ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Összeköltöznek az Éden Hotel szexbombái Szandra és Niki
A Hold boszorkány áldását adta rá: összeköltöznek az Éden Hotel kebelcsodái! Szandra és Niki nagy terveket sző, s azt is elárulták a Borsnak, nem kettesben hajtják álomra a fejüket.
Szandra és Niki Éden Hotel Viasat3
KEBELBARÁTNŐK - A Viasat3 realityje, az Éden Hotel után sem engedte el egymás kezét Szandra és Niki. A szereplők olyannyira összemelegedtek, hogy nem bírták ki egymás hiányát – összeköltöznek. De még mielőtt a szekszárdi lány ruháival megpakolt teherautó a főváros felé vette volna az irányt, a kebelcsodák egy „szakember” véleményét is kikérték kettejük kapcsolatáról. A műsor alatt testükkel a férfiakat őrületbe kergető lányok a Boszorkány Múzeumba látogattak, hogy Hold boszorkány áldását adja elmélyült kapcsolatukra.
– Viaszt öntöttünk, kártyából jósolt nekünk, s megnézte azt is, nincs-e rajtunk rontás – mesélte a Borsnak Szandra.
– Ami a leginkább érdekelt minket: mennyire lesz hosszú távon kifizetődő, hogy ilyen szoros a kapcsolatunk. Megnyugodhatunk: azt mondták, jó hatással vagyunk egymásra, s jó irányba haladunk a céljaink felé. Csak alaposan át kell gondolnunk minden lépésünket. – nevetett a fekete szépség.
– Már a napokban odaköltözöm Szandrához – tette hozzá rögtön Niki.
– Igaz, így sem leszünk kettesben. Szandra három hónapja boldog egy férfival, de vele nem lehet gond, hiszen nem költöztek még össze. Van azonban valaki, akivel hárman osztozunk majd az ágyon. Detti, akit szintén a műsorból ismerhettek – mosolygott Niki, aki egyelőre továbbra is keresi az igazit.