ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

DJ SZEIFERT remixelte az ÉDEN HOTEL főcímdalát.
A VIASAT3 nagysikerű stratégiai játéka, az Éden Hotel megihlette Magyarország egyik legnépszerűbb DJ-jét, Szeifertet is, aki saját stílusában Krash-sel átdolgozta a Sugarloaf Hotel Éden című dalát.
A producer páros nyolc éve dolgozik együtt és közel 30 remixet készítettek közösen ez idő alatt, köztük olyan világsikereket, mint a Crazy Town Butterfly című száma vagy a Depeche Mode Peace című szerzeménye."Mindig is nagyon szerettem a Sugarloaf zenéjét. Az új lemezem, a Viviera címadó dalát is Dér Heni énekli, így külön örültem neki, hogy a Viasat engedélyezte, hogy feldolgozzuk a legnagyobb produkciójuk főcímdalát." - mondta Szeifert, majd hozzátette, hogy az eredeti dalból csak a vokálsávot használták, különben teljesen újrahangszerelték.
"A trend house stílus, amiben ez a remix is készült hagyományosan 126 és 132 BPM között mozog, de mivel a Hotel Éden egy gyors rockdal, így a vokált lassítanunk kellett 129 BPM-re." - tette hozzá Szeifert.
A Szeifert vs Krash páros által készített "Hotel Éden (club mix)" című remixet hamarosan az összes Hatásfok Fesztivál partin is játszani fogják.