ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Érdekes dolgok történtek az Éden Hotelben.
Megvadultak a hormonok az Éden Hotelben! A Viasat3-on futó luxusvalóságshow hétfő esti adásban ugyanis az alkohol és egy játék hatására kevés olyan résztvevő van, aki nem csókolózott valakivel. István az egyetlen, aki kimaradt, ő viszont sokat ivott, így rosszul is lett. Aliz is panaszkodott, hogy elég sok körből kimaradt. Persze először nem maguktól estek egymásnak a versenyzők, egy jégkockacsók nevű játék késztette őket erre a lépésre, amely a házibulikból ismert üvegezés jeges változata.
Persze szerencse kell ahhoz, hogy ellenkező nemű párra leljen az ember, így nem csoda, hogy Kristóf először kicsit kiakadt, amikor úgy alakult, hogy Norbinak kellett átadnia azt a bizonyos jégkockát. Ám a végén alaposan megvigasztalódott, amikor a helyes csókolózást Katán bemutató Nikivel landolhatott a medencében.
– A jégkockás buli először nagyon viccesnek tűnt. Egészen addig, amíg valamelyik fiú ki nem pörgetett. Akkor a hányinger, a rosszullét és a nevetés együttes érzése fogott el – mesélte utólag nevetve Kristóf.


Jeget kapott Niki és Kristóf is összekerült az egyik körben.