ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Két fiút hazaküldenek az Éden Hotelből
Általában az Éden Hotel párválasztóin tizenegy szereplő szokott lenni, de az április 21-i adásban hét fiú áll be öt lány mögé, így ők kénytelenek lesznek hazaküldeni két lakótársat. A nézők pár napig szavazhattak kedvenc szereplőjükre: hamar kiderült, hogy a legtöbbet taktikázó Ádám a nézők favoritja.
A Viasat3 valóságshow-jában újabb párválasztó ceremóniára kerül sor, de ezúttal nem tizenegy, hanem tizenkét ember kerül Horváth Éva elé. Mivel öt lány van játékban, és mindenki csak egy lakótársat választhat közülük, az április 21-i adásban várhatóan két fiú esik ki. A nők mellett biztos bennmaradó Robi, aki a korábbi napokban teljesített egy titkos küldetést, védettséget kapott - így rajta is sok múlik, előfordulhat, hogy ő dönt a fiúk sorsáról is.
Az olvasók szavazhattak a kedvenc Éden Hotel-szereplőjükre. A régóta, a kezdetek óta képernyőn lévő játékosok előnyben voltak azokkal szemben, akik csak pár nappal korábban kerültek be a műsorba, és ez az eredményből is kiderült. 7172 szavazat után a nyertes a legtöbbet kavaró, sokat taktikázó, irányító szerepet birtokló Ádám lett, a voksok 26,4 százalékával. Fegyverhordozója, hű bajtársa, Kristóf került a második helyre, 14,8 százalékkal, az öngyilkos lépéssel önmagát a játékból váratlanul kiejtő Levi pedig 11,9 százalékot szerzett - ez is jelzi, hogy a reality inkább a nők körében népszerű, illetve erősebb jellemek a műsorban lévő fiúk, mint a lányok. A középmezőny élén Aliz áll (10%), őt Kriszta (7,3%), Niki (6,4%) és Szandra (5,2%) követi.