ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel Gábor rajong a szép nőkért  és a  multifunkciós gitárokért.
Az Éden Hotel egyik új lakója, Gábor annak ellenére, hogy eredetileg kommunikáció és média szakon diplomázott le fővárosunkban, nem szakmájában helyezkedett és végül a bártrenderségnél kötött ki, Londonban. A Viasat 3 által indított Éden Hotel Valóságshow-t egy óriási nagy bulinak és lehetőségnek tartotta, hogy kicsit megmutassa magát, ismertséget szerezzen és talán megnyerje a 25 milliós végső nyereményt is.
A hotelbe költözés során nem számított arra, hogy a többiek majd kitörő örömmel fogadják. Talán ezért, talán kedves természete miatt ő is igyekezte muzikális énjét megvillogatva kellemessebbé tenni az újak (Szandra és Nikol) számára  a beköltözést, pl. "kár hogy nincs itt a gitárom, feldugnám neked" jellegű, finom lélekre valló mondatokkal.
Azt vallja, hogy nem kell a játékhoz előre kidolgozott taktika, csak adnia kell önmagát. Szeret viccelődni, szereti a többieket kifigurázni, szereti a zenét és ezt nem titkoltan még a humoros megjegyzéseibe becsempészi hangszere iránti imádatát.
Gábornak azok a csajok jönnek be, akik nem (csak) belsőleg, inkább külsőleg szépek, akik szép arcúak és kedvelik a humorát, stílusát. Ha minden összejön neki, akkor igen sikeres és híres lesz számításai szerint.