ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel Viasat3 - Újra plasztikáztatott Éden Linda

A Viasat3 csatornán lehettünk tanúi Éden Linda küzdelmének a versenyben maradásáért az Éden Hotel című realityben. A műsor után az Édenben edződött lány plasztikai sebészhez fordult, hogy testét újra formálják. Akkor mellplasztikára vállalkozott, most ajkait tetette teltebbé.
A 25 éves lány első plasztikájának árát orvosa jótékonysági célra ajánlotta fel. A mellműtét árát a Bangladesben tevékenykedő misszió számára juttatták el, akik a szegény sorsú betegeket ingyen gyógyítják.
A műtét után Linda úgy érezte, hogy magabiztosabb és harmonikusabb lett élete a beavatkozásnak köszönhetően. A teljes kiegyensúlyozottsághoz már csak egy dolog hiányzott, a duzzadt ajkak, ám mára ez sem lehet akadálya Linda kiteljesülésének, hiszen orvosának köszönhetően teltebb ajkakat kapott.
Linda Julia Robertset tekinti példaképének,mégsem az ő mintájára szerette volna szabatni magát. Pusztán természetes hatású ám kerekebb mosolyra vágyott, így plasztikai sebészével egyeztetve megtalálták az ideális méretet, mellyel mind a ketten elégedetten távoztak a műtőből.