ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel exkluzív - Levi a komoly kapcsolatok híve
Kíváncsiak voltunk, mi történt Levivel, amióta elhagyta az Éden, ezért jól kifaggattuk a terveiről, a műsorról és a csajokról is.
A szőke szépfiú legtöbb idejét edzéssel tölti, szeretne bekerülni egy jó futballcsapatba, de természetesen a bulizásra is marad ideje.
Hogy érezted magad a játékban?
Levi: Nagyon kellemes 6 hetet tölthettem a hotelban, ahol nagyon jól éreztem magam. Aki nézi a műsort, az láthatta, hogy nem maradtak el a hatalmas bulik és a jó kis programok sem. De a kiesésem előtt ez két héttel megváltozott, hiszen előtérbe került a taktikázás, amire a játék elején nem volt szükségem, mivel a párom egy biztos pontnak tűnt számomra. A beilleszkedés is könnyen ment, hiszen az életben is az egyik csapatból a másikba mentem és szinte mindig idegenek közé kellett beilleszkednem, szóval nem volt ismeretlen az érzés. Azt viszont egy életre megtanultam, hogy a színes koktélokat nem szabad összekeverni.
Hogy érintett a kiesésed?
Levi: Igazából számítottam rá, hiszen egy nagyon kockázatos döntést hoztam, tisztában voltam vele, hogy ebben a helyzetben bármi megtörténhet. Tudtam azt, hogy nekem biztos helyem van Alíz és Szandra mögött, de ahhoz, hogy én bent maradjak, az egyik haveromat kellet volna hazaküldenem – Gábort vagy Krisztiánt -, és ezt nem tudtam volna megtenni, ezért inkább a 100% helyett az 50%-ot választottam. Krisztára nem haragudtam, de ha engem választott volna, akkor egy kőkemény páros lehettünk volna, akár a végéig is.
Mi fogadott, amikor elhagytad az Édent? Megváltozott valami az életedben?
Levi: Annyira nem mondhatnám, hogy megváltozott volna, ugyanúgy élem az életem, mint eddig, csak még meg kell még szoknom, hogy lépten-nyomon megállítanak, megismernek és kérdezősködnek, de igazából nagyon élvezem a helyzetet. Sok emberrel ismerkedtem meg, amióta megy a műsor és örülök, hogy ilyen pozitívan álnak hozzám.

A lányok közül volt, aki igazán az eseted?
Levi: Igen volt olyan lány, aki tipikusan az esetem, ő Niki: szőke haj, kék szem, mosolygós, vidám lány.
És most hogy állsz a lányokkal, van barátnőd?

Levi: Most jelenleg nincs barátnőm. Amikor hazaértem Kolumbiából volt egy lány, akivel összejöttem, de sajnos, amikor elkezdődött a műsor csak annyit mondott, hogy ő ezt nem tudja elviselni, amiket lát a tévén keresztül, pedig akkor még nagyon az elején tartott a műsor.
Könnyebb így csajozni, hogy szerepeltél a műsorban?

Levi: Természetesen nagyon sok lány keres meg mostanában, de én nem vallom magam csajozós srácnak, inkább a komoly kapcsolatok voltak eddig is a jellemzőek rám, és nem is szeretnék ettől eltávolodni. De ha ilyen lennék, akkor azt mondanám, hogy ez a műsor nagyon megkönnyítette volna a dolgomat.
Mit tervezel a jövőre nézve?
Levi: Mindenképpen a futballnál szeretnék maradni, kiskorom óta nagy álmom, hogy a Bundesligában játszhassak. De ezen kívül, még sok szálon futnak a dolgaim, úgyhogy most még nem tudok erről nyilatkozni, hogy mi lesz velem. Még az is lehet, hogy Amerikába fogok kikötni St. Louis-ban, mivel ott élnek a rokonaim és nagyon szívesen fogadnának engem.
Legszívesebben mivel töltöd a szabadidődet?
Levi: Nagyon szeretek teniszezni és van is rá lehetőségem, szóval sok időt szoktam a pályán tölteni. Ezen kívül van még egy hobbim, de erről nem sokan tudnak: zeneszövegeket szoktam írni külföldi számokra, és elég jól szoktak sikerülni, tervezem, hogy egy-két számot fel is fogunk ebből venni.
Mi a véleményed a bent folytatott taktikázásról?
Levi: Engem annyira nem érdekelt a taktikázás, nem azért utaztam el egy ilyen gyönyörű helyre, hogy idegeskedjek, inkább buliztam, nyaraltam és próbáltam minden percét kiélvezni ennek az időnek, ami úgy érzem, hogy sikerült is. Nem szóltam bele soha mások játékába, ha valaki taktikázni akart, akkor taktikázott. Kíváncsi vagyok, hogyan alakulnak a dolgok az Édenben, ezért minden részt megnézek a tévében.

Hiányzik valami Kolumbiából?
Levi: A csodálatos környezet hiányzik a legjobban, mindenkinek kívánom, hogy egyszer élje át azt, hogy felül az ágyában, és a gyönyörű Karib-tenger látványa fogadja, az egyszerűen hihetetlen volt. A gyümölcsök is hiányoznak, mindig frissen szedett gyümölcsöket kaptunk, nagyon finomak voltak.