ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel 2 - Mindkét kieső nő zokogott az Éden Hotelben

Betti és Bogi is kihullott a Viasat3 stratégiai játékából: előbbi kifogott egy olyan párt, aki semmiféle érzelmet nem mutatott, csak a pénzre ment, utóbbi pedig valamit csúnyán félreértett. Eztán már nem lesz hagyományos párválasztó, jön a végjáték. A tizedik, egyben utolsó párválasztó ceremónia előtt Boginak már a kezébe is nyomták a Puerto Vallarta - Budapest repülőjegyet, ugyanis nem tudta maradéktalanul teljesíteni titkos küldetését, nem tudta meg pontosan egyik szereplő - papírra is felírt - titkát. Miután a lány magába roskadt és a szerkesztők örömére sírt egy sort kiesése miatt, a megmaradt tizenegy játékos már készülődhetett is az esti selejtezőre.
Az első három duónál nem volt semmiféle meglepetés, Edina viszont Máté mögé állt, noha a két nappal korábban részegen, vizelés közben egy emeletet zuhanó szőke fiú Noéminek ígért segítséget, mivel tartozott neki ezzel. Utóbbi végül Márkot választotta (holott már ott toporgott Betti), Szöcskének pedig Roland jutott.
Az eszemre hallgatok és nem a szívemre, a választásom Noémi" - közölte Márk, dermedten előrenézve, nem is mert rápillantani a pityergő, elkeseredett lakótársára, aki ráadásul percekkel előtte még szerelmi kapcsolatról, játékon kívüli közös jövőről ábrándozott. A fiú elmondta, hogy azért döntött Noémi mellett, mert szerinte nagyobb esélye van vele megnyerni a realityt - noha a szlovákiai magyar lány elég sokszor mutatott értetlenséget, nem mindig tudta, mi zajlik és miért.
A képen Betti, aki többször közölte a műsorban, hogy a szerelemért jött, de végül üres zsebbel, csalódottan mehetett haza.