ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel 2 - 850 ezer forinttal lépett le egy Éden Hotel-szereplő

A Viasat3 valóságshow-jából hazautazott Alexa, teljes jogú szereplőként megérkezett Omar. Az Éden Hotel-ben a párválasztó ceremónia megpróbáltatásai után mindössze egy napot henyélhettek a szereplők a Csendes-óceánhoz közeli ingatlanban, amikor betoppant Horváth Éva műsorvezető, és új elemként felajánlott százezer forintot annak a játékosnak, aki feladja a stratégiai játékot. A licit folyamatosan emelkedett, végül 850 ezernél a párjában amúgy sem bízó Alexa megtört és vállalta, hogy összecsomagol és kiköltözik (volt olyan lakótársa, aki elmondása szerint feleekkora összeget sem látott még egyben, de maradt.)
Még ki sem hűlt a szőke lány helye a kanapén, amikor új játékosként érkezett Omar: az arab származású fiú (a képen) napok óta járkált be az objektumba, de mivel nem bukott le, nem fedezték fel a társak, hogy tud magyarul, védettséget kapva beköltözött. A szingliszobát Tomival kellett megosztania, utóbbi ezen erősen kiakadt, hőbörgött egy sort. "Nem vagyok hajlandó fiúkkal aludni! Nem vagyok homofób, de nem ezért jöttem ide. Harmincnégy éves vagyok, van egy egzisztenciám. Fél Budapest ismer, semmi szükségem arra, hogy rajtam röhögjenek" - morogta sebzetten a kigyúrt, de frusztrált vállalkozó.
Az önmagát menő vállalkozónak beállító Tomi - aki azt vallotta, hogy legfeljebb két-három millióért hagyta volna félbe a realityt - valószínűleg a keddi adásban felvidul majd, az előzetes szerint két új nő érkezik a hotelbe.