ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Fogpiszkálók okozták egy pár vesztét az Éden Hotelben
Újabb két szereplő esett ki a Viasat3 valóságshow-jának végjátékában. Lotti és Laci hagyták el a tengerparti ingatlant - nem kaptak elég fogvájót.
Az Éden Hotel utolsó előtti hetét kezdte, május 26-án este véget is ér az első évad (a másodikat várhatóan 2011 őszén-telén forgatják Mexikóban). A május 16-ai adásban Szandra egy heves vita közben bevallotta, hogy pénzért adta el magát férfiaknak, de ez az eset még nem volt annyira megrázó a múltjának ezen fejezetét erősen gyanító lakótársak számára, mert ezek után derül csak ki, hogy aznap nem is egy, hanem két ember esik ki - és veszti el reményét a 25 millió forintra, hét forgatási nappal a vége előtt.
Linda és Robi Éden Hotel Viasat3
Az instrukciók szerint mind a tíz szereplőnek ki kellett osztania a két-két kapott fogpiszkálót a többi játékos között: azoknak kellett adni, akik az adott személyhez legközelebb álltak. Dani és Niki alkotta a nyerő párost, mivel előbbi kettő, utóbbi négy fogvájót birtokolt a végére: a szekszárdi szőkének kellett döntenie arról, mely páros utazzon haza a legrosszabbul teljesítők közül. Niki Lotti és Laci távozása mellett döntött, noha utóbbi épp azt fontolgatta, hogy összeáll a bővérű ítélethozóval.