ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel 2 - A két turista kiejtette Pít és Andi párosát

Már csak 9 nap van az Éden Hotel 2 végéig. Egy párnak az Éden Hotel vége előtt kellett távoznia Fruzsina és Norbert, a két turista döntése alapján!
A tegnapi vita után nagyon nagy csend volt a reggelinél, tapintani lehetett a feszültséget. Andi szerint erős párt kéne kivinnie a két új lakónak. Anikó meg van róla győződve, hogy tetszik Norbinak és ezt meg is mondta neki. Norbi igencsak elcsodálkozott ezen. Andi ezek után próbálta eláztatni Noémit és Edinát nála. Norbi érezte, hogy Andi befolyásolni akarja Őt a döntésben, ráadásul a nőiességével akar hatni rá. Norbi nagyon szimpatikusnak tartja Rolandot, valószínű az Ő párjukhoz nem fog hozzányúlni.
Edina és Máté kapcsolata válságban. Edina elásta magát a többiek előtt, Máté pedig nem akar együtt bűnhődni vele, úgy gondolja magának köszönheti a bajt. Feszültségoldás az Éden Hotelben. Mindenkinek ki kellett állnia és elmondani a többieknek, hogy szerinte miért van feszültség a hotelben. Pít elmondta, hogy Noémivel egy párt alkothattak volna. Ez nagyon rosszul esett Andinak. Máté következett utána, aki elmondta a tényeket az előző párválasztóról, melyet igyekezett Anikó megcáfolni. Edina próbálta megbeszélni a többiekkel a kiközösítést, de ez csak olaj volt a tűzre. Andi és Anikó is nekitámadt. Anikó olyan vehemenciával támadta, hogy Edina elsírta magát és félrevonult. A két megfigyelő végignézhette a vitát. Norbert szerint Máté hibázott, mert nem állt ki Edina mellett. Fruzsina Noémiben csalódott, mert elárulta legjobb barátnőjét tegnap Anikónak. Pít és Andi is összeveszett Andi felhozta Pítnek, hogy mennyire rosszul esett neki, hogy Noémi ellenében őt kiejttette volna. Pít próbálta neki elmondani, hogy Noémit pont arra kérte, hogy ne mögé álljon, de Andit ez nem érdekelte. Végül Pít nagyon csúnyán leugatta Andit. Andi belátta, hogy Pítnek isrészben igaza van, mert rosszul taktikázik itt az Éden Hotelben. Fruzsina és Norbert meghozta döntését, hogy melyik párosnak kell távoznia az Éden Hotelből.
Anikó a legerősebbnek a saját párjukat érzi az Éden Hotelben, de ez a vesztüket is okozhatja.Fruzsi és Norbi nyaralni érkezett az Éden Hotelba, de 2 nap alatt el kellett dönteniük, hogy melyik párt viszik magukkal haza. Fruzsi szerint Anikó végig rettegett, hogy kiesik, Noémi viszont végig leplezte a félelmét, de ugyanúgy tartott tőle.
  • Edina és Máté: Fruzsi nem mindig tartotta őszintének Edinát. Norbi szerint Edina és Máté is bezárkózott és ez nem jó dolog.
  • Anikó és Levente: Fruzsinak Anikó hullámzó és néha sok, Levente viszont nagyon távol állt tőle. Őket tartotta a legerősebb párosnak. Norbi Leventét korrekt srácnak tartja és szerencsésnek gondolja Anikót, hogy Levi van mellette.
  • Szöcske és Roland: Rolandot mindketten szimpatikusnak és őszintének tartja. Szöcskétől viszont óva intette Rolandot Norbi.
  • Pít és Andi: Andit őszintének tartja Norbi, de Pít esetében érdeket sejtenek a kapcsolat mögött.
  • Noémi és Márk: Noémit őszintének tartják, de Márkot zárkózottnak érzik. Noéminél kifejtették, hogy nagyon nehéz dolga van, hiszen mindkét klikk felé húz, ami kialakult az Éden Hotelben.
Végül Fruzsi és Norbi Pít és Andi párosát ejtette ki! Edina úgy gondolta, hogy valamit nagyon elrontottak Píték és tényleg sok feszültséget gerjesztettek az Éden Hotelben. Pítet nem tartották őszintének és gyengének érezték ezt a párost Fruzsiék.