ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel – Mire megy ki a játék?

Az Éden Hotel az a hely, ahol bármi megtörténhet – hallhatják a műsor nézői Horváth Évától hétköznap esténként a VIASAT3 stratégiai játékában. Erről a hotel vendégei saját kézből szerezhettek tapasztalatot szerdán, amikor a hétvégi párválasztó ceremóniától eltérően egy hirtelen döntés értelmében kellett elhagynia egyik játékostársuknak az Édent. Rá kellett jönniük, hogy a napfényes Karib-tenger partján nem is olyan békés és zavartalan az élet, mint amilyennek gondolták...
Az Éden Hotel egy luxusszálloda a Karib-tenger partján, ahol gyönyörű lányok és jóképű fiúk próbálnak eligazodni a kapcsolatok szövevényes hálójában, napról napra. Bár ez az a hely, ahol a fő szabály, hogy nincs szabály, azért van néhány alapvető előírás, amit a játékosoknak be kell tartaniuk.
A legfontosabb, hogy minden héten csütörtökig, azaz a párválasztó ceremónia napjáig párt kell találniuk, hiszen aki egyedül marad, annak bizony el kell hagynia az Édent. Mindez csak elsőre tűnik egyszerűnek, hiszen hétről-hétre új kihívók érkeznek a hotelbe, akiknek a célja nem más, minthogy elhódítsanak valakit a párjuktól és így bebiztosítsák a helyüket a játékban. Az új vendégek mindig lehetőséget kapnak, hogy a hotel falain kívül egy randevú keretein belül kerüljenek közelebb a kiválasztottjukhoz. Hogy mit érnek el a találka során, az már csak rajtuk múlik.
A szereplők mindennapjai persze nem csak a napozásról és a bulizásról szólnak, különböző feladatokat is meg kell oldaniuk, amelyekről mindig levélben kapnak értesítést. Ha nem kapnak semmilyen utasítást, akkor sem ülhetnek a babérjaikon, mivel a kapcsolataik a napi történések fényében bármikor száznyolcvan fokos fordulatot vehetnek. A bizalom és a játékosok helyzete az Édenben nagyon ingatag. Egy hirtelen döntés értelmében bárki, bármikor kerülhet olyan helyzetbe, hogy a párválasztó ceremóniától függetlenül pillanatok alatt alatt el kell hagynia a játékot.
A randevúk mellett a párok egymásba vetett bizalmának mércéje a szerda este, amikor hétről hétre kinyílik Pandora szelencéje és a hotel vendégei bármit kérdezhetnek egymástól név nélkül, de szemtől szembe. A feszültség tovább nőhet, az egymásba vetett töretlennek hitt bizalom pedig örökre meginoghat egy-egy ilyen este végén, ami a másnapi párválasztó ceremónia tekintetében akár sorsdöntő is lehet. Csütörtök esténként a párválasztón egyedül maradt játékosnak – minden alkalommal egy valakinek – el kell hagynia az Édent.
A játékosok alapvetően igyekeznek baráti kapcsolatokat kialakítani egymással, megrázza őket egy olyan ember elvesztése, aki közelebb került a szívükhöz. Sokszor szem elől tévesztik azonban a célt, a főnyereményt, amit csak egy pár nyerhet meg. Ahogy a játék a végéhez közeledik elfogynak a kihívók és nem érkezik több vendég a hotelbe. A szereplőknek nem nyílik lehetősége többé, hogy az új vendégek személyében találjanak párt. A bentlévőkkel kell tovább taktikázniuk a játékban maradásért. Kapcsolataikban még fokozottabb jelentőséget kap a hűség és a bizalom, együtt kell maradniuk, hiszen csak egy pár nyerheti meg az akár 25 millió forintos fődíjat. A barátok könnyen ellenségekké válhatnak, amikor már arról szól majd a játék, hogy egymás sorsáról kell dönteniük a szereplőknek.
Nagyon fontos, hogy a játékosok mindig maguk döntenek, ők irányítják a sorsukat, ám a döntéseik nem várt következményekkel járhatnak.

A szerdaihoz hasonló izgalmas pillanatokra, váratlan új szereplőkre és hirtelen kiűzetésre pedig még bőven számíthatnak a nézők, hiszen sosem szabad elfelejteni: az Éden Hotel az a hely, ahol bármi megtörténhet. Hétfőtől csütörtökig 21:15-kor a VIASAT3 képernyőjén.