ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

A fődíj után a szerelemről is lecsúszott az Éden fekete démona

Szandra barátja nem tudta elviselni, hogy kedvese az Éden Hotel című valóságshow kapcsán folyamatosan járja az országot, ezért inkább szakítottak.
Éden Hotel Viasat3 2011 Szandra
A fekete démon szerint addig kell ütni a vasat, amíg meleg, ezért inkább a karriert választotta a szerelme helyett.

– Sajnos nem sikerült túlélnie a kapcsolatunknak azt a felhajtást, ami az Éden Hotel miatt körüllengett. A tévében látottak mellett az is zavarta a páromat, hogy a műsor befejezése után sok egyéb rendezvényen, közönségtalálkozókon részt kellett vennem. Nem tetszettek neki a kimaradásaim sem, bár tudta, hogy részemről ez munka. Döntenem kellett, hogy a magánélet vagy a karrier a fontosabb. Az utóbbit választottam, pedig totál szerelmes vagyok még mindig. Beláttuk, hogy nem bírtuk ki ezt a próbát, amit az élet elénk állított – szomorkodott a bajkeverő démon, aki a következő időszakban a túlélésre hajt.
– Megpróbálom átvészelni ezeket a napokat, heteket, hónapokat, amelyek rám várnak, amíg feldolgozom a szakítást. Békében váltunk el, a volt barátom készséges volt mindenben, de hogy könnyebben menjen a lelki regenerálódás, inkább nem keressük egymást. Nikivel töltöm minden szabadidőmet, együtt vásárolgatunk, szépítkezünk, nagyon összebarátkoztunk a forgatás alatt. De nem marad ez így örökké, pár év múlva szeretnék megállapodni, és babát szülni, hogy fiatal anyaként követhessem végig a gyermekem fejlődését – vázolta fel terveit Szandra.