ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Ma bombásat játszottak az Éden Hotelben: Robi kiesett
Ma bombásat játszottak az Éden Hotelben, aminek a vége egy játékos számára tragikus véget ért. Saját magát és párját is veszélybe sodorta Éden Robi, de végül emelt fővel úriemberként távozott az Éden Hotelből.
A játék igen érdekes volt egy bombát kaptak a párok, amit egymáshoz cipeltek. A bombát az utoljára kies Attila élesítette be 99 percre (itt jegyeznénk meg, hogy Niki kitalálta az időt csak nem hitt a megérzésének). A játékban még szerepet kapott egy védettség kártya is aminek a tulajdonosa tulajdonképpen 20 percre távol tarthatja a bombát magától.
Mindenki próbált taktikázni, de senki nem látta be, hogy egy ismeretlen idő intervallumú játékban iszonyatosan mindegy, hogy próbálkoznak vagy semmi. A bomba végül Robi és Linda asztalán robbant, így veszélybe kerültek.
A veszély pedig egy Bomba Ceremónia volt. A felállása egyszerű Robi és Linda kaptak egy-egy üveget, aki több bombát kap a többiektől az megy haza. Először Niki választ, és Robinak adja a robbanótöltetet, majd jön Kristóf, aki magabiztosan szintén Robit célozza be. A következő Alíz aki taktikai alapon inkább Lindát ejtené ki, de a végső szó így Danira marad, aki a saját és Kristóf bennmaradását félti az igen erős karakterű Robitól. Három egy arányban tehát Robi „győz" nyereménye egy repjegy Pestre. Emelt fővel büszkén úriemberként távozik,
Linda pedig teljesen összetört, hiszen érzése szerint ő lesz a következő, de ez az Éden Hotel, ahol bármi megtörténhet.Ki lesz a következő? Holnap a lányok döntenek erről.