ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Sztriptíz, erotikus események az Éden Hotelben.
Nem kizárt, a sorozat legerotikusabbra sikerült része ment a 12. epizód.
Egy szilikonmellű sztriptíztáncosnővel és egy modellel gyarapodott az Éden Hotel csapata. Az új lakók már az első nap mindent elkövettek annak érdekében, hogy megszilárdítsák az előítéleteket: míg a 24 éves Nikol minden, kicsit is nyitott pasira rámászott, és lesmárolta a hányóbajnok Levit, addig a 21 éves Szandra gátlások nélkül levetette a bikinifelsőjét. Riválisak sem hagyták magukat: pasik helyett egymással smároltak.
Két új lakóval, a 24 éves sztriptíztáncosnővel, Nikollal és a 21 éves modellel, ex-sztriptíztánxosnővel, Szandrával bővült a hétfői adásban az Éden Hotel csapata. Hamar kiderült, hogy a betolakodóknak nem lesz könnyű dolga, mert nemcsak a lányoknak volt ellenükre a jelenlétük, hanem több fiúnak is. „A két lány bemutatkozása nálam kiverte a biztosítékot, ez minden férfinak tetszik, ez is egy szakma, szórakoztatóipar, de ekkora mellénnyel vállalni, ahogy azt a lányok tették, szerintem nem volt túl helyes" - véleményezte Éden Ádám, a bróker, az újonnan érkezők őszinteségi rohamát, melynek során Éden Szandra azt is megosztotta társaival, hogy mindössze egy éve dolgozik modellként, korábban ugyanis párja tartotta el.
„Buta libák, kurvák. Szerintem bármeddig elmennek majd" - ilyen zsigeri gyűlöletet tápláltak irántuk szinte már az első perctől fogva az Éden Hotel női, akik csak még inkább megutálták az új lakókat, amikor azok nyomulni kezdtek a pasijaikra, és ehhez még csak eseményre sem volt szükség. Később aztán a szerkesztők sztriptízoktatással bízták meg Éden Nikolt és Szandrát, akik mindössze néhány órát kaptak arra, hogy megtanítsák az alapokat riválisaiknak. A produkciókat az öttagú férfizsűri pontozta, amely végül úgy döntött, Éden Nikit kiáltja ki győztesként, pedig Éden Szandra még a bikinifelsőjétől is megszabadult, Nikol pedig rámászott a brókerre.Éden Nikolnak az alpári oldalát is sikerült megmutatnia első este, ugyanis miután egy parázsvita alakult ki közte és Gábor között, éktelen káromkodásban tört ki.  A vitás feleket aztán hamar lelazította az alkohol, olyannyira, hogy Nikol később rá is mozdult a hányóbajnok Leventére, és miután lesmárolta, a melleit is az arcába nyomta. Az esti buli során Levi Nikivel is vívott egy csókcsatát, Alíznak viszont már nem kellett, ő inkább Jenniferrel smárolt.