ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Jótékony foci az Éden után
Budapest - Jótékonykodtak az Éden Hotel sztárjai! A Viasat3 az MTG United for Peace focikupára magyarországi elmaradott térségek általános iskoláiból hívott meg nyolc focicsapatot, hogy együtt rúgják a bőrt Kristóffal, Danival, Ádámmal, Gáborral és Norbival.
Hirdetés
A gyerekek élvezték a közös foci minden percét, főleg ha sikerült gólt lőniük, hiszen akkor ajándékkal gazdagodtak. A reality show egyik nyertese, Kristóf futballedző – ráadásul éppen gyermekeket tanít –, ez azonban nem igazán látszott a pályán, hiszen nem egy helyzetet kihagyott. Eleinte azt hittük, csak hagyják nyerni a diákokat, de végül az édenes fiúk bevallották: nagyon ügyesen játszottak a kis vendégeik. 
– Jól leizzasztottak bennünket a gyerekek. Ahhoz képest, hogy még csak általános iskolások, kiválóan játszanak. Rengeteg gólt rúgtak nekünk – mesélte Kristóf (25), akinek jó barátja, Dani gondoskodott a látványos futballról. A 32 éves játékosnak ha valami nem sikerült, a földön fekve fogta a fejét, vagy éppen csapattársainak grimaszolt. Sőt a bíró még a figyelmeztető lapokat is felmutatta neki.  – Nagyon jól éreztük magunkat! Véresen komolyan vettük a játékot, éppen ezért nem hagytuk magunkat, a gyerekek viszont olyan ügyesek voltak, hogy egy idő után számolni se tudtuk, hány gólt rúgtak – nevetett Dani.