ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Vissza a Paradicsomba: másodszor is indul az Éden Hotel!

Hamarosan indul a válogatás az Éden Hotel 2.
Éden Hotel
Az első széria még alig ért véget, de ha megy a szekér, akkor nem szabad róla leugrani - így hát még azon melegében meg is hirdették az Éden Hotel második évadának válogatóját.
Az első széria meglehetősen viharosan ért véget, ám semmi kétség nem férhet hozzá, hogy a Viasat3 eddigi műsoraihoz képest toronymagas nézettségi mutatókat produkált. Így egy percig sem lehet csodálkozni rajta, hogy a csatorna másodszor is megnyitja az Éden Hotel kapuit, ahol a fődíj ezúttal is 25 millió forint.
A valóságshow első részének nézői már jól tudják, hogy a versenyzőknek egyetlen feladatuk van: párra lelni a soron következő párválasztó ceremóniáig, bármi áron.
Az alapkoncepcióval már évekkel ezelőtt találkozhattunk az RTL Klub Kísértés című show-jában, ám ott a csábítóknak mindössze annyi volt a feladatuk, hogy megingassák a biztosnak vélt kapcsolatokat. Az Éden Hotelben ezzel szemben a csábítók ha sikerrel járnak, akkor nemcsak szétválaszthatják a sokszor csak néhány napos párokat, de ők maguk is harcba szállnak a fődíjért, ezért aztán tényleg nem válogatnak az eszközökben, hogy párra leljenek.
A kezdőcsapat ezúttal is öt lányból és öt fiúból fog állni, de két változás is történt az első részhez képest. Egyrészt emelték a versenyben résztvevők korát, idén 18 helyett legalább 20 évesnek kell lenni annak, aki szerencsét próbál, viszont 30 helyett 35 év lett a felső korhatár, másrészt pedig változott a helyszín is: Kolumbia helyett ezúttal Mexikóban kereshetik a játékosok a szerelmet és persze a nyereményt.
A show-val kapcsolatban egyelőre további részletek nem szivárogtak ki, így sem a forgatás, sem az adásba kerülés időpontját nem lehet még tudni, de az biztos, hogy újra izgalmas és izgató pillanatoknak lehetnek tanúi a nézők!