ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel 2 - Kíra visszatért az Éden Hotelbe

Újabb fordulat az Éden Hotelben! Kíra visszatért a hotelbe és feladatot kapott. Krisztián nehezen szedte össze magát Niki kiesése után és most egy újabb csapás sújtja!
Krisztiánt megrázta Niki kiesése és nem is hajlandó újragondolni a stratégiáját. Fásultan üldögél, magányosan. A Viasat3 szerkesztői próbálták felrázni Őt, zenés edzést kellett tartania a többieknek. Noémi nem örült ennek, hogy korán reggel kellett ugrálnia. Krisztiánt felrázta az edzés és a többiek is élvezettel hajtották végre a gyakorlatokat. Máté szerint Krisztián nagyon jól töltötte be az edző szerepét, poénos volt, kiabált. Pít szerint minden olyan feladat, amelyben Krisztián oroszlánrészt vállal az jót tesz az önbizalmának.
Pítnek panaszkodott Krisztián, hogy mennyire szerette Nikit és mennyire fáj neki, hogy el sem búcsúzhatott. Pít szerint ilyenkor mutatkozik meg, hogy Krisztián mennyire fiatal, hiszen nem tudta tartani magát.
Máté és Nikolett az Éden Hotelben
Edina próbálta kifaggatni Nikolettet, hogy meddig jutott Mátéval. Edina tart tőle, hogy Máté esetleg az éjszaka folyamán közeledik Noémihez. Levente szerint nagyon rosszul titkolják Nikolett elől, hogy kik az igazi párok. Anikó attól tart, hogy a lebukás miatt Nikolett védettséget fog kapni!
Máté lódított a többieknek amikor előadta, hogy már közelednek Nikolettel egymáshoz. Elmondása szerint volt már csók is és simogatás is. Az aggasztja Mátét, hogy az új lány nem közeledik senkihez és ezt rajta kívül más is furcsállja.
Kíra visszatért az Éden Hotelbe
Egy bejátszást kellett megnézniük az Éden Hotel lakóinak, melyben megtudták, hogy valaki vissza fog térni. A videón azt látták, hogy Péter egy retúrjegyet adott Kírának. Ezen kívül Kíra válaszát is látták, ahol bosszút esküdött.
Petra megijedt, mert Pít örült a legjobban neki. Petra azonnal átértékelte, hogy esetleg Krisztián mögé kell majd beállnia. Kíra nem számított arra, hogy ennyire kedvesen fogadják majd. Krisztián maga alatt volt, hogy elveszítette Nikit, majd visszajött Kíra akit nagy nehezen ejtettek ki.
Kíra csak akkor maradhat bent a játékban, ha meggyőzi Krisztiánt, hogy egy párt alkossanak! A párválasztó ceremónián mögé kell állnia és vele kell elhagynia a ceremónia helyszínét holnap. Krisztiánnak nem tetszett, hogy a többiek milyen pálfordulatot csináltak. Akik kiejtették Kírát, azok most kedveskednek vele. Azon mindenki meglepődött, hogy Anikó mennyire keresi Kíra kegyeit. Talán attól fél, hogy Kíra rajta áll bosszút?!
Kinyílt Pandora szelencéje
Petra szerint nem színtelen az egyénisége, inkább taktikus. Kíra úgy gondolja, hogy tanult a hibáiból és nem fogja ugyanazokat újra elkövetni. Krisztián továbbra sem szimpatizál Kírával és ezt nem is tagadja. Nikolett nehéz helyzetben érzi magát, hiszen egy összeszokott társaságba kellett beilleszkednie.Krisztián szerint egy alapjátékost szórt ki Nikolett és ezért ne is fognak tudni Ők együttműködni. Máté megkapta azt a kérdést, hogy Nikolettel képzeli-e el a közeljövőben a játékot, melyre igennel válaszolt! Edina nagyon reménykedett abban, hogy Máté nem mondott igazat.
Pítet megkereste Kíra, hogy szeretne vele egy párt alkotni, de előtte Krisztián mögé kell állnia. Ezután Krisztiánnak vallotta meg Kíra, hogy szeretne a párja lenni. Krisztián úgy gondolja, hogy azért kereste meg Kíra, mert szégyelli magát!
Edina Pít vállán sírta ki bánatát Mátéval kapcsolatban. Közben Máté Nikolettet masszírozta a másik szobában!
Omart nagyon idegesíti Anikó játéka, kétszínűnek tartja. Edinának és Pítnek játszotta el Omar Anikó kétszínű jeleneteit.