ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Levi kiesett
Ostobaság, jóhiszeműség, becsület? Nem lehet tudni mi vitte rá Levit, hogy a párválasztó ceremóniánk egykori párját Krisztát válassza a biztos Szandra helyett.
Levi kiesett az Éden Hotel -ből
Az esti párválasztó komoly meglepetéseket hozott az Éden Hotel játékosai számára. Először is szembesülniük kellett azzal, hogy Levi beáll Kriszta mögé, amire senki nem számított. A srác 2 órát egymagában gondolkodott ezen a remek döntésen, ami a vesztét hozta.
Bízott benne, hogy Krisztában megmozdul valami és korábban megbeszélt dolgok előhozak benne némi emberiséget és úgy dönt Őt választja. Kriszta azonban érzelmeket táplál Dani iránt, és nem tud a játékra és a biztos párjára Levire koncentrálni. Ki mondja Dani nevét és megfagy a levegő.
Ez azonban még nem minden dani titkos küldetésen volt, amelynek a célja az volt, hogy Krisztát maga mellé állítsa, hogy egy pár lehessen vele a kiválasztón. Saját bevallása szerint enélkül is Krisztát választotta volna, de ez a tény Krisztát hidegen hagyja. Összetörve és becsapva érzi magát. Nem tudhatja, hogy Dani csak a bennmaradásért választotta vagy mert valóban szimpatikus neki.
Levi tehát búcsúzott a játéktól, mert rossz döntést hozott. Szanr pedig kénytelen még egy hetet kihúzni Krisztián mellett, azonban a jövő héten egy szőke csaj érkezik, aki bizony Szandra végét jelentheti hamar.