ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel 2 - Éden Niki kiesett az Éden Hotel játékából

Az új lány, Nikolett érkezése alaposan felkorbácsolta az indulatokat. Megjelenése egyben az egyik játékos számára a véget is jelentette az Éden Hotel 2-ben.
Anikó elhatározta, hogy ösztöneinél fogja Leventét magához láncolni. Kihasználva Levente érzéseit igyekszik megóvni saját magát az Edina jelentette veszélytől. Krisztián is azon dolgozik, hogy érzelmi szálakat és még nagyobb kötődést alakítson ki maga és Niki között.
Nikolett kirándulása
Az új lány Nikolett lehetőséget kapott, hogy az általa korábban kiválasztott fiúk újdonsült partnereivel Nikivel és Noémivel kirándulni menjen. Nikolett egyáltalán nem örült ennek, mivel elmondása szerint nehezen ért szót lányokkal. Persze azonnal elindult a találgatás, hogy mi lehet a kirándulás szerepe a játék során. Omárban felmerült az a gondolat, hogy az egyik lány nem tér majd vissza a kiruccanásról. Omar taktikai szempontból inkább Noémit látná szívesebben visszatérni, ha választania lehetne.
Nikolett választhatott az Éden Hotelben, hogy Nikit vagy Noémit ejti ki
A kirándulás során egy váratlan pillanatban megjelent a műsorvezetőnő Horváth Éva. Nikolettának választania kellett, hogy mely lány jelenlegi párjával szeretne összeköltözni. Omár és Máté között kellett választania. Akit választ, annak a párjának azonnal el kell hagynia a hotelt és ezzel számára véget ér a játék. Nikolett Mátét választotta ezzel Niki számára véget ért a játék. Leginkább azt sajnálta, hogy méltatlanul esett ki a játékból és még tenni sem tudott ellene.
Krisztián bosszút esküdött, ha kiejti Nikolett Nikit. Anikó nagyon örült, amikor meglátta Noémit és tudatosult benne, hogy Niki kiesett az Éden Hotelből. Anikó szintén sajnálta Nikit de örült, hogy kiesett. Niki annyit üzent Krisztiánnak Noémin keresztül, hogy keresse meg az Éden Hotel vége után.
Máté úgy gondolja, hogy jó neki Noémi visszaérkezése. Levente is úgy érzi, hogy jobban járt Niki távozásával mind taktikai, mind pedig érzelmi szinten. Edina azt furcsállta, hogy Nikolett nem érzett velük együtt semmilyen szinten. Máté szerint jó hatással lesz Krisztián játékára Niki kiesése.
Minden kapcsolat felborult Éden Niki távozásával
Petra Pítben bízik a legjobban. Nikolett Mátét szeretné maga mellé édesgetni, ehhez úgy érzi csak egy kis idő kell neki. Noémi bevallotta Pítnek, hogy akármi történjen vele folytatja a játékot. Pít nem hisz neki, mert közben Noémi Omarral flörtöl. Noémi szerint Pít csak féltékeny és azért mondja mindig, hogy nem akarja vele folytatni a játékot. Krisztián Petrával akarja folytatni a játékot, de Petra nem bízik Krisztiánban. Csak akkor hajlandó Krisztián mögé állni, ha Pít Noémit választja.
Edina próbálja terelgetni Noémit, Pítet javasolja neki. Noémi rádöbbent, hogy a játék a bizalomról szól. Rájött, hogy ugyan jobban tetszik neki Omar és harmonikusabbnak látja, de Pítben jobban megbízhat. Próbálta rábeszélni magát Pítre, Pít pedig egy ideig kérlelte magát.
Máté igyekezett elhitetni Nikolettel, hogy Niki volt a párja és egy hasonlóan megbízható párt keres. Edina úgy látja Krisztián feladta a játékot lélekben. Krisztián félrevonultan pityergett és azt kérte, hogy elbúcsúzhasson Nikitől!