ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel 2 - Anikó kényezteti papucsát az Éden Hotelben

Sokáig Máté és Edina volt az egyetlen pár az Éden Hotelben, akik közel kerültek egymáshoz. Most úgy tűnik Anikó is nyitott Levente felé, ha éppen magasabban van nála a maligánfok.
Anikót játékát egyre többen ismerik ki. Pít egyenesen kétszínűnek tartja a lányt és nem is bírja elviselni. Már többször kerültek szóváltásba, ahol bizony Anikó sem fogta vissza magát.  A lány úgy érzi, hogy kezd elfogyni a levegő körülötte, sorban hullanak ki szimpatizánsai. Az egyetlen biztos pont a jó papucs Levente.
Levente teljesen megbízik benne, bár a háta mögött Anikó Őt is többször ki akarta tenni. Levente mindent elnéz Anikónak. Ugráltatja és befolyásolja a fiú játékát a lány. Alkohol hatására Anikó viszont elengedi magát, a pulton táncol és az esze helyett a hormonok veszik át az irányítást.
Pár napja elcsábította Leventét, aki először nem is tudta hova tenni az esetet. Anikó ismét kissé kapatosan hozzá bújt este az ágyban, melyet eleinte hárított a fiú. Nagy nehezen kapcsolt, hogy mit is kéne tennie, aztán láthatóan jól érezték magukat. A következő este már sokkal tudatosabban gyűrték a lepedőt, bár Anikóban ekkor is megvolt a nyomás. Úgy látszik Anikó a kissé hiperaktív lány alkohollal és az alkohol hatására egy kis testedzéssel vezeti le a feszültséget, melyhez Levente ismét alkalmazkodott.

Ingyenesen feladható apróhirdetések NEThirdetés.com