncoslányként dolgozott egy évig Olaszországban. Életvidám, akaratos és önfejű nőnek tartja magát, akit nem lehet irányítani és mindig mindenáron eléri, amit akar. Az ideális partner számára ápolt, jólszituált és jó megjelenésű, ha a külsőt nézzük, akkor barna hajú, barna szemű és sportos, de nem túlzottan izmos. Szandra elmondása szerint nagyon nem szeret unatkozni, ha arról van szó, akkor képes megkavarni a dolgokat. Első találkozásnál a magabiztosságát sokan nagyképűségnek és beképzeltségnek értékelik, gyakran félreismerik. Bevállalós lány, aki nem szeret ülni a babérjain, ha kitűz egy célt maga elé, akkor azt eléri, amit akar, azt bármi áron megszerzi magának. Ügyes játékosnak tartja magát, aki nem barátságokat megy keresni az Édenbe, hanem maradandót szeretne alkotni, felkavarni az állóvizet és szétrobbantani egy vagy akár több párt is, hogy játékban maradhasson.

foglalkozása: Sminkes
lakóhelye:     Budapest
magassága:   172 cm
súlya:           57 kg
csillagjegye: Bika
Rea tavaly diplomázott a Budapesti Kommunikációs Főiskolán, emellett sminkes végzettsége is van. Azért jelentkezett az Éden Hotelbe, mert szeretne találni egy srácot, akivel jól érzi magát, még akkor is, ha el kell vennie valakitől. Az ideális partner számára megbízható, határozott és szórakoztató, aki mellett nem lehet unatkozni. Egy fiún először a kezét és a szemét nézi meg. A műsort játékként fogja fel, de ha nyer, akkor a pénzből álmai autóját szeretné megvenni. Szabadidejében szeret futni. Elmondása szerint nagyon kitartó és életvidám, de sokszor makacs és türelmetlen, amit nem annyira szeret magában.

Tünde (28)foglalkozása: Modell
lakóhelye:     Hajdúböszörmény
magassága:  168 cm
súlya:          51 kg
csillagjegye: Bak
Tünde 28 éves, Budapesten él és egy oktatásszervező cégnél dolgozik marketingasszisztensként. Mosolygós, pörgős, talpraesett lánynak tartja magát, aki a szabadidejében szeret sportolni, kirándulni és jókat bulizni. Azért jelentkezett a játékba, mert imád hódítani. A hétköznapi életben is taktikázó nőnek tartja magát, a céljai eléréséhez nem restell trükköket bevetni. Egy fiún először az arcát és a szemét nézi meg, fontos számára a vonzó tekintet. Visszataszítónak tartja viszont, ha egy férfi cigarettázik és csúnyán beszél. Véleménye szerint jól tud az emberekkel kommunikálni és ha a hotelben lévő lányokkal lesznek is konfliktusai féltékenykedés miatt, a fiúkat akkor is az ujja köré tudja majd csavarni a praktikáival.

Szandi (20)
foglalkozása: Pultos
lakóhelye:     Budapest
magassága:   172 cm
súlya:            65 kg
csillagjegye: Szűz
Szandi egy vidám, őszinte és szókimondó lánynak tartja magát, aki nagyon szeret bulizni, a barátnőivel minden hétvégén jár szórakozni. Megbízható és nagyon kitartó, tudja magáról, hogy ha valamit el akar érni, azt tűzön-vízen átviszi. Élete nagy álma, hogy egy kávézót nyithasson. Rossz tulajdonságának tartja, hogy néha lusta. Az ideálja egy magas, sötét hajú, izmos, jó kiállású és kedves fiú. Kiábrándítónak tartja, ha a partnere ápolatlan. A játék is érdekli, de elsősorban azért jelentkezett a műsorba, hogy jól érezze magát. Tudja, hogy vannak összeszokott párok a hotelben, de ha valaki megtetszik neki, akkor semmi nem fogja zavarni abban, hogy szétválassza őket.

Linda (25)
foglalkozása: Pókerosztó
lakóhelye:     Baja
magassága:   163 cm
súlya:            50 kg
csillagjegye:  Szűz
Linda közvetlen, vidám és pörgős lánynak tartja magát, elmondása szerint a környezetében nem sokan tudnak lépést tartani vele. Kitartó és ha kitűz maga elé egy célt, akkor bizonyos határokon belül mindent megtesz azért, hogy elérje. Sokszor akaratos és önfejű, mindig kimondja, amit gondol, ezért sokan nagyképű és beszólogatós lánynak tartják az első benyomás alapján. A férfiak terén szerencsésnek és magabiztosnak tartja magát. Nincs igazán ideálja, de szereti, ha egy fiú magas, szélesek a vállai, sötét hajú és kék szemű, de a legfontosabb, hogy megértse, szeresse és mellette legyen. Kiábrándítja, ha a partnerének ápolatlanok a fogai vagy a körmei és ha koszos a cipője. Ha az Éden Hotelben abban a helyzetben lesz, hogy ő választhat, akkor amennyiben megkapja a jelet, tenni fog érte, hogy megszerezze, akit kinézett magának.

Detti (21)
foglalkozása: Főiskolai hallgató
lakóhelye:     Szolnok
magassága:   168 cm
súlya:           54 kg
csillagjegye: Bak
Dettinek általában sikere van a fiúk körében. Magabiztos, optimista, kedves és őszinte lánynak tartja magát, aki mindig eléri, amit szeretne. Jelenleg főiskolára jár, emellett hostesskedik. Nagyon fontos számára a külső megjelenés, számít, hogy jó legyen a haja, csinosan legyen felöltözve, mert sokat ad mások véleményére is. A magas, nem túlzottan kigyúrt, inkább szálkás izomzatú, barna hajú, barna szemű fiúk jönnek be neki. Az ideálja kedves, jószívű, határozott és céltudatos férfi, aki tudja, hogyan kell bánni egy nővel. Ha a 25 milliós nyereményért egy lánytól kellene elvennie a párját, akkor is megtenné, elég okosnak és taktikusnak tartja magát, hogy bármilyen helyzetben játékban tudjon maradni.