ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel 2 - Éden Máté megcsalta kinti párját Edinával

Az Éden Hotelben Máté és Edina kapcsolata az egyetlen, ahol valódi érzelmek is szerepelnek a játékban. Kiderült, hogy Máténak barátnője van odakint, aki nem örült az Éden Hotel 2-ben való szereplésének.
Mind a nézők, mind pedig a benti játékosok nehezen ítélik meg Máté és Edina kapcsolatát. Edina rajongva szereti Mátét, de Máté mintha hűvös és távolságtartó lenne Edinával. Természetesen hamar kiesnének, ha állandóan egymáson csüngenének az egész játék alatt, hiszen ezt nem néznék jó szemmel a többiek. Az viszont mindenkinek feltűnt, hogy jellemzően Edina a kezdeményezőbb.
Pít tegnap este meg is jegyezte Edinának, hogy nem tudja eldönteni mennyire őszinték Máté érzései, mennyire a taktika része nála ez a kapcsolat. Este Edina őszinte beszélgetést kezdeményezett Máténál és éppen egy őszinte pillanatát kapta el a fiúnak.
Máté bejelentette Edinának, hogy van az Éden Hotelen kívül kapcsolata. Úgy költözött be az Éden Hotelbe, hogy szerelmes volt abba az elvált nőbe, akit kint hagyott. Edinával való kapcsolata után már nem tartja valószínűnek, hogy kinti párja még várna rá. Elmondása szerint sokat tanult az elvált nőtől.

Ingyenesen feladható apróhirdetés. akár 1 perc alatt is !   NEThirdetes.com
Edina természetesen meg akarta tudni, hogy Máté most tulajdonképpen kit szeret. Máté amikor bejött még szerelmes volt, most is sokat gondol a kinti nőre, de már nem biztos benne, hogy szerelmes. Érdekes, hogy ezt a bejelentést Máté egy nappal később tette meg, miután kialakult a testi kapcsolat is közöttük.