ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Váratlan csavar az Éden Hotelben: vége a nyugalomnak.
A Viasat3 realityjének hetedik részében új fordulat következett be: nem a párválasztó ceremónia során esett ki egy szereplő, hanem egy új lány tett érte, hogy Dani egy hét után csomagolhasson.
Az Éden Hotel-be érkezett magyar szereplők úgy tudták, hogy általában a párválasztó ceremóniák során dől el, kinek ért véget a játék, és kik maradhatnak versenyben a 25 milliós fődíjért - ezen események a csütörtöki adásokban láthatóak. A játékosok, akik nem látták korábbi, a dán vagy svéd verziókat (amelyek későbbi évadjaiban olyan is előfordult, hogy egyszerre öt hódító toppant be), nem is tudhatták, hogy több módja is van a kiesésnek, és nem mindig kiszámítható a menetrend. Ebben a valóságshow-ban egy darabig célravezető, és viszonylagos biztonságot ad, ha minden belső konfliktus vagy külső csábítási kísérlet ellenére összetart egy pár, de - szemben azzal, amit többen hittek - ez nem garantálja azt, hogy a taktikus duó eljut a végjátékba.
Már az is meglepte a szereplőket, hogy egy újonc lány után egy nappal a stáb beküldött a játékba egy fiút is, hiszen így ismét páros lett a létszám. Ennél keservesebb volt szembesülniük azzal, hogy a március 14-ei, hétfői adásban beköltözött lány dönthetett arról, hogy kinek kell csomagolnia, kinek kell hazarepülnie a Karib-tenger partjáról a hervasztóan bánatos, december eleji Budapestre (a műsort 2010 végén vette fel a Mastiff Hungary és a Viasat3).
A játékosok lelki nyugalmát erősen felkavaró esemény során az új lánynak egy papírra kellett írnia azon régebbi szereplő nevét, aki a legellenszenvesebb volt a számára, az új fiúnak pedig annak a nevét kellett feljegyeznie, aki a legkedvesebben fogadta. Utóbbi megmenekült a kieséstől, de a civilben sportszergyártó és személyi edző Dani nem: a kezdőcsapat természetesen nyomban utálni kezdte a jövevényt egy haver elvesztése miatt, holott egyéni játékról van szó, ahol egy ember, legfeljebb egy pár nyerhet, nem pedig egy egész társaság. A műsor március 17-én este a második párválasztó ceremóniával folytatódik.