ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Fülledt erotika! Elszabadul a pokol az Éden Hotelben
A fülledt erotikáé lett a főszerep az Édenben. Niki a felforrósodott hangulatban előbb Alízzal, majd Krisztiánnal is csókolozott.
Jelmezes bulit rendezhetnek az új vendégek tiszteletére az Éden Hotel lakói. Kristófék cowboy párnak, Daniék indiánnak, Gabiék rendőrnek, Krisztiánék orvos-nővérnek, Ádámék pedig lakáj-szobalány párnak öltöznek.
A buli nagyon jó hangulatban zajlik, táncolnak, a medencébe ugrálnak a szereplők, majd elszabadul a pokol: egyre többen kezdenek vetkőzni. Az egyik pillanatban Niki Alízzal csókolózik, a következő percekben pedig már Krisztián karjai közt van a medencében. Később a fürdőben folyatják a mókát.
- Az hogy a Krisztián és a Niki összebonyolódott, ezzel semmi probléma nincsen. Akkor álljon mellé, akkor legyen az o játékostársa. Ebben semmi féltékenység nincsen, csak annyi, hogy itt van a személyes tisztelet és a játékostársi tisztelet. Mert, ha én megbeszélek vele valamit, akkor nem fogok az Ádámmal csókolózni, akit ugye ő is ki akar ejteni - fejtette ki a véleményét Szandra, aki a történtek miatt kizárja Krisztiánt a szobájukból és a fejére olvassa, hogy miért szapulja a háta mögött.