ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel 2 - Szakítottak az Éden Hotel lepedőakrobatái

A finálé egyik legbiztosabb párosa, Anikó és Levente a műsor után is folytatta kapcsolatát, ám ma már csak jó barátként tekintenek egymásra. Mint mondják, nem illettek össze.
Anikó és Levente a kezdetek óta szimpatizált egymással, és hamar közelebbi kapcsolatba kerültek. Az Éden Hotel felvétele közben a játékosok állították: Anikó csak játszik partnerével. Ezért is döbbent meg mindenki, amikor kiderült, az Éden után is megpróbálják közösen. Végül azonban nem maradtak együtt.
– Sajnos nem jött össze. A lényeg, hogy mindkettőnknek volt egy múltja, amit itthon hagyott, és ez az, ami közbeszólt – mondta Anikó. – A hotelben szuperül éreztem magam vele, nem tudom, mi lett volna velem, ha ő nincs. Sokat köszönhetek neki, de mint férfi már nem vonzódom hozzá. Kiderült, nem vagyunk egy súlycsoport. Nem lett folytatása a dolognak. Bent jól éreztem magam vele, de komoly érzelmek nem alakultak ki bennem – vallotta be Levente. – Már a műsor alatt tisztában voltam vele: nem lesz folytatása a kapcsolatunknak. A játék szempontjából éreztem, hogy kihasznál, más szempontból viszont nem. Anikót elég szélsőségesnek tartom, nehéz lenne egy ilyen típusú nővel hosszú távon. Nem bántam meg semmit, ami köztünk történt, de a bezártság és a stressz nyilván felerősítette bennünk a szexuális vágyakat.
 Lepedőakrobaták
Az eddigi Éden Hotelek történetében Anikó és Levente párosa bizonyult a legaktívabb éjszakai játékosnak, több pikáns tartalmú videót köszönhetnek nekik a nézők. A valóságshow második szériájában persze akadtak mások is, akik áldoztak a testi örömök oltárán. Edina és Máté is többször egymásnak esett, a játék hajrájában pedig egy már kiesett, de az utolsó napokra visszaköltözött páros is igyekezett maradandó nyomokat hagyni a nézőkben: Alexa és Dávid is szexelt a kamerák előtt.