ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Kolumbiában pasizott be Horváth Éva

Egy évig teljes titokban tudta tartani szerelme kilétét Horváth Éva. A Viasat3 műsorvezetője az Éden Hotel forgatásain, Kolumbiában melegedett össze a produkció egyik munkatársával. Azóta is tart a lamúr.
TITOKBAN Horváth Évának két éve futott zátonyra kapcsolata Csipak Péterrel, a tehetős ingatlanbefektetővel, és azóta keveset lehetett hallani a szépségkirálynőből lett műsorvezető magánéletéről. Szemlátomást belevetette magát a munkába új csatornájánál, a Viasat3-nál, ahol az Éden Hotel műsorvezetőjeként hosszú heteket forgatott Kolumbiában. Most kiderült, éppen ezalatt rabolta el a szívét egy munkatársa. Vagyis mint sokakat, Évát is utolérte a munkahelyi szerelem.
– Horváth Éva már Kolumbiában összemelegedett a műsor egyik szerkesztőjével, Ákossal, kapcsolatuk a legfrissebb információim szerint azóta is tart. Azt nem tudom, hogy a nyilvánosság előtt miért nem vállalják egymást – mondta a Borsnak a csatorna egy neve elhallgatását kérő munkatársa.
A harmincöt esztendős fiatalember mindenesetre számos nő álma lehet. Szőke fürtjei, szívet melengető tekintete mögött igazi művészlélek lakozik. Színészként, énekesként, sőt színházi producerként is bizonyított már, egy ideje pedig a televíziózásban kamatoztatja tapasztalatait, kreativitását. Nem csoda, hogy ismerősük szerint Éva fülig szerelmes belé.
Természetesen próbáltuk megkeresni a műsorvezetőt, hogy megkérdezzük az egy éve tartó boldogságáról, és a férfiról, aki elcsavarta a fejét, de lapzártánkig nem vette fel a telefonját. A csatorna sajtóosztályán pedig csak annyit közöltek, műsorvezetőjük magánéletével kapcsolatban nem illetékesek.