ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Egy fórumozó alapos elemzése az Éden Hotel lakóiról.   (  Aryll  )
Az adásokat neten meg lehet nézni a viasat3 video oldalán. Láttam az eddigi összes műsort és nekem bejön. vv fostalicska ehhez képest. Ez legalább egy gyönyörű helyszínen játszódó, érdekes taktikákkal teli műsor. A szereplőkről:
-Dani: nem taktikázott, csak úgy elvolt; a tájban gyönyörködött és haverozott. Ez a játék nem erről szól. . Azonkívül a lányokkal tényleg furcsán beszélt. Így volt jó hogy kiesett!
-Ádám: egy igazi manipulatív bunkó, köcsög paraszt ember. Nem is értem hogy egyesek mit esznek rajta?! A Katával is nagyon lekezelő (nézzétek meg az utolsó vidi összefoglaló végét) ráadásul sunyinak is tartom, mert a Niki felé is közeledik. Remélem hamar kiesik, mert mindig mindent úgy szervez hogy neki jó legyen!
-Niki: állandóan részegre issza magát, idegileg labilis, megbízhatatlan kavarógép, nagyon unszimpatikus. Annyira nem jó nő, mint amit hisz magáról, zsíros. A feje arrogáns és ronda. Megjátssza magát a lányok előtt, közben minden fiúval kavargat. A mellei állítólag szilikonosak, de annyira rondák hogy az valami borzalom. A Kristófot hátba akarta szúrni, most meg örülhet neki hogy megmentette a seggét!
-Kata: buta mint a segg, lehet félni valója és a saját kis barátnője (Niki) fogja hátba támadni. Azt hiszi biztonságban van Ádám mellett. Önálló gondolata nincsen, sodródik a kemény maggal, ez az ő taktikája.
-Kriszti: kicsit kiállhatna magáért és lehetne több önbizalma, sajnos ő is sodródik a kemény maghoz és ezért néha szarkeverő.
-Kristóf: nagyon jó srác, jó lelkű, kedves és szerintem szerethető karaktere van. Ami viszont gáz, hogy nagyon befolyásolható a köcsög Ádám miatt. Ő az egyik megbízható emberke odabent. Rengeteget röhögök a beszólásain pl. : vip volt a csajjal, régóta olvassuk a srácot :DD
-Levi: szintén az egyik jó fiúk egyike, a megbízhatósága nem olyan erős mint Kristófé. Jó indulatú, vicces, egyszerű gyerek. Sodródik, szintén az Ádám miatt.
-Norbi: ő legnagyobb taktikus, sunyi, megbízhatatlan. Olyan mint a szélkakas. Ő tényleg aggyal van bent. Nem szimpi, viszont lehet hogy ő csinálja jól.
-Jenny: a hangja katasztrófa; irritáló. Szerencsétlenkedik és azt hiszi hogy nyaralni jött. . jó karakter lehetne, ha egy kicsit összekapná magát! A lányok közül még ő és Kriszta a kedvelhető személyek.
-Alíz: az a csaj egy másik világban él és különc egyénisége van, ezért nem tudják elfogadni a játékosok. Nekem semleges.
-Rea: olyan vékony akaratos penge szája van hogy az valami félelmetes. Úgy beszélt a Kristóffal mint a szarral, elbízta magát és kiesett a picsába, nagyon irritáló és unszimpatikus karakter volt, így kellett lennie.
-Tünde: szerintem csak azért lett beküldve hogy felkavarja az alap csapatot és jól csinálta, end of story. Az már egy másik dolog, hogy esélye nem volt bent maradni. Szarul nyitott a belépéskor ráadásul túljátszotta magát, nem volt természetes.
-István: egyszerű a srác és szókimondó, (Niki megérdemelte a beszólást, megjátszós egy ribi) egyenlőre még nem tudom hova tenni

összegezve: ez a műsor azért tetszik mert komplex, itt mindenben topon kell lenni: taktikázni, jófejeskedni, egyéniségnek lenni, szövetségeseket találni, esetleg szerelmet vagy megbízható társat. Azért ez nem egyszerű. Ami hiányzik belőle: nincs feladatuk, egész álló nap csak pihennek, napozgatnak. Kéne valaminek történni azonkívül hogy jönnek-mennek az emberek. Ha ez így marad tovább nem fogom nézni. . .