ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel Exkluzív - Jennifer a döntőig is eljuthatott volna
Jennifernek egy kérdőív okozta a vesztét, túl sok negatív értékelést kapott a fiúktól, így neki kellett elhagynia Kolumbiát. A csinos lány az ezzel kapcsolatos érzéseiről, a terveiről, valamint a pasikról mesélt nekünk.
Mi történt veled, mióta elhagytad az Édent?
Jennifer:
Ugyanúgy folytatom az éltemet, ahogyan abbahagytam, suliba járok, bulizom, barátaimmal vagyok. Sportolni szoktam – futni -, kirándulni járunk, tehát ugyanazt az életemet élem, mint az Éden Hotel előtt. Ami megváltozott, hogy megismernek az utcán, kérdezősködnek, hogy ki fogja megnyerni a játékot, illetve elmondják, hogy nekem szurkoltak. Ezek a dolgok nagyon jól esnek.
Mi a véleményed arról, hogy épp te estél ki? Számítottál rá?
Jennifer: Egyáltalán nem számítottam rá, szerintem a játékban a legigazságtalanabb kiesés volt, hiszen nem minden fiúnak kellett megfelelni, hanem csak egy fiúnak, ugye a párodnak és én ezt tényleg nagyon igazságtalannak tartom, hogy egy feladat miatt el kellett hagynom a Hotelt. A fiúk azt hitték, hogy csak egy ilyen poénos teszt, amelynek nincs jelentősége. Olyan kérdések voltak benne, amelyek rám irányultak, például, hogy ki a hisztis, nyilvánvaló volt, hogy én.
Jól érezted magad a játékban?
Jennifer: Nagyon jól éreztem magam. A nyolc hét alatt egyszer sem voltam veszélyben, nagyon sokat hülyéskedtünk a párommal, Kristóffal, megtaláltuk a közös hangot. Jól éreztem vele magam, a többiekkel is jól kijöttem. Csak az a kár, hogy az utolsó héten ilyen körülmények között estem ki, ezért nagyon szomorú voltam.
Szerinted jól játszottál?
Jennifer: Szerintem nagyon jól játszottam, és benne lettem volna a végjátékban, ha nem jött volna ez a feladat. Igazából nem csinálnék semmit másképp, mindent ugyanígy alakítanék, mint ahogyan tettem, talán annyi különbséggel, hogy jobban megnyílnék, mert a műsor elején kicsit zárkózott voltam a sok kamerának köszönhetően.
Volt az Édenben olyan, akivel el tudtál volna komolyabb kapcsolatot is képzelni?
Jennifer:
Persze, az aktuális párom, Kristóf.

Hogy állsz a pasikkal? Van most valakid?
Jennifer: Nincs most barátom, igazából nincs is semmi kilátásban. Úgy vagyok vele, hogy ha majd jön az Igazi, akkor úgyis megtalál. Megadom az esélyt a fiúknak, hogy megismerjenek, de nem kell minden áron pasi. A játék óta elég sokan az Éden Hotelen keresztül próbálnak megkeresni, sok fiúnak tetszem, ebből a szempontból szerencsésnek tartom magam. De valahogy én nem szeretem a futókalandokat, hanem csak a komolykapcsolatok érdekelnek. A magas, barnaszemű, barnahajú, kisportolt, inkább a déli típusú pasik jönnek be.
Jenifer Éden Hotel Viasat3